Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקום לקנות מיכלי דיו קנה מדפסת ליזר בסיסית - היא תעלה כמ זוג מיכלי דיו. אם אתה רוצה להתפנק קנה מדפסת שבה משולב סורק - העלות תגדל ב-200 ש"ח ותרויח מכונת צילם, כלי שימושי ביותר.

וכמובן את כל ההדפסות שאינן להגשה בצע בהגדרות הנמוכות ביותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שוב, תלוי בצרכים. אם צפוי צורך באלפי דפים בשחור ובודדים בצבע - יש בכך הגיון. אם סה"כ מדובר בלא יותר מכמה מאות דפים בשנה הרי שמזריקת הדיו תהיה הפתרון המתאים, ואם אין צורך בצבע הרי שעדיפה מדפסת לייזר בסיסית.

פונקציות נוספות - סורק ופקס - עשויות להיות שימושיות אבל מעלות את מחיר הרכישה בכמה מאות ש"ח.

ותיקון קטן - בהודעה הקודמת שלי נפלט "0" מיותר, כל טונר חלופי למדפסת הבראדר שנמצאת אצלי עוה כ-170 ש"ח.

אם יש צורך באלפי דפים בשחור ובודדים בצבע אז קונים לייזר שחור/לבן ואת דפי הצבע מדפיסים בחנות בכמה שקלים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מי יודע מאיפה אני יכול להשיג מחסניות דיו שחור לבן למדפסות בזול? אני לא משתמש בצבע והמחסניות של הצבע ריקות - אני צריך רק את השחור.

ממש בזול, אין. יש מחודשות.

בשורה התחתונה זאת הפעם האחרונה שאני קונה מדפסת הזרקת דיו. כל מדפסת שתתקלקל עפה לפח ובמקומה אסתפק במדפסת לייזר שחור לבן. זאת טעות רצינית לרכוש מדפסת הזרקת דיו.

הטעות היא לקנות הזרקת דיו שבה ראש ההדפסה משולב עם המיכל, כמו שתי המדפסות של STIO. המלצתי על הברדר כי מיכלי הדיו הם רכיבים פשוטים להפליא ואין חשש להתקין חלופיים (להבדיל מראשי דיו "מחודשים" שעברו ניקוי ומילוי מחדש).

:turn-l:

• תוכן חדש...