Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נסה לשנות פורמט עם תוכנה שנקראת Emicsoft FLV Converter (חינמית, ויש בגוגל).

עוד לא נתקלתי בסרטון עם סיומת הזויה שלא הצלחתי להמיר לAVI.

האתר שלהם נפל או משהו כזה.

זה לא מוצא אותו.

אם אתה מאמין שהמרה תפתור את הבעיה, אזי תנסה את Format Factory

פורסם

קרוב לוודאי שהמרה לא תעזור פה מכיוון שרוב התוכנות משתמשות במקודדים שכבר מותקנים על המחשב ע"מ לפתוח ולהמיר את הקובץ, אם אתה לא יכול לפתוח את הקובץ, אז גם התוכנות הללו לא יוכלו.

פורסם

קרוב לוודאי שחבילת קודקים תפתור את הבעיה ותאפשר לראות עם כל הנגנים המותקנים במחשב, כולל VLC ומדיה פלייר.

נתתי לך קישור לחבילה מסויימת, אני משתמש גם בK-LITE, מכילה את רוב הקודקים שנתקלתי בהם.

לחילופין - בקש מהשוטרים לתת לך את דגם הDVR בו התבצעה ההקלטה (MVXM הוא קודק על MPEG4/H.264) ולדעתי באתר היצרן תמצא תמיכה לנושא.

פורסם

כנראה מדובר בפורמט פנימי של ספק ציוד ההקלטה למשטרה ולכן צריך לקבל את תוכנת ההשמעה ו/או הקודק ממנו

יש פה דיון מלפני 3 שנים על אותה בעיה (תרים טלפון למספר שיש שם: הסטודנט המסכן אולי זוכר איך פתר אותה אז אם בכלל)

http://microsoft.public.il.hebrew.windowsmedia.narkive.com/naB11Wkv/codec-avi

פורסם

זה לא משנה.

החברה שלי בודקת את הנושא (פתאום אני מגלה אצלה כמה כשרונות חדשים :) )

אם היא לא תצליח, ביום חמישי אני מגיע למשרד שלהם ולוקח עותק שכן עובד, או שאני פשוט אשב שם לעבוד.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...