Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוטוטו הפוקוס סטיישן 2000 מסיים 36 חודש וצריך לבחור סטיישן מבין הבאים:

-מגאן אסטייט

-אסטרה טורר (טורבו)

-פוקוס טורר (אפשרי 1600 או 2000)

אין חשיבות מבחינתי לצריכת דלק שם אני מניח שאסטייט מנצח בגדול.

מה שכן חשוב: בטיחות, רכב מרווח ל 3 ילדים מאחור (בוסטר אחד+ 2 ילדים בוגרים), אבזור מפנק (מאוד רצוי בקרת שיוט), הנאה מנהיגה (נוסע הרבה גם על TSI ומאוד נהנה - לא ברור לי איך הטורבו דיזל ואיך הטורבו של אופל בהשואה) וקצת להיות שונה מהזרם.

הבקרת שיוט והרצון להיות שונה די מפילים את הפוקוס (משרשורים כאן נשמע שגם המרווח מאחורה קטן מזה של הפוקוס דגם קודם).

האסטרה טורר טורבו רק מושקת עכשיו אז אין נסיון - אבל אשמח לשמוע חוויות ממחזיקי הסדאן לגבי המנוע וחווית הנהיגה.

האסטייט רכב אהוב על קציני רכב בגלל הדיזל - אם נתעלם מפרמטר זה - איך הוא מבחינת נהיגה בהשוואה לאלטרנטיבות אחרות?

תיאורטית גם אוקטביה קומבי יכולה להיות אופציה אבל היא מתומחרת עדיין גבוה מהסדאן ללא הצדקה וזמני האספקה שלי בעייתיים.

אשמח לשמוע דעות.

פורסם

האוקטביה עוד רגע מוחלפת. יכול להיות שזה זמן טוב לעזור ליבואן לנקות מלאים אחרונים, אם לא אכפת לך לנסוע ברכב מ״דור קודם״.

לגבי האסטרה טורבו - השילוב של מנוע ה-1.4 ליטר טורבו עם הגיר האוטומטי הרגיל יוצרת תחושה קצת פחות נמרצת מהתחושה בTSI של פולקסווגן אבל הביצועים עדיין טובים בקנה מידה משפחתי. שים לב שאם אתה אוהב ללחוץ ולהרגיש את הטורבו, צריכת הדלק עולה פלאים (1:8 זאת לא מילה גסה) והמזגן מתנתק בעומס (לפחות זה ככה באסטרה האצ׳בק, אסטרה קופה ובזפירה).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...