Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רואים שם ילד הולך על הכביש ומכוניות חונות על המדרכה, אנשים חונים על מעבר חצייה וילד יוצא בין המכוניות וכו'. המסקנה שלהם מהתשדיר היא שחינוך לזה"ב יציל את הילדים במקום להפסיק לחפש את המטבע מתחת לפנס ולהתחיל לאכוף אצ החוק בכל התחומים ולא רק במהירות מופרזת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני לא בטוח שהבנתי מה אתה מנסה להגיד, אבל אני חושב שחינוך ואכיפה לא סותרים זה את זה.

צריך לחנך את הילדים להבחין בסכנות, לחנך את הנהגים לחנות במקום המיועד לכך, ובמקביל לכל זה לאכוף את החוק.

פורסם

בעבר לא חסכתי את שבט לשוני מעמותת אור ירוק, שלדעתי עסוקים בדרך כלל לחפש מתחת לפנס - ואם אפשר סנסציות תקשורתיות.

הפעם אני לגמרי מסכים איתם. יש לחנך ילדים להתמודד עם מצב נתון, ובמקביל לפעול לשפר את המצב.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

איפה אפשר לראות את התשדיר המדובר?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
רואים שם ילד הולך על הכביש ומכוניות חונות על המדרכה, אנשים חונים על מעבר חצייה וילד יוצא בין המכוניות וכו'. המסקנה שלהם מהתשדיר היא שחינוך לזה"ב יציל את הילדים במקום להפסיק לחפש את המטבע מתחת לפנס ולהתחיל לאכוף אצ החוק בכל התחומים ולא רק במהירות מופרזת.

לא ראיתי את התשדיר, אבל ממה שאתה מתאר יש פה מסר מורכב.

מצד אחד הצורך לחנך ילדים לזה"ב - שזה מבורך.

מנגד, הצגת מכוניות שחונות על המדרכה ועל מעבר החציה - שגם בזה יש לטפל, ואין ספק שזה מהווה סיכון לילדים.

אתה מציין שיש לאכוף את החוק בעוד תחומים ולא רק בנושא המהירות - ניתן להבין מכתיבתך שזו המסקנה שלהם בתשדיר. ימות המשיח!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

המסקנה שלהם היא שהמדינה צריכה להשקיע יותר בחינוך ילדים לזהירות בדרכים.

אני בהחלט בעד הלימוד והחינוך הזה אבל חינוך נכון זה לא ללמד אותם שחוצים במעבר חצייה ושמסתכלים לצדדים שזה חשוב אלא שידרשו מההורים שלהם שלא יורידו אותם באמצע הכביש ליד בית הספר, שנכון שיש מעבר חצייה ומכוניות לא אמורות לחנות בו אבל איך מתנהגים אם בכל זאת זה המצב, שאם צריך לרדת לכביש בגלל שאיזה *&^&% חנה על המדרכה וחסם אותה אז חובה להסתכל טוב וכו'. תכנית הלימודים בזה"ב מלמדת אותם היום אפילו חוקי תנועה ותמרורים ברכיבה על אופניים אבל לא איך מתמודדים עם פורעי חוק בכבישים. הכביש הוא לא מקום סטרילי ואסור לחנך את הילדים כאילו הוא כזה. צריך ללמד אותם כללים אבל לא פחות להפעיל את הראש ולפתח חושים של ניצוד.

במקביל אני מצפה שתשדיר כזה ידגיש את נושא האכיפה לעבירות מסכנות חיים כאלה ובמקביל ינסה להסביר להורים שלא כך מתנהגים אם רוצים את הילדים שלמים.

פורסם

חינוך נכון זה לא ללמד אותם שחוצים במעבר חצייה ושמסתכלים לצדדים שזה חשוב אלא שידרשו מההורים שלהם שלא יורידו אותם באמצע הכביש ליד בית הספר, שנכון שיש מעבר חצייה ומכוניות לא אמורות לחנות בו אבל איך מתנהגים אם בכל זאת זה המצב, שאם צריך לרדת לכביש בגלל שאיזה *&^&% חנה על המדרכה וחסם אותה אז חובה להסתכל טוב וכו'.

במקביל אני מצפה שתשדיר כזה ידגיש את נושא האכיפה לעבירות מסכנות חיים כאלה ובמקביל ינסה להסביר להורים שלא כך מתנהגים אם רוצים את הילדים שלמים.

התשדיר מיועד לילדים, לא להורים.

ויש גבול לכמה הילדים יכולים להשפיע על הנהיגה של ההורים.

הם יכולים להשפיע הרבה בתחומים רבים, אבל יש גבול. לא ניתן להפיל על הילדים את כל עול החינוך של ההורים.

זהו תשדיר הסברה ולא תשדיר אכיפה.

ייתכן ונחוץ תשדיר נוסף שיפנה לנהגים ויהווה תשדיר אכיפה.

אם כי לטעמי, תשדיר אכיפה ללא אכיפה, זה כמו לתת אקמול למת.

פורסם
התשדיר מיועד לילדים, לא להורים.

תשדיר שמיועד לילדים לא משודר ב 10 בלילה.

פורסם
תשדיר שמיועד לילדים לא משודר ב 10 בלילה.

יש בזה משהו.

אלא אם הם מניחים שהמסר יובן גם להורים.

או שסתם מישהו טעה בהחלטה איזה רצועת זמן לקנות.

• תוכן חדש...