Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

20 אלף +-. הכותרת נערכה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל הבנת הנושא של הרכב, אני דיי שואף לאפס.

אני אשמח אם תתנו לי המלצות לרכב בסכום של כ- 20 אלף.

חייל, מעוניין ברכב לבסיס ולסופשים. רכב חסכוני, קטן וסוחב.

פורסם

סופר מיני תתאים לך אני מבין?

ידנית/אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
סופר מיני תתאים לך אני מבין?

ידנית/אוטומט?

כל עוד יהיו אפילו 5 אנשים אבל יצליח לסחוב לא אכפת לי שלא יהיה להם מקום חח.

וידני

פורסם

אם זאת הדרישה אני דווקא הייתי בודק משפחתית,כי על סופר מיני 5 אנשים זריז זה לא יהיה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אם זאת הדרישה אני דווקא הייתי בודק משפחתית,כי על סופר מיני 5 אנשים זריז זה לא יהיה.

אני אשמח אם תתן המלצות לשני הכיוונים העיקר שאני אדע על אילו רכבים אני יכול לשאוף...

פורסם

בתחום הסופר מיני אתה יכול לבדוק את הפונטו ספייס,חיסכונית לא יקרה לאחזקה,בגלל זה הרבה חברה צעירים קונים אותה.

יונדאי גטס,פחות חסכונית אבל אמינה נסה למצוא רמת איבזור gls/gli כי בגירסת הבסיס אין abs ויש כרית אוויר אחת.

בתקציב כזה קשה למצוא משפחתית ידנית,ככה שיש לך את הסובארו אימפרזה ידנית.

והונדה סיוויק שהיא תהיה באמת זריזה.אבל גם יותר ישנה מודל 99.

פורסם

סקודה פאביה ידני אוטו מצויין, פיז׳ו 206 רק ידני! גם רכב טוב, פולסווגן פולו/ איביזה כולם רכבים טובים ויותר חזקים יכולים לסחוב אוטו מלא עם מזגן. אני גם מחפש רכב בסכום הזה.

מה הוא לוחש בלילה, מה הוא לוחש?

פורסם
בתחום הסופר מיני אתה יכול לבדוק את הפונטו ספייס,חיסכונית לא יקרה לאחזקה,בגלל זה הרבה חברה צעירים קונים אותה.

יונדאי גטס,פחות חסכונית אבל אמינה נסה למצוא רמת איבזור gls/gli כי בגירסת הבסיס אין abs ויש כרית אוויר אחת.

בתקציב כזה קשה למצוא משפחתית ידנית,ככה שיש לך את הסובארו אימפרזה ידנית.

והונדה סיוויק שהיא תהיה באמת זריזה.אבל גם יותר ישנה מודל 99.

סקודה פאביה ידני אוטו מצויין, פיז׳ו 206 רק ידני! גם רכב טוב, פולסווגן פולו/ איביזה כולם רכבים טובים ויותר חזקים יכולים לסחוב אוטו מלא עם מזגן. אני גם מחפש רכב בסכום הזה.

מה עם סוזוקי בלנו?

קבלתי עליו הרבה המלצות או מאזדה 323 או הונדה סיווק גם נחמד בעיני

פורסם

נסעתי עליה פעם אחת,אני זוכר שהיא הייתה רעשת וקצת קשיחה,על מזגה 323 לא נסעתי,אבל ממה שאני שומע וקראתי אמינה כמצופה ממזדה.

פורסם

לאבא שלי יש לנטיס 323 שנת 2000, 13 שנים האוטו במשפחה (היא יד ראשונה אצלינו, לי אישית הייתה גישה אליה במשך שנתיים) אוטו אמין מאוד,חוץ מבלאי סביר לא היו תקלות.

סוחב 5 אנשים עם מזגן גם בעליות לירושלים ללא שום בעיה.

האוטו לא "רך" מבחינת הגה ומטלים, אבל בכל זאת מאוד נעים.

מבחינת צריכת דלק, 1:10 בלי לצאת מירושלים, 1:12 משולב, בבין עירוני מגיעה גם ל1:16.

שים לב, אלו נתונים של אוטו שמור עם ק"מ נמוך. אני לא יודעת למה לצפות מאקזמפלר פחות שמור.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...