Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס ML350/320 2007 הכותרת נערכה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין בחוות דעת על הרכבים שבכותרת, אני יודע שזה לא רכב שיש בכמויות בארץ כמו איזה מזדה 3 אבל בכל זאת אולי למישהוא יש ניסיון או מכיר.

מעניין אותי עניין האמינות בעיקר, רושם כללי, ואם בכלל הרכב מהנה לנהיגה?, אני רוצה להחליף מרכב סופר אמין 0 תקלות למשהו מעניין יותר ויודע שאני מחפש לעצמי יותר בעיות אבל השאלה עד כמה.

תודה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

ובכן הייתי ממליץ לך לחפש בפורומים בחו"ל שם תמצא מידע רב.

בכללי מרצדס השתפרה מאוד באמינות בחצי השני של העשור הקודם,אבל עדיין לא מדובר בהונדה. צפה לתקלות,לצערי הירידה באמינות הכללית של הרכב לא רק אצל מרצדס,גם בב.מ.וו ופורשה תופעה דומה.

Porsche 944 turbo

פורסם

לא יכול לתת לך ממש עצות, אבל פעם אחת הקפצתי מישהו מאיזה מוסך שיש לו כזה רכב. ממה שהבנתי ממנו (שיחה של 5 דקות), אם מחפשים כזו עדיף בהרבה להתמקד בדגמי הדיזל שחולקים המון מכלולים עם דגמי המוניות למיניהן. דגמי הבנזין יכולים להיות יקרים יותר משמעותית לאחזקה במידה ויש תקלות. שוב הכל משיחה של 5 דקות.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

מכלולים עם מוניות?-כל המערכות חשמל שונות(מתלים,חיישנים וכו').

הדומה אולי בתיבת הילוכים(ושוב,תלוי בדגם) ובמנוע-אף על פי שג'יפ ששוקל כמו 2 מוניות לא ייסע על 200/220-ככה שגם מכלולי מנוע לא אקטואליים.

ברר בפורומים בחול יש הרבה יותר מידע.

ניתן לצמצם עלויות אחזקה על ידי שימוש בE BAY

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
מכלולים עם מוניות?-כל המערכות חשמל שונות(מתלים,חיישנים וכו').

הדומה אולי בתיבת הילוכים(ושוב,תלוי בדגם) ובמנוע-אף על פי שג'יפ ששוקל כמו 2 מוניות לא ייסע על 200/220-ככה שגם מכלולי מנוע לא אקטואליים.

ברר בפורומים בחול יש הרבה יותר מידע.

ניתן לצמצם עלויות אחזקה על ידי שימוש בE BAY

תיבת הילוכים ומנוע, לא אמרת כלום :)

חוץ מזה עם כל הכבוד ג'יפ לא שוקל כמו 2 מוניות, מה זה משאית??

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
תיבת הילוכים ומנוע, לא אמרת כלום :)

חוץ מזה עם כל הכבוד ג'יפ לא שוקל כמו 2 מוניות, מה זה משאית??

מנוע בוודאות לא אותו דבר.

תיבות ההילוכים אמינות מאוד-ואם היא מתקלקלת אז זה נורא עצוב כי יעלה לך הון לתקן אותה

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

תודה, נוספה מתמודדת חדשה בטווח מחירים הנ"ל, פורשה קאיין S, או לחכות קצת וללכת על Q7, אני אעדכן איך מתקדם

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אם אהבת את המרצדס אז אל תחשוב על הקאיין או על הq7, כתבתי בעבר על הml350 שהייתה לי, הרכב הזה היווה קפיצת מדרגה אדירה מהדגם אותו הוא החליף במיוחד בכל הקשור לאיכות הרכבה וחומרי פנים, מאוד אמין, נוח, די מהנה ונראה מאוד מודרני, בהשוואה לאאודי ולפורשה המרצדס לוקחת בכל מה שקשור לאמינות ועלויות החזקה, אפילו במבחן הזמן, לי הייתה לבנה עם ריפודים בצבע קרם, היא נרכשה בת שנתיים וחצי עם כמעט 300k ק"מ על השעון ולא היה חלק אחד שהראה עייפות או בלאי.

haters will hate

פורסם

תודה בנצי, ידוע לך על ה320 CDI?

פורסם
אם אהבת את המרצדס אז אל תחשוב על הקאיין או על הq7, כתבתי בעבר על הml350 שהייתה לי, הרכב הזה היווה קפיצת מדרגה אדירה מהדגם אותו הוא החליף במיוחד בכל הקשור לאיכות הרכבה וחומרי פנים, מאוד אמין, נוח, די מהנה ונראה מאוד מודרני, בהשוואה לאאודי ולפורשה המרצדס לוקחת בכל מה שקשור לאמינות ועלויות החזקה, אפילו במבחן הזמן, לי הייתה לבנה עם ריפודים בצבע קרם, היא נרכשה בת שנתיים וחצי עם כמעט 300k ק"מ על השעון ולא היה חלק אחד שהראה עייפות או בלאי.

300K בשנתיים וחצי? איפה הרכב הזה היה? בשירות נאסא?, טס למאדים וחזרה?

Porsche 944 turbo

פורסם

הרכב נרכש עם 170K מייל, המחיר היה בהתאם והרכב היה במצב חדש, מפתיע מאוד.

היום הוא נוסע באוזירביג'ן :)

IMG_4943_zps7474ffb8.jpg

אין לי הכרות עם ה320.

haters will hate

• תוכן חדש...