Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי A3 2005

osm
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכם,

אני בתהליכי חיפוש רכב חדש לשימוש יומיומי עירוני ולפעמים בסופ"ש בין עירוני בערך 15K בשנה.

עד היום (עד מחר :) ) התניידתי ביונדאי אלנטרה 2005, ומתחשק לי קצת לשדרג לרכב מפנק יותר ופחות משעמם מהאלנטרה.

התקציב שלי יחסית מוגבל עד 40K (יש עוד קצת ליישור קו במידה ונצטרך ) אני לא חובב מהירות ומעדיף להמנע מרכבים בעלי מחלות קרי בעיות יקרות ומכוון לרכב שקט ומפנק.

אני מודע לכך שהאחזקה והתחזוקה של האאודי תהיה יקרה יותר מהיונדאי.

רציתי לקבל פרטים לגבי הרכב הנ"ל גם בגרסת 1.6 וגם ב2.0. בעיות מסויימות לכדאי לשים דגש עליהם? שכירות, תקלות, צריכת דלק, ובאופן כללי איך אתם מגדירים את הרכב ו\או אם יש רכבים אחרים שתוכלו להמליץ עליהם ומקומות אמינים לבדיקת הרכב באזור ת"א והמרכז.

יש לי ידע סביר במכנואות וכלים. אך אף פעם לא התעסקתי עם רכבים גרמנים.

תודה רבה והמשך יום נפלא.

• תוכן חדש...