Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טעינת מצבר ישן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

המצבר נפרק עקב השארת אורות דלוקים. מתח קטבים 0.8 וולט.

המצבר בן כ 5 שנים.

יש לי מטען מצברים פשוט של בוש (הבסיסי ביותר, ללא טעינה מחזורית וללא שום פיצ'רים אחרים).

האם יש טעם לנסות להטעין את המצבר, או שחבל על הזמן וטעינה לא תחזיר אותו למצב עבודה סביר?

תודה.

פורסם
שלום לכולם,

המצבר נפרק עקב השארת אורות דלוקים. מתח קטבים 0.8 וולט.

המצבר בן כ 5 שנים.

יש לי מטען מצברים פשוט של בוש (הבסיסי ביותר, ללא טעינה מחזורית וללא שום פיצ'רים אחרים).

האם יש טעם לנסות לטעון את המצבר, או שחבל על הזמן וטעינה לא תחזיר אותו למצב עבודה סביר?

תודה.

הי בוקי

הסיכוי לא גבוהה במיוחד בגלל גיל המצבר ,

קפוץ לאחד הסניפים שלנו , ננסה לאושש אותו בטעינת במטען סיטק במצב RECOND - טעינת פולסים במתח גבוהה וזרם נמוך .

במקרה הטוב נאושש את המצבר וקפה עלינו - במקרה הרע רק קפה ....8)

בברכה

אבי פרשטמן

מנהל שווק ומכירות

מצברי שנפ/B]

פורסם

מירב הסיכויים שהמצבר עבר לעולם שכולו טוב,

אבל אם יש לך מטען ולא אכפת לך לחכות עד מחר - תנסה להטעין בלילה ותראה מחר אם האוטו מניע תן למצבר צ'אנס

תנצל את היום לסקר שוק על מחיר המצברים

(אם האוטו אצל אשתך/חברה או רכב עבודה תחליף וזהו, חבל על הזמן)

פורסם

אם זה יטען יכול להיות שזה יראה לך מתח טוב , אבל צריך לבדוק בעומס, ואז כנראה הוא יתפגר שוב

תנסה את זה, עבד לנו

לקחנו מצבר ישן רוקנו את האלקטרוליט מתוכו לתוך קערה, תשאיר אותו כמה דקות הפוך בלי פקקים.

מילאנו אותו מים מזוקקים ניערנו קצת ושפכנו למקום אחר , ככה כמה פעמים ואז השארנו אותו הפוך כדי שיתרוקן טוב,

אחר כך העברנו את האלקטרוליט דרך מסננת כדי שכל הגיפה שיצאה מהמצבר לא תחזור לשם.

מלאנו בחזרה את האלקטרוליט הנקי וקצת מים מזוקקים ושמנו בטעינה ,

המצבר עבד מצויין

ותודה לצה"ל שהייתי מצברן של F16 ,אפצ'י וגנרטורים

תבין אני אוהב מכוניות , רק לא אוהב לטפל בהן

פורסם
תבדוק את המתח על קטבי המצבר כאשר הקוטב השלילי מנותק מהמצבר לפחות שעה אחרי הניתוק.

מה המתח ?

לפני שאני בודק-

מה המתח ה"רצוי" שאני אמור למדוד?

מה קורה אם המתח עלה נניח ל 6 וולט אחרי שעה?

או ל 4 וולט, או 9 וולט?

פורסם

אם זה מצבר ג'ל -חבל על הזמן שלך ועל החשמל.

אם זה מצבר מים -תמלא מים מזוקקים לתוך הפקקים, השאר את הפקקים פתוחים בזמן הטעינה (משהו כמו 10-12 שעות) ודאג להוסיף מים תוך כדי. ייתכן ותצליח לסחוט ממנו עוד קצת .

בגדול - מצבר גמור בן 5, סביר שלא יחזור לתפוקה כלשהיא.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפני שאני בודק-

מה המתח ה"רצוי" שאני אמור למדוד?

מה קורה אם המתח עלה נניח ל 6 וולט אחרי שעה?

או ל 4 וולט, או 9 וולט?

לא יודע בדיוק מהו המתח המינימלי אבל מנסיוני גם מצבר שהתרוקן למתח קטבים של 9.5 וולט הצלחתי להטעין בטעינה איטית.

בכול מקרה הבדיקה הנכונה היא לנתק את כבל המינוס ולהמתין לפחות שעה עד שמתח המצבר מתייצב על ערך קבוע.

איזה כייף לי :)

פורסם

מצבר בן 5 שנים אתה לא רוצה לסמוך עליו, גם אם הוא (ואם בכלל) יטען ויעמוד בעומס הנעה.

הסיכוי קיים , אך מאוד נמוך, מנסיוני הרב בעבר, הוא יתקע אותך בדיוק ברגע שזה לא יתאים לך, ותצטער על שלא החלפת אותו.

לקנות חדש!

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אתה יכול להטעין את המצבר בטעינה איטית של 24 שעות לפחות.

לאחר הטעינה חבר זוג מנורות הלוגן 55W למצבר ובדוק האם המתח לא נופל מיד מתחת ל-10.5 וולט כאשר מד המתח מחובר לקטבי המצבר.

אם המצבר לא 'מחזיק טעינה' אתה תראה מיד שמתח המצבר נופל תוך כמה שניות מתחת ל-10.5 וולט.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...