Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Renault Twin-Run

In Flames
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://cars.walla.co.il/?w=/4700/2645229

בלי הפנסים המרובעים ואני לוקח!

ממש אהבתי את העיצוב, מה היא אמורה להציג? איזה דגם חדש או רק קו עיצובי?

אין הצדקה לרנו 5, קליאו וטווינגו במקביל והעיצוב המרובע לא מתאים לקו העיצובי של רנו

ד"א הסירטון מצחיק אותי

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

כך תיראה הטווינגו הבאה, שתבוסס על הסמארט Forfour - ותצא לשוק בשנה הבאה.

ההיילייט - מנוע והנעה אחוריים 8)

המחשבה על גרסת RS למכונית הזו מעלה על פניי חיוך זדוני. כנראה שזו תהיה מכונית קאלט אמיתית.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

כשפולקסווגן השתעשעו על שולחן השרטוטים עם ה UP! המנוע היה גם מאחור...

אם רנו ישאירו אותו שם, אני מבטיח לעשות את הדרך לכותל להטמין פתק עם בקשה שההגה יהיה לא מתוגבר...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הסתכלו על הסרטון הבא;

ב-0:37 רואים את הרכב מגולף בחימר; שלב לפני בנייתו של מודל. שימו לב עד כמה הפרטים קרובים למכונית כביש מבחינת פגוש, פנסים וכו'. לא אתפלא אם כך בדיוק תיראה גם המכונית הסדרתית.

ב-1:19 יש קלוז-אפ על הכונסים בכנפיים האחוריות של אב הטיפוס, המתעלים אויר טרי לכוון המנוע. מאמין שגם אלו ימשיכו למכונית הסדרתית.

אני רק מקווה שתנוחת הנהיגה תהיה מוצלחת יותר מזו שבדורות קודמים של טווינגו, כולל הנוכחי(תנוחת קוף כמו באיטלקיות של פעם, עם ברכיים כפופות וידיים מתוחות לפנים).

שי; המנוע בגרסה הסדרתית יישאר מאחור, בדומה לגרסת הסמארט על הפלטפורמה המשותפת. לעניין הגה לא מתוגבר, קשה לי להאמין, מאחר ולגרסאות בכירות/RS של המכונית יהיו מן הסתם צמיגים רחבים ונמוכי חתך, מה שעשוי להקשות על תמרוני חניה(בחיפושיות, פרינצים ופיאטים בעלי מנוע אחורי, היו צמיגים צרים וגבוהים, שהקלו מאד על ההיגוי גם במהירויות חניה ואפילו בעמידה במקום).

אני משער שמעל לגרסת RS, רנו יוציאו גם גרסה פרועה ודו מושבית בסגנון האייקונים של פעם. עם זאת, ספק אם יהיה לה V6.

הימור שלי; גרסת RS תונע במנוע 1.2TCE החדש. הגרסה 'הפרועה' תונע במנוע ה-1.6 טורבו המוכר מקליאו RS/ג'וק ניסמו.

נחזור לשרשור הנבואי הזה בשנה הבאה, כשתוצג המכונית המדליקה הזו.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

צעצוע חמוד ומטריף!

אני לא יודע איך נחשבת הטורבו2, אבל הקליאו V6 לא נחשבת למכונית מהנה במיוחד לנהיגה.

היום היא נסחרת היטב בעיקר בגלל הייחודיות שלה.

אם רנו ייצרו את ה twin-run אין ספק שהם ימכרו כל אחת שתצא מהמפעל רק בגלל הייחודיות שלה.

מגאן 265

• תוכן חדש...