Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום חברים.

היום נמכר הסאב שלי ground zero 2300x סאב כפול 12״ .

מחפש לו מחליף ראוי. אני שומע מגוון די גדול של מוזיקה ואוהב סאב דומיננטי וחזק.

הדרישות שלי מהסאב שיהיה חזק ומדויק, לא רוצה סאב שיתקשה לעקוב אחרי מוזיקה מהירה. אני יודע שלפעמים שתי הדרישות שאלו די מתנגשות אבל אני מחפש איזשהו איזון בין השתיים. הגראונד זירו הקודם היה חזק אבל היה מייצר המון רוח תוך כדי עבודה וגם התרגלתי לעצמה שלו וחיפשתי משהו אפילו חזק יותר.

נכון להרגע המונו שלי הוא hifonics Brutus 2006d אני מרוצה ממנו ונכון להיום רוצה להמשיך איתו, אולי בעתיד ישודרג במידה וארגיש צורך.

אופציות שחשבתי עליהן :

1. Ground zero 15x 2500rms

2. זוג Idmax 12

3. זוג hertz spl show 12 800rms

4. Dc audio level 4 12 משוופר (היה מוצע בפורום המכירה)

אשמח לקבל עוד הצעות

לגבי התקציב, אני חושב שאת סדר הגודל שלו אפשר להבין מהסאבים שבהם אני מתעניין.

תודה:lol:

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

מישהו?

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

פורסם
שבת שלום חברים.

היום נמכר הסאב שלי ground zero 2300x סאב כפול 12״ .

מחפש לו מחליף ראוי. אני שומע מגוון די גדול של מוזיקה ואוהב סאב דומיננטי וחזק.

הדרישות שלי מהסאב שיהיה חזק ומדויק, לא רוצה סאב שיתקשה לעקוב אחרי מוזיקה מהירה. אני יודע שלפעמים שתי הדרישות שאלו די מתנגשות אבל אני מחפש איזשהו איזון בין השתיים. הגראונד זירו הקודם היה חזק אבל היה מייצר המון רוח תוך כדי עבודה וגם התרגלתי לעצמה שלו וחיפשתי משהו אפילו חזק יותר.

נכון להרגע המונו שלי הוא hifonics Brutus 2006d אני מרוצה ממנו ונכון להיום רוצה להמשיך איתו, אולי בעתיד ישודרג במידה וארגיש צורך.

אופציות שחשבתי עליהן :

1. Ground zero 15x 2500rms

2. זוג Idmax 12

3. זוג hertz spl show 12 800rms

4. Dc audio level 4 12 משוופר (היה מוצע בפורום המכירה)

אשמח לקבל עוד הצעות

לגבי התקציב, אני חושב שאת סדר הגודל שלו אפשר להבין מהסאבים שבהם אני מתעניין.

תודה:lol:

הייתי אומר עדיף דאבל 12 אינץ' מאשר 15 אחד יחיד יותר שטח פנים יכולים להתמודד יותר עם ביטים מהירים ועדיף להישאר מתחת להספק של המגבר כי יש הרבה פרמטרים שמורידים

את ההספק של המגבר.

התקציב תאמת משחק פה הרבה לדעתי עם המגבר הנוכחי הייתי קונה אולי דאבל לבל 3 אם יש לך מספיק תא מטען בשבילם.

או דאבל SA-12 שמוצהרים יותר נמוך מאשר הלבל 3.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

אודי אתה חושב שהגראונד זירו יצליח להסתדר טוב עם טראנסים והאוסים מהירים? קצת חושש מזה שאלמנט 15" יהיה איטי מידיי. יכול להיות שאני טועה.

אסלן דאבל לבל 3 נשמע מעניין, מה דעתך.על דאבל idmax? אני מאוד אוהב את הסאב הזה....או דאבל hertz spl show ? אותם לא שמעתי אבל מקריאה הבנתי שהם עושים עבודה יפה...

פורסם

חבל לשלול ישר אלמנט 15.

בתור בעלים לשעבר של זוג 15.

לגבי הסאב של ישראל ספציפית אני לא יודע לענות לך, אף פעם לא שמעתי אצלו טראנסים ברכב.

אבל לגבי ההרץ 15 שהיו לי באוטו, היו נשמעים בסדר גמור בטראנסים.

כמובן שכשמכרתי אחד ושמתי את השני שנשאר לי בתיבה אטומה קטנה הוא היה הרבה יותר מהיר ומדוייק.

בכל מקרה, תנסה לשמוע את הסאבים שאתה מחפש מנגנים את המוזיקה שאתה אוהב.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

הסאב הראשון שלי היה IDMAX 10 INCH לא יצא לי לשמוע אותו תאמת בפורטד היה לי אז בזמנו מערכת "SQ"

צנועה.

תאמת אהבתי מאוד את הדיוק שלו ופאנצ'יות שלו אבל הניסיון שלי מר עם היבואן וכמו כן אני לא יודע מה מצב היצרן היום

ואם איכות ההרכבה שלו לא ירדה עקב עזיבתו של אריק.

עדיין יושב לי בבית IDMAX 10 מחכה לריקון רק חבל שזה עולה יותר מידי כסף לעשות את זה.

עקרונית מדובר בסאב שמוצהר כמו לבל 3 אבל הנפח המומלץ שלו לאטומה ופתוחה יותר גדול ברבה הייתי אומר משום מה .

לדעתי מה שיכריע פה זה המחיר.

JVC KW-AVX836

פורסם

איזה סאב דורש יותר נפח מהlvel3 ? הidmax 12" או ה spl show של הרץ?

בכל מקרה לגבי התקציב אני יכול למתוח אותו במידה ויהיה משהו שאדע שייתן לי תוצאה טובה יותר בוודאות.

אני פשוט חושב שנכון להרגע האופציות שהעלתי בהתחלה לא רעות בכלל וגם השניlevel3 שהצעת נשמעים מעניינים למרות שבעלות של זוג כזה אני פחות מעודכן.

פורסם
איזה סאב דורש יותר נפח מהlvel3 ? הidmax 12" או ה spl show של הרץ?

בכל מקרה לגבי התקציב אני יכול למתוח אותו במידה ויהיה משהו שאדע שייתן לי תוצאה טובה יותר בוודאות.

אני פשוט חושב שנכון להרגע האופציות שהעלתי בהתחלה לא רעות בכלל וגם השניlevel3 שהצעת נשמעים מעניינים למרות שבעלות של זוג כזה אני פחות מעודכן.

ה IDMAX דורש יותר נפח מאשר לבל 3.

קבל:

http://www.dcsoundlab.com/level3.html

http://www.imagedynamicsusa.net/id-max.html

כמו כן לא הייתי הולך ל SPL SHOW כל כך לדעתי הם לא נותנים תמורה לכסף הן לכיוון SPL והן לכייון דיוק לפחות במחירים של הארץ.

JVC KW-AVX836

פורסם

לא חסרים לך אופציות לסאבים.

אני תומך בהצעה של אסלן, זוג 12 עדיף על 15 בודד.

אתה תוכל לנצל זוג אלמנטים 12 בעלי יכולת ספיגה נמוכה מאשר סאב 15 בודד עם ספיגה של 2000+ וואט.

זוג SA 12 \ DC LVL2\ DD512 יכולים להפיק המון עוצמה, תשקול רכישה עצמאית מחו"ל, יש לך סאבים של חברות כמו PSI, SSA, FI\AA, SKAR, AUDIO TECNIX

לפעמים יש מבצעים וזה יותר משתלם מאשר רכישה בארץ

פורסם

בדאבל 12 דיברתי על זוג idmax ושני spl show בגלל שיש לי אפשרות להשיג אותם במחיר שמשתלם לי. מבין שתי האפשרויות האלו על איזה הייתם הולכים? אתם חושבים שדאבל level 2 יהיה מוצלח יותר? או דאבל כלשהו שהצעתם?

פורסם

אם זה בין השתיים הללו אז הייתי לוקח את ה IDMAX

ולמה אתה מתכוון במוצלח יותר מוצלח יותר זה יותר DB ? או מוצלח יותר זה יותר מדויק ?

JVC KW-AVX836

פורסם

מתכוון ליותר דיוק

• תוכן חדש...