Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לאשכול "אתם חושבים שזה סימן ?! ", הנה השתלשלות הדברים שקרו באותו יום שהוזכר על ידי בהודעה...(יום בו הייתי עד ל-3 תאונות שונות ברגע התרחשותן).

יצאתי עם טל זהר, צלם פול גז, כדי לצלם את המולטיסטראדה של דוקאטי.

האזרח הוא זה שצריך היה לכתוב את המבחן ולעשות עליו את הקילומטראז' המשמעותי, ואני התנדבתי לקחת את האופנוע ולאחר סשן רכיבה קצר (200 ק"מ בערך), לאסוף את הטל"ז לצילומים.

משום מה, החלטנו להגיע לרמת הגולן (מה שאומר, שבסופו של דבר "תפרנו" 500 ק"מ נוספים רק לצרכי צילומים).

בכל מקרה, התאונה הראשונה הייתה בירידות מירושלים אל ים המלח.

אחרי שסימנתי לטל שייראה איך הנהג בסובארו שלפנינו נוסע "כמו משוגע" ועוקף את כולם על קו לבן, זו הייתה התוצאה שנגלתה אלינו שניות מעטות לאחר עיקול בדרך - ראו קבצים מצורפים.

לא ארבה לפרט בעצמי ולכן אצטט ישירות מתוך אתר "אוטו" שכתב על האירוע (בכתבה שכאן):

"...נהגת המכונית איבדה את השליטה על מכוניתה – הנסיבות המדוייקות שהביאו לכך אינן חשובות – והתנגשה במהירות גבוהה במעקה הבטיחות בצד הכביש. הגדר נפרדה במקום הפגיעה, והמכונית השתפדה על הגדר. הגדר חדרה דרך צידה הקדמי-ימני של הסובארו, עברה ליד המנוע תוך כדי שהמכונית ממשיכה בתנועתה קדימה, חלפה דרך מושב הנוסע, המשיכה לשפד את המושב האחורי, ובסופו של דבר יצאה החוצה דרך תא המטען. על עוצמת ההתנגשות תעיד העובדה כי המכונית המשיכה לנוע כשהיא משופדת על הגדר למשך עוד מרחק ניכר – לפחות 10 מטרים, אם לשפוט על פי הצילום.

האירוע יוצא-הדופן היה עלול להסתיים בטרגדיה נוראה, אילו היתה המכונית מלאה נוסעים. למרבה המזל הנהגת היתה לבדה במכונית – והיא יצאה ממנה ללא פגע!"

המשכנו.

פחות מרבע שעה לאחר מכן.

כביש ישר, נתיב אחד לכל כיוון ו...הופ! לפני ים המלח עצמו אנחנו מגיעים לתאונה נוספת:

מונית מצד אחד פגעה בוואן שהגיע מהכיוון הנגדי - לא ממש תאונה חזיתית כי הם פגעו אחד לשני באיזור המאותתים - אבל מעוצמת ההתנגשות, (הם בטח היו על 60-70 קמ"ש כל אחד מהם) שני הרכבים הועפו בעוצמה לצידי הדרך...לא פשוט ולא נעים (הוואן היה מלא בנוסעים).

אליהם אגב, הגענו עוד לפני שהם הספיקו לצאת מהאוטו...אנחנו היינו בערך 100 מטרים לפני התאונה עצמה כשמרחוק ניתן היה לראות את עננת האבק שעלתה בעת ה-IMPACT..

כמה שעות לאחר מכן, אני וטל יורדים מצפון רמת הגולן חזרה לכיוון המרכז.

חושך - ואין תאורה מסביב, למרות הכביש המפותל- רק תאורת המולטיסטראדה מראה את הדרך.

מאחור מגיח GPZ500 שמאוחר יותר, רוכבו יודה במבוכהשהוא "רדף אחרינו" (וגם יודה שזה בעיקר בגלל שהוא ראה שזה דוקאטי)..

הוא עוקף אותנו ממש לפני עיקול של 90 מעלות שמאלה, נועל מבט על גדר הבטיחות (שהיא הדבר היחיד שניתן לראות עם אלומת ה-GPZ שכל הזמן מצביעה קדימה), נועל אחורי ונמרח על הכביש.

עוד לפני שהוא נעצר בהחלקה, אני כבר לצידו עם רגלית צד פתוחה וטל שולף (שוב) את המצלמה...

(רק שפשופים קטנים ובעיקר אגו פגוע היו כל הנזק שלו)

באיזור מחלף קיסריה אנחנו מגיעים לשאריות תאונה נוספת, שנראית קשה למדי לפי צורת המכוניות המעורבות, אבל אותה אני לא מחשיב כי לא ראינו אותה מתרחשת...:wink:

(הערה לתמונות - אפשר לראות אותי בתמונה השמאלית ביותר, עדיין עם הקסדה על הראש ...)

From_Behind_far.jpeg

Front-nearhigh.jpeg

side.jpeg

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

'שמע ישראל אדוני אלוהינו אדוני אחד''

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

שאלוהים ישמור :shock:

פשוט הכנסתי קישור ...ראיתי שזה הולך חזק...:-D:wink:

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

אתמול, כשחזרתי מאימון וכל השרירים תפוסים ועייפים, נכבה לי הרכב (אמנם לא אופנוע אבל הדוגמה מתאימה אני חושב). הספקתי לעצור בצד ולאותת, ובדרך שמאחורי אני רואה סירנה של משטרת תנועה שמגיעה, אני התחלתי להילחץ ולחשוב הרשיונות בסדר, הביטוח בסדר, הרכב בסדר....

ואז אני רואה שהיא עוברת אותי ונעצרת בצומת שמלפני. אחרי מס' שניות עוברים לידי הולכי רגל ששואלים אותי אם הכל בסדר. אמרתי להם שכן ושרק נגמר לי הדלק. למרות שאח"כ שהגיע דלק לא הצלחנו להניע.

ושאלתי אותם מה קרה שם, הם ענו לי שככל הנראה נהרג שם מישהו, הולך רגל נפגע מפחית.

וככל שעובר הזמן מגיעות עוד ועוד ניידות ואני כל פעם נלחץ מחדש.

היום בבוקר כשהתעוררתי נודע לי שההרוג היה פצוע קשה במהלך כל היממה האחרונה והיום בבוקר הוא נפטר מפצעיו.

הוא תלמיד בכיתה ח' שגר ביישוב לא רחוק ממני.

זו כבר התאונת דרכים השלישית שקוראת בביה"ס שלי השנה שהיו בה הרוגים....

שנה עגומה ביותר.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם
אתמול, כשחזרתי מאימון וכל השרירים תפוסים ועייפים, נכבה לי הרכב (אמנם לא אופנוע אבל הדוגמה מתאימה אני חושב). הספקתי לעצור בצד ולאותת, ובדרך שמאחורי אני רואה סירנה של משטרת תנועה שמגיעה, אני התחלתי להילחץ ולחשוב הרשיונות בסדר, הביטוח בסדר, הרכב בסדר....

ואז אני רואה שהיא עוברת אותי ונעצרת בצומת שמלפני. אחרי מס' שניות עוברים לידי הולכי רגל ששואלים אותי אם הכל בסדר. אמרתי להם שכן ושרק נגמר לי הדלק. למרות שאח"כ שהגיע דלק לא הצלחנו להניע.

ושאלתי אותם מה קרה שם, הם ענו לי שככל הנראה נהרג שם מישהו, הולך רגל נפגע מפחית.

וככל שעובר הזמן מגיעות עוד ועוד ניידות ואני כל פעם נלחץ מחדש.

היום בבוקר כשהתעוררתי נודע לי שההרוג היה פצוע קשה במהלך כל היממה האחרונה והיום בבוקר הוא נפטר מפצעיו.

הוא תלמיד בכיתה ח' שגר ביישוב לא רחוק ממני.

זו כבר התאונת דרכים השלישית שקוראת בביה"ס שלי השנה שהיו בה הרוגים....

שנה עגומה ביותר.

החתימה שלך הפעם, ממש לא מתאימה לתוכן ההודעה הזו...

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

לא ייאמן...!! הסובארו כאילו שעשויה מקרטונים של ביצים. איפה בדיוק הקטע של הבטיחות במעקה?

אני אוהב יפנים.

עדיפות לקטנים, תאומים, זריזים על שני גלגלים + דרושות

דיסקטריות אינה מובטחת

פורסם

ננו,

אתה קולט שאחרי שהגדר עברה דרך הרכב (ושיפדה אותו), הוא המשיך לגלוש לאורכה?

שים לב, בתמונה בה רואים אותי, את אורך הגדר שעברה דרך הרכב (כשהוא בעצם גולש עליה).

חבל שאין תמונה לכך, אבל מדהים היה לראות את כניסה של הגדר במושב שליד הנהג - היא חלפה דרכו כמו חמאה... אם חשבת שהוא בטח נעקר ממקומו, הרי שהוא נשאר בדיוק באותו מקום והשוליים החדים של הגדר פשוט עברו דרך המנוע, פילחו בצורה חלקה את המושב (אם היה שם נוסע, זה היה עובר לו דרך בית החזה), המשיכה לתוך המושב האחורי ואז פירקה את תא המטען שמאחור (שרוב חלקיו ותכולתו הם אלו שפזורים מסביב לרכב), ויצאה החוצה...

הכרובלוג

מחירון אופנועים

פורסם
החתימה שלך הפעם, ממש לא מתאימה לתוכן ההודעה הזו...

כן נכון, פשוט החתימה הקודמת נמאסה עלי וזה הדבר היחידי שהצלחתי לחשוב עליו...

אם יש לך רעיון אני ישמח לשמוע:-P

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם
ננו,

אתה קולט שאחרי שהגדר עברה דרך הרכב (ושיפדה אותו), הוא המשיך לגלוש לאורכה?

שים לב, בתמונה בה רואים אותי, את אורך הגדר שעברה דרך הרכב (כשהוא בעצם גולש עליה).

חבל שאין תמונה לכך, אבל מדהים היה לראות את כניסה של הגדר במושב שליד הנהג - היא חלפה דרכו כמו חמאה... אם חשבת שהוא בטח נעקר ממקומו, הרי שהוא נשאר בדיוק באותו מקום והשוליים החדים של הגדר פשוט עברו דרך המנוע, פילחו בצורה חלקה את המושב (אם היה שם נוסע, זה היה עובר לו דרך בית החזה), המשיכה לתוך המושב האחורי ואז פירקה את תא המטען שמאחור (שרוב חלקיו ותכולתו הם אלו שפזורים מסביב לרכב), ויצאה החוצה...

אז זה ניקרא "חדירה מלאה" או "לגמור בחוץ"???

:wink:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

על דו"ג זה לא היאה קורה (אבל הרוכב היאה מקבל רישיון טייס ללא מטוס).

כך שתברו שישליק בפחית או (מ)עוף מדו"ג.

Dead but dreaming

פורסם

כרוב, אפשר לאכן את המיקום שלך ב GPS?

פשוט שאדע שלא להתקרב.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
הבוקר הייתי באיזור ירושלים, הרגשת? :wink:

עכשיו הכל מתבהר. :loco:

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
בהמשך לאשכול "אתם חושבים שזה סימן ?! ", הנה השתלשלות הדברים שקרו באותו יום שהוזכר על ידי בהודעה...(יום בו הייתי עד ל-3 תאונות שונות ברגע התרחשותן).

יצאתי עם טל זהר, צלם פול גז, כדי לצלם את המולטיסטראדה של דוקאטי.

האזרח הוא זה שצריך היה לכתוב את המבחן ולעשות עליו את הקילומטראז' המשמעותי, ואני התנדבתי לקחת את האופנוע ולאחר סשן רכיבה קצר (200 ק"מ בערך), לאסוף את הטל"ז לצילומים.

משום מה, החלטנו להגיע לרמת הגולן (מה שאומר, שבסופו של דבר "תפרנו" 500 ק"מ נוספים רק לצרכי צילומים).

בכל מקרה, התאונה הראשונה הייתה בירידות מירושלים אל ים המלח.

אחרי שסימנתי לטל שייראה איך הנהג בסובארו שלפנינו נוסע "כמו משוגע" ועוקף את כולם על קו לבן, זו הייתה התוצאה שנגלתה אלינו שניות מעטות לאחר עיקול בדרך - ראו קבצים מצורפים.

לא ארבה לפרט בעצמי ולכן אצטט ישירות מתוך אתר "אוטו" שכתב על האירוע (בכתבה שכאן):

"...נהגת המכונית איבדה את השליטה על מכוניתה – הנסיבות המדוייקות שהביאו לכך אינן חשובות – והתנגשה במהירות גבוהה במעקה הבטיחות בצד הכביש. הגדר נפרדה במקום הפגיעה, והמכונית השתפדה על הגדר. הגדר חדרה דרך צידה הקדמי-ימני של הסובארו, עברה ליד המנוע תוך כדי שהמכונית ממשיכה בתנועתה קדימה, חלפה דרך מושב הנוסע, המשיכה לשפד את המושב האחורי, ובסופו של דבר יצאה החוצה דרך תא המטען. על עוצמת ההתנגשות תעיד העובדה כי המכונית המשיכה לנוע כשהיא משופדת על הגדר למשך עוד מרחק ניכר – לפחות 10 מטרים, אם לשפוט על פי הצילום.

האירוע יוצא-הדופן היה עלול להסתיים בטרגדיה נוראה, אילו היתה המכונית מלאה נוסעים. למרבה המזל הנהגת היתה לבדה במכונית – והיא יצאה ממנה ללא פגע!"

המשכנו.

פחות מרבע שעה לאחר מכן.

כביש ישר, נתיב אחד לכל כיוון ו...הופ! לפני ים המלח עצמו אנחנו מגיעים לתאונה נוספת:

מונית מצד אחד פגעה בוואן שהגיע מהכיוון הנגדי - לא ממש תאונה חזיתית כי הם פגעו אחד לשני באיזור המאותתים - אבל מעוצמת ההתנגשות, (הם בטח היו על 60-70 קמ"ש כל אחד מהם) שני הרכבים הועפו בעוצמה לצידי הדרך...לא פשוט ולא נעים (הוואן היה מלא בנוסעים).

אליהם אגב, הגענו עוד לפני שהם הספיקו לצאת מהאוטו...אנחנו היינו בערך 100 מטרים לפני התאונה עצמה כשמרחוק ניתן היה לראות את עננת האבק שעלתה בעת ה-IMPACT..

כמה שעות לאחר מכן, אני וטל יורדים מצפון רמת הגולן חזרה לכיוון המרכז.

חושך - ואין תאורה מסביב, למרות הכביש המפותל- רק תאורת המולטיסטראדה מראה את הדרך.

מאחור מגיח GPZ500 שמאוחר יותר, רוכבו יודה במבוכהשהוא "רדף אחרינו" (וגם יודה שזה בעיקר בגלל שהוא ראה שזה דוקאטי)..

הוא עוקף אותנו ממש לפני עיקול של 90 מעלות שמאלה, נועל מבט על גדר הבטיחות (שהיא הדבר היחיד שניתן לראות עם אלומת ה-GPZ שכל הזמן מצביעה קדימה), נועל אחורי ונמרח על הכביש.

עוד לפני שהוא נעצר בהחלקה, אני כבר לצידו עם רגלית צד פתוחה וטל שולף (שוב) את המצלמה...

(רק שפשופים קטנים ובעיקר אגו פגוע היו כל הנזק שלו)

באיזור מחלף קיסריה אנחנו מגיעים לשאריות תאונה נוספת, שנראית קשה למדי לפי צורת המכוניות המעורבות, אבל אותה אני לא מחשיב כי לא ראינו אותה מתרחשת...:wink:

(הערה לתמונות - אפשר לראות אותי בתמונה השמאלית ביותר, עדיין עם הקסדה על הראש ...)

"אבא, היתה לי תאונה קטנה, אבל אני בסדר"...

אלוהים ישמור.

מה זה הדבר הזה?!

לא יודע איך לומר את זה יפה, אבל כשאני רואה דברים כאלה אני מקווה דווקא שהנהג/ת לא ממש יצאו בסדר.

אנשים כאלה הם בדיוק האנשים שילבישו אחרים על עמודים, או יעופו בסיבובים לתוך מכוניות אחרות (ע"ע פרויד).

פחד אלוהים.

מאוד מקווה שזה יכניס לה טיפה שכל וישבית אותה מכל כלי תחבורה חוץ מציבורי לשנה שנתיים הקרובות.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

• תוכן חדש...