Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לשרשור הזה, ולאחר חריש עמוק בפורום, גם הלב וגם הראש נוטים לאימפלה (ולא ל-307SW).

אני קונה את הרכב לטווח של כשנתיים וחצי שלוש, ונראה שסביר להניח שהאימפלה תיתן לי יותר "שקט".

עניין הגירים ב-307SW מרתיע אותי מדי, מה גם שכמעט כל הרכבים הרלוונטיים ביד 2 הינם בעל 120-150KK, מה שכנראה הופך אותם למועדים לפורענות כלכלית (שיפוץ/החלפת גיר).

 

התקציב הוא 30K, עדיף פחות.

 

למרות שקיוויתי למצוא אימפלה 6 מושבים מוסבת לגז בשנתון כמה שיותר מתקדם, כרגע אין אופציה כזאת זמינה, ולעומת זאת מצאתי אימפלה שנת 2000 לא מוסבת, ולהלן הנתונים:

 

שנת 2000, 3.4L, שישה מושבים כמובן, 175KK, יד שניה.

מבחינה ויזואלית נראית שמורה מאוד וחדשה לגמרי מבפנים ומבחוץ.

מבחינה מכנית, וכרגע אני מתבסס על דברי המוכר (שנשמע אמין ורציני, לפחות בטלפון), הרכב בגדול במצב מצויין, לרבות המנוע והגיר.

לפני מספר שבועות הרכב עבר שני ראשי מנוע (אשתו נסעה בלי מים), צלחות ובלמים, וטיפול (מצתים, מסננים ושמן סינטטי מלא).

התקלות ברכב:

1. בולמי זעזועים קדמיים חלשים.

2. תצוגה אלקטרונית של הקילומטראז' והוינקרים נדלקת ונכבית לפרקים. לדבריו אמרו לו שזו איזושהי בעיית חשמל פשוטה יחסית.

הוא מחזיק את הרכב כשנה, והבעלים הקודמים החזיק אותו כ-12 שנים. כשאפגוש אותו אשאל אותו מדוע הוא מוכר מהר יחסית כי זה קצת מרתיע אותי.

המחיר המבוקש עומד על 11K ש"ח סופי, מה שדי מפתה אותי, כי זה בהחלט משאיר לי מספיק להתקנת מערכת גז שאני מתכוון בכל מקרה לעשות, ליישור קו מקיף במידה ויהיה צורך בכך, לביטוחים, ולטסט עוד שלושה חודשים (ועדיין אשאר עם מעט עודף...).

 

קראתי את כל המדריכים בפורום לגבי רכישת רכב, ולפני שאני הולך לפגוש אותו ולראות את הרכב, אשמח לשמוע האם ישנם דברים נוספים שעלי לבדוק ולשים לב אליהם ברכב הזה?

האם על פניו זאת נשמעת קנייה טובה, או לפחות סבירה בהתאם לתקציב הכולל ולצרכים?

 

תודה רבה לעונים

פורסם

לא נעים לבאס אותך אבל לא הייתי נוגע. שנת 2000 עם בעיות חשמל שנסעה בלי מים ב11,000 שח?

נשמע לי מחשפחיד (מפחיד ומחשיד):twisted:

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

"לדבריו אמרו לו שזו איזושהי בעיית חשמל פשוטה יחסית."

 

אל תאמין לאף אחד היום, עם כמה שאנשים נשמעים לך אמינים.

 

לי גם הייתה נפילה קטנה, המוכר גם היה אמין והכל, ולמען האמת הוא באמת לא שיקר לגבי כלום, יכול לא טעה אני לא פוסל כלום.

 

רכשתי את האוטו עם נורת ABS דלוקה, המוכר טען שזה בסך הכל חיישן גלגל קדמי צד ימין הרוס, בתכלס הוא צדק, אך הוא שכח לציין גם שהמחשב ABS סיים את חייו ובעצם הלך לי 1500 ש"ח על מחשב ABS + חיישן.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

שנת 2000 ועם הבעיות שהוזכרו, לדעתי אל תיגע. מישהו שמבין באמריקאיות אמר לי פעם דבר כזה: רכב אמריקאי - טפל בו כמו שצריך עם חלקים איכותיים והוא ייסע לך שנים בלי בעיה, זלזל בו והוא ישחט אותך. בקיצור אל תיגע, ראש מנוע שהלך לדעתי מעיד גם על הזנחה וזלזול.

 

לגבי מחירים שמע משהו - אח של חבר שלי טוב קנה לפני חצי שנה (אחרי שהמלצתי לו על אימפלה באופן כללי) אימפלה שנת 2005 עם 73K ק"מ שמורה להפליא, יד שנייה פרטית, בבדיקה אפילו הערות לא היו, חוץ מהכסתחי"ם הרגילים, ב 23K ש"ח. לדעתי בשוק של היום אתה יכול למצוא מהשנים 2004-2005 במחירים של באזור ה 18-22K בלי הרבה בעיות. אתה צריך לדעת להוריד, אנשים מבינים שאין שוק לרכבים האלו היום, מי שמוכר יודע את זה טוב טוב והוא יתפשר כי אין לו ברירה, אם לא בסוף הוא יזרוק את האוטו באיזה מגרש בחצי מחיר. שתבין שכל הרכבים שנמצאים אצל סוכנים או מגרשי טרייד-אין למיניהם כולל UMI, נניח 2005 בטח נקנו על ידם בפחות מ 15K (נשמע הזוי אבל זה מה יש היום), יש מלאי לא קטן של אימפלות 2005 עם עבר מהשכרה (שלי למשל), שזו יכולה להיות עוד סיבה טובה להורדה במחיר (אין לך מה לחשוש מהשכרה, בד"כ הרכבים האלו הושכרו לא לילדים שקרעו אותם - ילדים לא משכירים רכבים במחירי השכרה האלו :)).

 

לדעתי אתה יכול למצוא 2004 במצב סביר במחיר בפועל (אחרי מיקוח ובדיקה) של לא יותר מ 17-18K היום. אל תקנה יותר ישן מזה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

 

פורסם

הציעו לי בumi הצעה מגניבה: מאליבו 2005 יד ראשונה הדגם המפואר עם ריפודי עור ו73,000 ק״מ. המחירון 36700 רוצים 35000. לפני שהלכתי לראות.

 

בנוסף יש להם אחת כחולה עם 177000 ק״מ רוצים 21,000 שח.

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם
לא נעים לבאס אותך אבל לא הייתי נוגע. שנת 2000 עם בעיות חשמל שנסעה בלי מים ב11,000 שח?

נשמע לי מחשפחיד (מפחיד ומחשיד):twisted:

זה גם מה שאני חשבתי כאשר קראתי את ההודעה של פותח השרשורץ סיבת המכירה לדעתי בגלל טראומה שעבר המנוע, לכן גם מחיר מפתה. מה שזול יהיה יקר לאחזקה.

 

בתקציב נמוך עדיף לקנות עם הראש ולא עם הלב כי האחזקה תיהיה מאוד בעייתית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
הציעו לי בumi הצעה מגניבה: מאליבו 2005 יד ראשונה הדגם המפואר עם ריפודי עור ו73,000 ק״מ. המחירון 36700 רוצים 35000. לפני שהלכתי לראות.

 

בנוסף יש להם אחת כחולה עם 177000 ק״מ רוצים 21,000 שח.

 

רק שבמאליבו אין 6 מקומות אז לצערי היא לא אופציה, אבל תודה בכל מקרה.

×
×
  • תוכן חדש...