Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אמנם הכביש לא של אבא שלי אבל לפי תגובתך, כנראה שגם אתה מאותם "גורמים מעכבים" בכבישים האלה.

לא נורא, צריך לחיות אתכם...:-)

בן כמה כבודו?

כמה זמן נוהג?

ומה הופך אותך לנהג טוב יותר להבדיל "מהמטומטמים האלה נוהגים לאט בסיבובים" ?

לתשובתך אודה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השאלה הכי חשובה היא במה אתה נוהג!? :wink:

הרעיון לא במקום. תגיד אתה נורמלי? תיסע שם בלילה, זה מה שאני עושה לפעמים.

שאלה לפותח השרשור:

נגיד שאני בא מאחוריך ואני הרבה יותר מהיר ממך, איך אתה תפעל?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

תן לו לתרגל את זה קצת בסימולטור וב GTA ;) לאחר מכן יחזור כבודו עם תשובה.

פורסם

שלום

קודם כל תרגעו אנחנו לא בכביש! פה אי אפשר סתם לצפור או להבהב באורות ולפתוח חלון 'ולקלקל' , לעצור סתם בלי סיבה באמצע הכביש כשאין אפשרות למעבר, לנסוע 50 בכביש עם מהירות מותרת 100 משנת תרפפו, שצריך להיות 140 מינימום לפי המציאות כיום, וזה לא מהר מזה מהר בכלל :?: מהר? ביחס למה? לחוקים ותשתיות משנת קום החוקים?

הרי הוכח ודובר לא פעם שגורם המהירות לכשעצמו לא קשור: אם למשל, "נהג" נוהג ב-40 מהירות-מותרת, בסביבה צפופה בהולכי רגל וכלי רכב? אז הוא בסדר? בגלל שזה לפי החוק:?: זו נקראת מהירות מופרזת לתנאי הדרך!

באמת שאני לא מבין. לסגור כבישים ראשיים שלמים ליום שלם בשביל "מרוץ-אופניים" זה בסדר :?: לא מספיק נתיב אחד או כביש נידח?

לסגור כבישים ראשיים בתוך ערים מרכזיות, לצורך מצעדים, הפגנות, תחזוקה וכד'. זה בסדר ומקובל

אבל לצורך נהיגה ספורטיבית, שהכביש יועד מלחתחילה לנהיגה ברכבים, זה לא :evil: ולמה:

כי זה לחוליגנים שלא נוסעים 20 קמ"ש בעקומה ו 10 קמ"ש בסיבוב.

כי הם נוסעים "מהר" ולא כמו הרוב מתאפרים בירוק ו זוחלים אחרי הרואה כבשים הישראלי המצוי.

יש כל מיני נהגים, ובתחום הנהיגה הזריזה והספורטיבית, האינדיאנים שטסים במהירות מופרזת לכל תנאי הדרך

עם רמקולים של הופעה ביום העצמאות בפול ווליום :screwy: הם לא נכללים ולא קשורים בשום אופן, אלינו הרוצים להנות מכבישי ארצנו הפקוקה בכל סוגי הטמטום האפשרי.

יש...!!! "חוק" ספורט-מוטורי :lol: נו... איפה המסלול, למי משלמים ליום-מסלול, מי בא? מפה, נתוני GPS משהו...??? :?

MegaSquirt- http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=480260

פורסם
לא מותק, אני אוכל אותך בלי מלח, בכל דרך עם כל אוטו.

אני את קורס הנהיגה הראשון שלי עשיתי שלך עוד לא היה אישור מההורים לעלות על קורקינט.

רק שאני, בניגוד לבהמתן הישראלי המצוי, לא חושב שכל העולם צריך להתחשב בי ובתחביבים שלי.

מה קרה ? נפגע לך האגו ?

אינשטיין אמר, הכל יחסי.

פורסם

כולנו יודעים שפות"ש זה סתם מלין, מי שמכיר את הכבישים האלה יודע שיש שעות מקובלות להגיע לנהיגה ספורטיבית שבהן רק מעוף הציפור ואתה נמצאים יחד, אתה והמלאך השומר שלך.

בא לך לנהוג? חכה לטיול מסודר, ומציע לך לעשות את הכביש הזה לאט בהתחלה, שבוע שעבר מישהו פוצץ GTI6 לתור קיר שם.

אל תרוץ לנהוג מהר בכבישים מהירים, במיוחד שלא נהגת בהם ביום לפחות 5-6 פעמים מכל כיוון.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
בן כמה כבודו?

כמה זמן נוהג?

ומה הופך אותך לנהג טוב יותר להבדיל "מהמטומטמים האלה נוהגים לאט בסיבובים" ?

לתשובתך אודה.

ל'

תפנימו משהו חשוב, אין שום קשר לגיל הנהג , כמובן גם ללא קשר לנהגים חדשים

להפך, כמה שלנהג יש יותר "ניסיון" שנות וותק, ככה הוא יותר גרוע ברוב המקרים! ואסביר כמובן.

שמעתם בטח על "קשה לשנות הרגל מגונה של שנים" ו "אי אפשר ללמד כלב זקן דברים חדשים"

רוב הנהגים האלו, גם לא ממש אשמים. תחשבו על זה: המדינה נתנה לו רישיון לפני 50 שנה!

ומה היא ביקשה ממנו בתקופה הזאת? פשוט כלום! במידה ואין שלילות עברות רציניות-אז זה אומר שהוא נהג מעולה,נכון?

* שכח כבר את כל התאוריה, ולא זוכר אפילו למי זכות הקדימה בצומת , למשל כשפונה שמאלה לבאים מימין וממול, ונדחף תוך כדי שהוא מסכן את עצמו והאחרים, שבטוחים שהזכות קדימה שלהם וחוטפים אותה לפני שמישהו אחר ידחף להם "לתור"

וכמובן לא זוכרים שכתוב בתאוריה "זכות קדימה מקבלים ולא לוקחים" . פקקים, עומס, תאונות וכו'.

* אין לו מושג מה לעשות ואיך 'לנהוג' ברוב המצבים שלא חווה בתחילת תקופת הנהיגה(נהג חדש) , איך להימנע מסיטואציות מסכנות (כי אף אחד לא לימד אותו) איך לרכוש בטחון ולנהוג יותר "מהר" מהטסט (כי אף אחד לא הקנה לו)

אז הוא ממשיך אם מה שמכיר, לזחול ב 40 , לחכות ליום כיפור כדי להשתלב ולנסוע 80 בכביש מהיר.

כמובן הנהגות מה אתם רוצים מהן :?:

נראה אתכם מגדלים/דואגים לתינוק בזמן שמצפצפים לכם או נצמדים לכם ל :roll:

אז נכון ברוב המקרים הן "פחות טובות" בלהחנות סמי-טריילר ו נו, אז במקום להיות ג'לטלמנים ולעזור להן(לפחות בלא להלחיץ) אתם מתפלאים שהן עושות לכם פרצוף כשניסיתם להתחיל איתה אחרי שהיא זוכרת את הפרצוף המצפצף שלכם.

יש...!!! "חוק" ספורט-מוטורי :lol: נו... איפה המסלול, למי משלמים ליום-מסלול, מי בא? מפה, נתוני GPS משהו...??? :?

פורסם

מדוע אתה מתרגז?

אתה צריך להפנים שמדובר בפורום, ושאלתי אותו שאלות, ואם הוא יהיה מעונין הוא ישיב או שלא.

האם אתה הדובר של אותו משתמש שפתח את השרשור ולכן אתה עונה בשמו?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא מבין את מטרת השירשור?:shock:

אנשים נוסעים כחוק בכביש ולך אולי יש איזה רכב ספורטיבי שכניראה יכול להיכנס לפניות במהירות גבוהה יותר,נגיד ואני נוסע על פנדה שזה לא בדיוק גולף GTI,אז אסור לי לנסוע?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לא מבין את מטרת השירשור?:shock:

אנשים נוסעים כחוק בכביש ולך אולי יש איזה רכב ספורטיבי שכניראה יכול להיכנס לפניות במהירות גבוהה יותר,נגיד ואני נוסע על פנדה שזה לא בדיוק גולף GTI,אז אסור לי לנסוע?

מטרת השירשור להראות איזה תותח על פות"ש כשהוא נוהג בטויוטה קורולה של אבא שלו...

פורסם
מדוע אתה מתרגז?

אתה צריך להפנים שמדובר בפורום, ושאלתי אותו שאלות, ואם הוא יהיה מעונין הוא ישיב או שלא.

האם אתה הדובר של אותו משתמש שפתח את השרשור ולכן אתה עונה בשמו?

ל'

להפך ממתרגז, פשוט מצאתי סיבה למסיבה, לציין משהו שאני חושב!

זהו פורום, ולכן רצוי להגיב. :-)

ןתשתדלי לא להסתובב עם כד-שמן ולחפש מדורות.

כי לא תמצאי אותן, אצלי לפחות.

פורסם

יאללה בלאגן :popcorn:

אגב, מאוד מצחיקות אותי תגובות של שני הצדדים כאן, כשאף אחד לא מכיר את השני וישר מסיק עליו מסקנות.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כמה התחסדות בתגובות..

כאילו אתם לא מתעצבנים כשמאטים אתכם בסיבובים ל 30 קמ״ש, בכביש שמותר לנסוע בו ב 80, ושאפשר לקחת את הסיבובים ללא חשש גם ב 100 באוטו מצוקמק.

ח״ח לפותח השירשור :-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...