Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קניתי סוזוקי בלנו 98 עכשיו ואמור לקבל אותה תוך כמה ימים בע"ה.

עכשיו, אני יודע שיש בה מערכת של 2 רמקולים מאחורה אבל זהו .. שומעים בסדר אבל כשמגבירים בשביל

לשמוע חזק כבר לא שומעים איכותי בכלל.

אני רוצה לקנות איזה משהו יותר טוב ויותר איכותי אבל בגלל שאני בצבא אין לי הרבה כסף להוציא על זה.

שלא נדבר על זה שאני לא מבין בזה בכלל ! שום דבר ברכבים. ( לגבי הרכב חברים שלי עזרו לי ...)

התקציב שלי הוא אני מאמין לא יותר מ 500-600 שקל. אני יודע שזה קצת אבל אני מקווה שאפשר לארגן

משהו יותר טוב ויותר איכותי ממה שיש לי. לא חייב גם סאב אבל לפחות שיהיה רמקולים חדשים ולא רק 2 מאחורה

ומגבר כדי שישמעו יותר חזק ויותר איכותי.

תודה רבה חברים אתם תעזרו לי המוןן !!! :)

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה רוצה גם מגבר וגם רמקולים ב600 שקל?

מחיר נמוך מאוד.

רק רמקולים יעלו לך בסביבות 400-600 שקל .

ומגבר בסביבותת ה500-900.

שלא נדבר על חיווט למגבר והתקנה.

תתחיל בזה שתקנה רמקולים קדמיים טובים ללא הגברה , ההמלצה הכי מומלצת בפורום הוא מורל טמפו.

אחרי זה תשמע את המוזיקה .. חלש \לא מספק אותך תמיד אפשר להחליף את האחרוים שעל המגש לזוג פיונייר בעלות של 200-300 שקל שנותנים תמורה טובה.

זה לא הכמות זה האיכות !

hu:eclipse 5030-amplifier: celestra fa 475-comp: focal ps 165 -sub:dc audio lvl 2

פורסם

ברור שכן אבל לא מה שביקשת.

אחורים חדשים של פיוניר יתנו לך גם באס (יחיסת) טוב.

זה לא הכמות זה האיכות !

hu:eclipse 5030-amplifier: celestra fa 475-comp: focal ps 165 -sub:dc audio lvl 2

פורסם

מה זה לא מה שביקשתי ?

מה שיש לי כרגע במכונית זה לא וואוו ... אני פשוט רוצה די התחלתי למשהו יותר טוב ויותר איכותי ממה שיש לי כרגע.

אמרתי, לא חייב לקנות סאב. יותר חשוב לקנות משהו נורמלי (מגבר ורמקולים) בסביבות 500-600 שקל אחי.

פורסם

אז אני אומר לך שלא תמצא מגבר ורמקוליים ב600 שקל.

אולי ביד 2 אתה תוכל למצוא את שניהם.

זה לא הכמות זה האיכות !

פורסם

כן תלך על רמקולים .

ואם תחסוך עוד תביא מגבר .

זה לא הכמות זה האיכות !

פורסם

אני בצבא כרגע אז קשה לחסוך משם אבל אני מחפש עכשיו עבודה בשביל לחסוך ובאמת לקנות גם מגבר טוב.

איזה רמקולים טובים ואיכותיים אתה יכול להמליץ לי במחיר הזה אחי ?

פורסם

אם תרצה אוכל להמליץ לך על זוג 6X9 במצב חדש מאוד חדשים של אינפיניטי במחיר של 250 ש"ח, זאת תהיה התחלה טובה. לקבלת סאונד אחורי, אם תרצה אוכל לסייע לך גם עם מורל דוטק קדמיים במחיר מצויין.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

קודם כל תודה רבה אחינו אבל אני לא ממש מבין בזה לא מבין מה זה אומר.

לא מבין מה זה רמקולים 6X9 ולא מבין מה זה מורל דוטק קידמיים.

חחח אני חדש בזה אבל וואלה אני ישמח לדעת ולהבין יותר. בשביל נרשמתי לפה אחי.

תודה

פורסם

6X9 זה רמקולים בצורת אליפסה גדולים שבדרך כלל יושבים על המגש האחורי.

הצעה מעניינת נתן לך הבחור.

באוטו הקודם הסתפקתי ב6X9 של פיוניר היו מעולים תקנה לא תצטער.

זה לא הכמות זה האיכות !

פורסם

אני לא רוצה לקנות 2 אחוריים שהם בסדר ב - 250 ...

כרגע יש לי 2 אחוריים יחסית סבבה .. אם אפשר לעשות כזה דבר, אני רוצה להוסיף אליהם עוד 2 קידמיים

או לקנות פשוט חדשים בסביבות 700 שקל. שיהיה טובים ואיכותיים כדי שאני יחסוך כסף

למגבר וסאב ויצרף אותם למערכת בלי צורך לקנות רמקולים יותר טובים ויותר איכותיים אחרי כמה חודשים אתה מבין ?

פורסם

א. זה לא סבבה.

ב. זה ייתן לך את אפקט הסאונד שאתה מבקש בזול פשוט, במקום סאב, זוג רמקולים 6X9.

ג. תתחיל מרמקולים טובים, תעבור אח"כ ליחידת ראש ובסוף להגברה.

קודם כל שיפור ראשוני.

התענוג שמוביל אותך

• תוכן חדש...