Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני הייתי בצד השני של הדיון הייתי דופק את הראש בקיר ומאשים את עצמי בשטויות שלי. אדם משקיע את המינימום בבדיקת רכב ומאשים את המוכר בשטויות שלו.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עכשיו הוא הלך ועשה אצל חשמלאי רכב כלשהו פלאש לגיר וניקוי לחיישנים ומי שעשה טען שזה אמור לעזור והתקלה לא תחזור.

אני אמרתי לו שעכשיו כל טענה שיש לו שיפנה למי שעשה לו ניקוי לחיישנים ונגע בגיר.

מה גם ככל שעובר הזמן זה לא משחק לטובתו.

פורסם

לדעתי אין פה קייס ולא קצה קצהו של קייס כנגדך.

העמדת את הרכב למכירה, הקונה רכש את הרכב לאחר בדיקה במוסך שהוא בחר , מצא את הרכב לשביעות רצונו וקנה את הרכב.

זה שהרכב נכנס בעבר לביקורת והתקלה על פי המלצת המוסך אופסה עקב נסיון עבר אינה רלוונטית למוכר, ברכבים של היום נדלקות מנורות התרעה מדי פעם ללא סיבה ואיפוס היא דרך מקובלת על מנת לבדוק האם מדובר אכן בתקלה ואו בקריאת סרק.

הקונה מנסה לעשות עליך סיבוב.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ביום חמישי (20.6.13) התקשר שוב הקונה ואמר שלמחרת יש לו טסט לרכב והנורה שוב דולקת. ואם לא יעבור טסט שוב דרש שאני ישתתף איתו בתיקון התקלה. אמרתי לו שבגלל שנגעו בגיר אצל חשמלאי רכב, או לא יודע מי אני לא מוכן לקחת אחריות על התקלה ושיפנה למי שנגע ברכב. בסוף התעצבנתי בגלל העקשנות שלו וניתקתי את השיחה. הוא שלח לי SMS "בוא נפתור את זה בינינו בצורה יפה". מה עלי לעשות עם בנאדם כזה?

פורסם

אני לא מאמין שיש לו קייס נגדך, אם הוא הלך לכל מיני חאפרים ואז בא להתלונן על בעיות ברכב, אז זה בעיה שלו.

אני מציע לך פשוט לא לענות לו יותר ולנתק לו כל פעם שהוא מתקשר, אם הוא רוצה תפגשו בבית משפט רק אל תשכח להכין עכשיו את כל ההוכחות שלך ותקליט שיחות איתו.

פורסם
אין קשר לגילוי נאות

אלה אם אתה עוסק בתחום

טעות. יש דיני חוזים החלים על כולם.

לגבי דיני חוזים, השאלה אם הוא יצליח להוכיח שהיה טעות או הטעיה. קשה לי להאמין, כי יכול להיות שהתגלתה תקלה לפני שנה והיא נפתרה מעצמה/ באמת לא היתה. א"א לדעת על איזה שופט אתה נופל. לדעתי יהיה לו קשה להוכיח לטעות והטעיה היות וזה הולך גם לפי שיקול דעת סוביקטיבי של כל האנשים, וכל איש סביר היה קונה את האוטו לאחר בדיקה איפה שהוא בדק.

מה שברור שההתחיבות למנוע גיר שילדה זה רק לבדיקה ולא אחריות כוללת ל-10 שנים.

לדעתי תנער אותו ממך.

אינני עו"ד, (סטודנט למשפטים)

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

תאמר לו שאם שוב הוא יוצר איתך קשר או מאיים אתה מגיש תלונה במשטרה על הטרדה ואיומים.

אתה לא חברה ואתה לא מוכר רכב עם אחריות על חשבונך.

אל תתרגש ממנו.

פורסם
טעות. יש דיני חוזים החלים על כולם.

לגבי דיני חוזים, השאלה אם הוא יצליח להוכיח שהיה טעות או הטעיה. קשה לי להאמין, כי יכול להיות שהתגלתה תקלה לפני שנה והיא נפתרה מעצמה/ באמת לא היתה. א"א לדעת על איזה שופט אתה נופל. לדעתי יהיה לו קשה להוכיח לטעות והטעיה היות וזה הולך גם לפי שיקול דעת סוביקטיבי של כל האנשים, וכל איש סביר היה קונה את האוטו לאחר בדיקה איפה שהוא בדק.

מה שברור שההתחיבות למנוע גיר שילדה זה רק לבדיקה ולא אחריות כוללת ל-10 שנים.

לדעתי תנער אותו ממך.

אינני עו"ד, (סטודנט למשפטים)

עניין גילוי נאות שהוזכר בהקשר של מכירת רכב שייך לחוק "חוק מכירת רכב משומש (זכאות למידע וגילוי נאות), התשס"ח–2008"

ומתייחס לחובה שהטיל המחוקק על עוסק ברכב. מי שאינו עוסק ברכב לא מחוייב בגילוי נאות אלה רק תום לב , טעות/הטעיה לפי חוק החוזים.

פורסם

אני הייתי מציע לברר כמה עלה לו נסיון התיקוון אצל חשמלאי.

את הסכום הזה הייתי מציע להחזיר לו כהצעת פשרה כנגד חתימה על הסכם שאין לו טענות או תביעות כלפי.

אם מסכים טוב.

אם לא מסכים- סרב לשלם בטענה שחשמלאי נגע בגיר ולכן אין לדעת מי גרם לתקלה והאם מדובר באותה התקלה.

זאת הפשרה הטובה ביותר לפי דעתי.

בהצלחה,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

זה יכול ללכת לכאן או לכאן, אם האבחנה שבוצעה קובעת כי יש להחליף גיר (יכול להיות שגם בעל המקצוע מגזים, ומדובר סה"כ בהחלקה קטנה שמאפשרת נסיעה על הרכב עוד מספר רב של קילומטרים) אז בבדיקה היו אמורים לעלות על העניין הזה, זו אחת הסיבות שכמו שרשמו כבר הבדיקות לפני קניה לא מהוות תחליף לבדיקה במוסך מתמחה (כגון רון לרכבי VAG וכו') או נסיעה טיפה יותר ממושכת על הרכב (אבל מי יסכים לתת לך לעשות נסיעה ממושכת כדי להרגיש אם הגיר דופק) ככה שבמצב הזה אולי עדיף להכנס איתו חצי חצי בעלות התיקון כי לא מדובר בבעיה שהוא גילה אחרי X חודשים אלא כמעט מיידית (אם אתה רוצה לשמור על יחסים ולהמנע ממשפט) את תוצאות המשפט לא ניתן לדעת אבל קח בחשבון ביזבוז זמן ימי עבודה וכו' וכו'.

עריכה: ללא קשר לא לשכוח להחתים אותו בסיום הפרשה שאין לו טענות מענות תלונות עתידיות לגבי העסקה ושלום על ישראל.

פורסם

זה סחטנות מגעילה של אנשים, מצטרף למה שנאמר: אם בדקו במוסך שזה תקין אז זה תקין.

אולי הוא עשה משהו לגיר?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

תתעלם ממנו ואל תשלם לו שקל!!!

במקרה הגרוע? יתבע אותך.

הוא לא יזכה בתביעה הזאת כי אין לו קייס,הוא בדק את הרכב,אם כבר הוא יכול לתבוע את המכון בדיקה,ואם הוא לא בדק במכון בדיקה שילך לדבר עם הלאמפה.

במקרה הגרוע הוא יזכה,ותשלם לו על תיקון גיר,אבל זה המקרה הגרוע,והלא סביר,וזה שווה את ה"סיכון" של לא לשלם לו אגורה אחת שחוקה.

וגם אם זה צריך ללכת בדרך הקשה,תעשה לו את זה קשה,שיתרוצץ יתבע,שלא יקבל את הכסף שלא מגיע לו בקלות.

בקיצור,תעשה לו מה שהוט ואורנג' עושים לנו שאנחנו רוצים להתנתק8)

DSCF901111111105_resize1.jpg

• תוכן חדש...