Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה מה... :?

בהתאם להוראות היצרן אין קשר לאירידיום

אתה כמובן יכול להחליף את המצתים המקוריים במצתי אירידיום אשר מתאימים לדגם המנוע הספציפי.

אבל, זה לא יוסיף כלום! אם לזה התכוונת.

יש...!!! "חוק" ספורט-מוטורי :lol: נו... איפה המסלול, למי משלמים ליום-מסלול, מי בא? מפה, נתוני GPS משהו...??? :?

MegaSquirt- http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=480260

פורסם

אני לא מחפש כח מדובר ברכב מקורי לחלוטין אני רק מעוניין באיכות.

אני יודע שאם אחליף למצתים שלא מתאימים אני עלול לגרום נזק למערכת ההצתה לכן אני שואל אם מישו מכיר בדגם ספציפי של מצתי ארדיום שמתאים לרכב.

פורסם

מה זה "איכות"? איך מודדים אותה?

רוצה לשמור על הרכב בצורה הטובה ביותר ולהיות יותר צדיק מהאפיפיור? השתמש במצתים מקוריים והקדם את תדירות ההחלפה שלהם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני יודע שאם אחליף למצתים שלא מתאימים אני עלול לגרום נזק למערכת ההצתה לכן אני שואל אם מישו מכיר בדגם ספציפי של מצתי ארדיום שמתאים לרכב.

למערכת ההצתה לא נגרם שום נזק ממצתים שלא מתאימים למנוע, היא לא יודעת איזה סוג מצתים מורכבים.

הנזק עלול להגרם למנוע! הוא מרגיש שחם לו והמצתים לא מקררים אותו, בגלל שלא מתאימים, ועוד כל מיני..

יש...!!! "חוק" ספורט-מוטורי :lol: נו... איפה המסלול, למי משלמים ליום-מסלול, מי בא? מפה, נתוני GPS משהו...??? :?

פורסם

אנא היזהר בתגובתך הניחרצת, פלאגים שלא מתאימים למנוע והרכב כן עלולים ליגרום לבעיות ולעומס על מערכת ההצתה

זו לא רק המלצה להישתמש בחלקים המקוריים/תואמים לרכב לפי היצרן- זו דרישה למען תיפקודו התקין של הרכב על כלל מערכותיו!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
מה זה "איכות"? איך מודדים אותה?

רוצה לשמור על הרכב בצורה הטובה ביותר ולהיות יותר צדיק מהאפיפיור? השתמש במצתים מקוריים והקדם את תדירות ההחלפה שלהם.

איתמר.

איתמר צודק! והוא לא צריך שאצדיק אותו :-)

אתה יכול להחליף למצתי אירידיום פלטיניום וגם מרובי אלקטרודות- רק תוודא לפי מק"ט בקטלוג שהם תואמים למקור.

פורסם
אנא היזהר בתגובתך הניחרצת, פלאגים שלא מתאימים למנוע והרכב כן עלולים ליגרום לבעיות, לעומס על מערכת ההצתה ולRIPPLE במערכת החשמל (בפלאג איכותי ישנו קבל לסינון).

זו לא רק המלצה להישתמש בחלקים המקוריים/תואמים לרכב לפי היצרן- זו דרישה למען תיפקודו התקין של הרכב על כלל מערכותיו!

קבל :?: התכוונת לנגד (מוליך למחצה) והוא שם כדי להפחית "רעשים" בעקבות השדה המגנטי שמערכת ההצתה מייצרת.

אותה לא מעניין איזה פלג מחובר אליה, היא מעבירה אליו מתח חשמל גבוה(מאוד) ותו-לא.

לעומת זאת את המנוע זה מאוד מעניין.

לגבי "כל בורג מקורי" אני חולק נחרצות על הנושא! ואשמח להסביר ועל הדרך לחסוך לאנשים כסף.

פורסם
קבל :?: התכוונת לנגד (מוליך למחצה) והוא שם כדי להפחית "רעשים" בעקבות השדה המגנטי שמערכת ההצתה מייצרת.

לגבי "כל בורג מקורי" אני חולק נחרצות על הנושא! ואשמח להסביר ועל הדרך לחסוך לאנשים כסף.

מצתים לא מתאימים, או בעלי התנגדות גבוהה מהדרוש

עלולים לגרום לפריצת סליל ההצתה.

פורסם
מצתים לא מתאימים, או בעלי התנגדות גבוהה מהדרוש בדקת פיזית על ידיי רב-מודד סוגים שונים של מצתים ויצאו לך תוצאות שונות במאות ואלפי אום :?:

עלולים לגרום לפריצת סליל ההצתה.

סלילי ההצתה לא נפרצים/מתקלקלים בגלל מצתים לא תואמים להוראות היצרן.

הבלאי המואץ שלהם נובע מהתקנה לקויה, מרמת מקצועיות ירודה והזנחה בטיפולים וכו'

פורסם

זו הסיבה שרשמתי מקורי/תואם מקורי.

יש הבדל בין הקבלים ויש הרבה דגמים עם נתונים טכניים שונים(חוץ מהקוטר וההברגה) שכן צריך ללכת לפי הוראות יצרן כי הבעיות שיכולות לצוץ הן מירידה בביצועים, השפעה על פליטת הגזים השונים ועד לסיכון של נזק למנוע ולרכיבי האקטרוניקה של מחשב הרכב/הצתה.

היום כל המכוניות סופר חכמות ורגישות, ואצלי בפונטו הקטנה תשים חוטי הצתה "תואמים" ותגיד שלום לכל מערכת ההצתה!

הכל תוכנן וחושב ע"י היצרן, כולל ההתנגדויות וכו' ואם מגיעה אחד חכם שמבין יותר מהמהנדס של הרכב- אז שלא יתפלא שבטווח הארוך יעשה נזק ולא יפיק את מלוא התועלת מהרכב.

עוד ציטוט"

Each type of spark plug has a different internal resistor depending on the vehicle and the engine specifications. For instance there are non-resistor, standard glass resistor and inductive resistor spark plugs. Fitment of a spark plug with a different resistor to that recommended by the manufacturer can result in poor engine performance and permanent damage to components in the vehicles electrical system.

It is important that the right spark plug is fitted to you vehicle. Make sure you speak to your local Repco Authorised Service technician about the high quality parts that they recommend and fit.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...