Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וואלה, כבוד אדוני השוטר, לא זכור לי שנכנסתם לכפר קאסם ועשיתם חיפושים אחר כלי תקיפה ברכבים. מבטיח לך שאתה יודע וגם המשטרה יודעת שהתוצאות שם היו מרקיעות שחקים. אה שכחתי, אין לכם ביצים להכנס לכפרים ערבים או בדואים כי אתם יודעים שהרבה יותר קל להשיג חומר למצגות ה"הצלחה" שלכם בתל אביב ו\או בהרצליה.

משטרת ישראל היא גוף שיש לפרק מיידית ולהרכיבו מחדש.

איתך לחלוטין, 7 בלשים על ילד עם ג'ויינט, אבל איפה שדורסים ילד כל חמש דקות ומעבירים אמל"חים ושב"חים - חס וחלילה, זה כרוך במאמץ.

שלא יבכו שמקבלים קצת כשעושים קצת, וימים כלילות מקביל אצלי ל300 שעות חודשיות, שאני בספק שהם מתקרבים למספר הזה

כבר חתמתי...

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

Papikian, אם החוקים לא מעניינים אותך מכיוון שלטענתך אף אחד לא אוכף אותם או שם עליהם, אתה מוזמן ללכת כל הזמן עם סכין עצמית ולראות מה יקרה לך כשיעצור אותך שוטר.

רק אל תשכח לדווח על התהליך כולו, למען הפורום, כן?

אומרים לך שאסור להחזיק ברכב סכינים, אגרופנים וכלי פריצה, לא טוב לך.

מביאים לך דוגמאות על אנשים שנכנסו לכלא על החזקת סכין, לא טוב לך.

אז תעשה מה שטוב לך ועזוב אותי בשקט.

פורסם
וואלה, כבוד אדוני השוטר, לא זכור לי שנכנסתם לכפר קאסם ועשיתם חיפושים אחר כלי תקיפה ברכבים. מבטיח לך שאתה יודע וגם המשטרה יודעת שהתוצאות שם היו מרקיעות שחקים. אה שכחתי, אין לכם ביצים להכנס לכפרים ערבים או בדואים כי אתם יודעים שהרבה יותר קל להשיג חומר למצגות ה"הצלחה" שלכם בתל אביב ו\או בהרצליה.

משטרת ישראל היא גוף שיש לפרק מיידית ולהרכיבו מחדש.

לא עושים מבצעים במגזר? למה לכתוב דברים שלא יודעים את התשובה עליהם?

http://megafon-news.co.il/asys/archives/132534

http://mekusharim.walla.co.il/Forums/TopicView.aspx?ForumID=19080&TopicID=376921

ויש עוד הרבה דוגמאות.

זה ממש נחמד שאפשר לשבת במזגן בבית, לפזר ססמאות באויר בלי כיסוי ולהכפיש ציבור שלם.

פורסם

אני תומך בצילום כל מפגש וכל פיפס הכי קטן שיש עם שוטר, שאין מצלמות בסביבה החוק עובר לידיים שלהם.

מי שחושב שלא, כנראה עוד לא עבר חיפוש ברכב שלו, שבו השאירו הכל הפוך, כל הכבוד לבחור על הצילום (לגבי דברים אחרים אני מסתייג) אם לא היה וידאו אני בטוח שהרכב שלו היה מפורק לחתיכות ובספק ענק, אם הוא לא היה מקבל מכות רצח על איזה שטות ששוטר המציא.

אני עד היום בסחבת משפטית בגלל משהו שלא עשיתי, אבל הספיקה מילה של שני שוטרים, מתוך 14 שהיו באירוע ונתפסו על שקר, כדי לעשות לי בלאגן, והדבר היחיד שעשיתי לא נכון זה להיות בזמן ובמקום הלא נכונים.

עבריינים במדים זה ההגדרה היחידה, הם נחמדים רק לקרובי משפחה או מכרים וזהו, מי שחושב שהם טובים זה בגלל שהוא מכיר אחד כזה.

פורסם
Papikian, אם החוקים לא מעניינים אותך מכיוון שלטענתך אף אחד לא אוכף אותם או שם עליהם, אתה מוזמן ללכת כל הזמן עם סכין עצמית ולראות מה יקרה לך כשיעצור אותך שוטר.

רק אל תשכח לדווח על התהליך כולו, למען הפורום, כן?

אומרים לך שאסור להחזיק ברכב סכינים, אגרופנים וכלי פריצה, לא טוב לך.

מביאים לך דוגמאות על אנשים שנכנסו לכלא על החזקת סכין, לא טוב לך.

אז תעשה מה שטוב לך ועזוב אותי בשקט.

המכירים אותי מגדירים אותי כ- "יאקי פוץ" :lol:- בשבילי חוק זה חוק ויתהפך העולם; לא נעים לי להתעטש ברחוב כדי לא להפריע לאחרים שלא לדבר על נשיאת סכינים.

אבל אני זה לא דוגמא.

אתה אמרת שהיית שוטר 14 שנים, אתה מנסה לומר לי שכל אחד שנתפס במדינתנו עם סכין הולך לכלא ?

ברור שיש מקרים חריגים אבל הם מעטים מדי ולצערי משטרת ישראל נכנעה מזמן במלחמה בסוגי פשע אלה.

ציינת כי למשטרה יש מטרות ויעדים- זה נכון ! אבל בין הכתוב למה שמתרחש בשטח קיימת תהום אינסופית- למה? זאת כבר שאלה אחרת.

בגלל שחיקת הון אנושי בארגון, העדר תקציבים, פוליטיקה ארגונית, חוסר הזדהות של הציבור, יד רכה של מערכת המשפט והלאה...

אינני מצהיר שהשוטרים אינם עושים את עבודתם- להיפך, עם התקציב העכשווי זה נס שהמשטרה מצליחה לתפקד, אבל יש להביט על הדברים בעיניים פקוחות, משטרת ישראל מזמן מעגלת פינות בהקשר של אכיפה רכה, כזאת שלא נוגעת לעבירות סמים,רצח,אונס.

זמין 8)

פורסם

עכשיו התחלת לדבר לעניין.

מעולם לא חסכתי את שבטי מהמשטרה כאן בפורום ולא אחת השמעתי ביקורת על המשטרה בריש גלי.

אין ספק שמדובר בגוף גדול, מסורבל ובעייתי בלשון המעטה, אך עדין יש שם מספר רב של אנשים שמנסים בכל כוחם לפעול בצורה הטובה ביותר לאזרח בנסיבות של בעיה תקציבית, מחסור של כוח אדם, זילות בתפקיד מצד אזרחים רבים וידיים כבולות ע"י החוק.

פורסם

^הנה הגענו אל עמק השווה . :wink:

לומר את האמת המפגשים שלי עם המשטרה היו מעטים ורובם מסתכמים בבדיקת רישיונות נהיגה שגרתיים, למרות שבזמן האחרון גם זה לא קורה , כי הבורה הלבנה הענתיקה הוחלפה לפני שנתיים בפולו לבנה וכנראה פולו לבנה לא ממש מעוררת חשד. :lol:

בכל מקרה אני חייב לציין שאני יכול לחלק את ההתרשמות שלי ממשטרת ישראל לשתיים.

כמחצית מן הפעמים שפגשתי שוטרים הם היו אנשים מאוד מקצועיים ואדיבים, אבל שאר המפגשים היו עם שוטרים אפויים למחצה שאני לא ממש הבנתי מה נסגר שם .:puzzled:

המקרה הכי בולט היה שאני הלכתי ברחוב המרכזי בהרצליה לכיוון הבית. אני תמיד לבוש מסודר ונקי, הגובה שלי הוא 170 ס"מ, שער קצוץ, מבנה גוף רזה- בקיצור אשכנזי טיפוסי.

פתאום ניידת משטרה נעצרת בחריקה ליידי (דיי נבהלתי האמת), קופץ ממנה שוטר סיור הנעמד מולי ושואל אותי באסרטיביות חקירתית רצף שאלות "לאן אתה הולך?", מאיפה אתה?", "מה יש לך בתיק?", "יש לך תעודת זהות?".

אני עונה על כל השאלות שלו בברור ודייקנות (השוטר מחטט לי בתיק בינתיים) אבל מנסה להבין WTF??? :puzzled:

המפגש בינינו התחיל ללא "שלום" והסתיים ללא "להתראות".

אחרי החקירה הזריזה השוטר קפץ לניידת ונסע.

זמין 8)

פורסם
עכשיו התחלת לדבר לעניין.

מעולם לא חסכתי את שבטי מהמשטרה כאן בפורום ולא אחת השמעתי ביקורת על המשטרה בריש גלי.

אין ספק שמדובר בגוף גדול, מסורבל ובעייתי בלשון המעטה, אך עדין יש שם מספר רב של אנשים שמנסים בכל כוחם לפעול בצורה הטובה ביותר לאזרח בנסיבות של בעיה תקציבית, מחסור של כוח אדם, זילות בתפקיד מצד אזרחים רבים וידיים כבולות ע"י החוק.

קשה לי להאמין שבעברך שירתת במשטרת ישראל.

באווטר שלך פה בפורום אפשר לראות שאתה נוהג בכלי של פורעי חוק מטורפים.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

מוכרח לשתף בסיפור מבדר מהעבר שלי.

לפני כעשור בערך הייתה לי סובארו פשע 88 כחולה מטאלית!

באותו זמן יצאתי מספר פעמים עם בחורה מקרית ביאליק שגרה ליד מין חורשה\יער קטן.

בכל פעם ואני מדבר על מעל ל4 פעמים שחיכיתי לה עם הרכב מתחת לבית ועברה ניידת עצרו אותי לחיפוש...

אמנם היה לי אז שיער ארוך פאות של אלביס וזקן תיש ולבשתי חולצות של להקות מטאל בסופו של דבר עדיין הייתי אשכנזי חמוד עם נמשים :-) .

בכל פעם הפכו לי את האוטו...כל התכולה על המושבים...לא מצאו כלום אמרו לילה טוב.

בפעם האחרונה שזה קרה (הפסקנו לצאת אז לא הגעתי לשם יותר) הגיעו שני מתנדבים מבוגרים במיוחד (שיער לבן כרס..כל האינצ'לדה) והחלו בנוהל הרגיל רק שהפעם מיהרתי לסרט וכבר איבדתי את הסבלנות.

כאשר השוטר נכנס לרכב והתיישב לפני שהתחיל בחיפוש שאל "יש פה משהו שלא צריך להיות פה?"

אני בספונטניות עניתי - כן. אתה!

השוטר היה בהלם חח ואמר לי "מתחכם אה?"

פה הבנתי שזה לא הולך להגמר בקרוב..שוב הפכו את האוטו הכל על המושבים רק שהפעם גילו בתא האמצעי ברכב (המשענת יד הקטנה) טיק טקים שהתפזרו שם!! (tictac)

השוטר היה מאושר!! או ווואא ג'קפוט בייבי!!

ושאל אותי " מה זה? "

עניתי לו מה מה זה? זה טיקטק!!

השוטר הסתכל על הבחור השני שבדיוק הוציא את הקופסה של הטיקטקים והשוטר השני סימן לו עם הראש יללה שחרר אותו...

הבחור הוציא שקית קטנה מהכיס!!! והכניס את הטיקטק לשקית!!!

ואמר לי " אני אבדוק את זה " וזהו נסעו משם!

במשך כמה דקות אני והבחורה היינו בהלם שהפך לאחד מהצחוקים הכי טובים שהיו לי בחיים! ממש סרט פארודיה בשידור חי!

מיותר להגיד שלא חזרו אליי והוא כנראה אכל את זה בדרך לתחנה....אחח אני מתגעגע לילדות :mm_sad:

• תוכן חדש...