Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קל מאוד מאוד לפתח מערכת הפעלה שלא תומכת ב-Multi-Tasking שתרגיש חלקה ומהירה.

לעשות את זה עם מערכת הפעלה שתומכת ב-Multi-Tasking זה הרבה הרבה יותר קשה.

ולא, השטות הזאת שאפל הכניסו זה לא Multi-Tasking, אין להם Multi-Tasking בכלל (משמע המשימות לא ממשיכות לרוץ "במקביל"), אם נריץ תוכנה כמו WinRAR וניתן לה לפרוס קובץ גדול ונעביר את המשימה לרקע, בינתיים נכתוב SMS ונחזור ל-WinRAR.

הציפיה ממערכת הפעלה Multi-Tasking היא שהפריסת קובץ תמשיך, וכשנחזור לתוכנה רק מצב הפריסה יתעדכן על המסך וימשיך.

אבל יש שתי אופציות מה יקרה ב-iOS:

א. לא תיכנתו את התוכנה טוב ולא טיפלו באירועי Suspend ו-Continue ואז אי אפשר לדעת מה יקרה

ב. כן טיפלו באירועים ואפילו בצורה מושלמת, וכשנחזור ל-WinRAR אנחנו נמשיך מהמקום שבו הפסקנו את הפריסה

קל מאוד למכור אשליה שהכל ורוד ויפה בעולם של אפל, אבל כנראה שאם הם היו מנסים לעדכן את מערכת ההפעלה שלהם באמת, אז האנדרואיד היה משמעותית יותר מהיר.

רק לצורך השוואה, מערכת ההפעלה האחרונה מבית מיקרוסופט שלא תמכה ב-Multi-Tasking היתה Microsoft DOS ו-Windows 95 שהתבססה על ה-DOS

עם כול זה, רק המכשירים של סמסונג באמת משתמשים במולטי טסקינג הזה(בעזרת ה multi window). אצל שאר המכשירים, המולטי טסקינג בשורה התחתונה נותן את אותה תוצאה כמו האייפון.

ויותר מזה, באייפון אני אצא מהאפליקציה וגם אם אני אחשור אליה אחרי שבוע היא עדיין תתחיל מאותה נקודה שהפסקתי, בניגוד לאנדרואיד שהאפליקציה פשוט תאתחל את עצמה אחרי כמה זמן(בוינדואס פון 8 המצב אפילו גרוע יותר)

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה יכול למתוח טיפה את התקציב (בהנחה שתצטרך לשלם מכס), גלקסי S3 LTE הוא מתחרה לא רע לנקסוס 4.

לנקסוס מפרט מעולה, אבל עבורי הוא פסול בגלל סוללה שאינה ניתנת להחלפה (היום פירקתי בגלקסי נקסוס שתי סוללות במשך 15 שעות. נכון שזה לא שימוש ממוצע - עבד עם GPS, HOTSPOT למשך שעה כ"א מהנ"ל וגם WIFI דלק כל היום, אבל הסוללה הנוספת בכיס הצילה אותי).

מחירו של הS3 הזה ירד לאיזור 450 דולר בארה"ב, מתקרב לנקסוס 4 והוא עם אפשרות הרחבה לזכרון, החלפה לסוללה ועוד.

לא יודע איך הנקסוס 4 מבחינת סאונד (אם משנה), אבל הGNX פשוט עלוב לשמיעת שירים, ומאנדרואיד 4.1, גם VOLUME+ לא עוזרת לשיפור המצב...

לטעמי זו אופציה לגמרי לא רעה, למרות שבאופן כללי אני לא מת על העיצוב החיצוני של הגלקסי לדורותיו (היום שיחקתי עם הHTC ONE ועם האקספריה Z. אם רק הייתה לאחד מהם סוללה נשלפת...:? ).

פורסם

ראיתי השוואה בין הנקסוס 4 לבין HO- HO היה טיפה יותר מהיר עם מסך יותר אמיתי ,סאונד יותר טוב משמעותית ומצלמה עדיפה אבל הוא יקר מדי עבורי

ראיתי גם כמה השוואות בין האקספריה Z לנקסוס, חוץ מעיצוב בעייתי שגרם גם לאי נוחות מסוימת (אצל המדגים) ,הסוני היה עדיף על הנקסוס .

אם היה ניתן להתחמק ממכס ,יכל להיות שהסוני היה רלננטי כי הוא עולה בערך 2100 מאיביי אבל אם להוסיף גם מכס האקספריה Z יוצא די יקר עבורי

פורסם

קח בחשבון שיש הרבה דברים שבביקורות פשוט לא מדברים על זה. תגוון ברבה מאוד ביקורות ורצוי את אלה המעמיקות שלוקחות בסביבות החצי שעה(יש הרבה כאלה ברוסית, אם אתה מבין את השפה)

קח לדוגמא את האקספיריה Z. הוא מכשיר מעולה אבל עם בעיה אחת משמעותית שלצערי חצי מהביקורות לא נוגעות בה- זוויות צפייה פשוט איומות. מספיק לך לקחת את המכשיר ל-2 דקות בשביל לראות כמה סוני הצליחו להרוס מסך ברזולוצית FULL HD.

פורסם
ל-ONE X צריכת חשמל זוועתית - בהמתנה הסוללה מתרוקנת תוך 18 שעות. חייב גם מטען מקורי בשביל להטעין אותו - עם המטענים הסיניים הפשוטים של עד 1A הוא במקרה הטוב נשאר באותה רמת סוללה.

שמע, אין לי מושג על מה אתה מדבר אבל המכשיר שלי ללא טעינה כבר יומיים כרגע נמצא על 30%.

בלילה, לא ירד לי אפילו אחוז אחד בהמתנה. יש לך תוכנות ברקע שעובדות או שקנית את המכשיר מאורנג' ואתה מריץ אותו עם התוכנה הזוועתית שלה.

הצריכת חשמל בסדר גמור וברמה של ה S3, לאחר שעדכנתי ROM בעצמי היא נהיתה אף טובה יותר, שלא לדבר על השיפור שחל בליבה הגרפית (7500 בקוואדרנט אם זה אומר משהו).

לגבי מטענים - קניתי כמה וכמה מטענים מ EBAY - כולם חד משמעית מטעינים לי את המכשיר כמו שצריך, פשוט תדע לקנות את מה שכתוב עליו GENUINE CHARGER.

ראיתי השוואה בין הנקסוס 4 לבין HO- HO היה טיפה יותר מהיר עם מסך יותר אמיתי ,סאונד יותר טוב משמעותית ומצלמה עדיפה אבל הוא יקר מדי עבורי

יוצא די יקר עבורי

אתה לא יכול להשוות ממש בין מכשיר עם רזולוציה FHD לרזולוצית HD, ברור שיהיו הבדלים, מבחינת הליבה הגרפית והמעבד ה HTC ONE מתקדם הרבה יותר, הגוף שלו עשוי כולו מתכת. ההשוואה ביניהם היא לא כ"כ רלוונטית בגלל המחיר שלו (כפול בקניה פרטית כרגע). הוא נועד להתחרות ב S4.

בתקציב שלך עדיף נקסוס 4 לדעתי אתה יכול לקנות אם יוצא לך באילת ראיתי במחיר ממש שפוי של 1600 ש"ח! במחיר כזה היתי מעדיף אותו על ה ONE X זה בטוח, אם יוצא לך לבדוק שם במקרה תשקול גם את הגלקסי 3. (אם המחיר שפוי).

Opel Adam S 2017

פורסם
עם כול זה, רק המכשירים של סמסונג באמת משתמשים במולטי טסקינג הזה(בעזרת ה multi window). אצל שאר המכשירים, המולטי טסקינג בשורה התחתונה נותן את אותה תוצאה כמו האייפון.

ויותר מזה, באייפון אני אצא מהאפליקציה וגם אם אני אחשור אליה אחרי שבוע היא עדיין תתחיל מאותה נקודה שהפסקתי, בניגוד לאנדרואיד שהאפליקציה פשוט תאתחל את עצמה אחרי כמה זמן(בוינדואס פון 8 המצב אפילו גרוע יותר)

איזה שטויות

המולטי טסקינג מנוהל בכלל ע"י הKernel של המערכת הפעלה, והוא יהיה בבסיסו זהה בכל מכשירי האנדרואיד.

הסיבה היחידה שאפליקציה "תאתחל את עצמה" זה שאתה קונה מכשיר זול עם מעט זיכרון פנימי ואז מריץ עליו מיליון דברים

הזיכרון מתמלא, והמכשיר מפנה אפליקציות שרצו כדי לאפשר לך להעמיס עליו משהו חדש.

אז אם אתה משתמש בלאנצ'ר של היצרן (TouchWiz או Sense וכו') שהם גם ככה על הפנים, ומוסיף Widgetים מפה ועד מחרתיים, ולא מפנה את הזיכרון מתוכנות שאתה לא משתמש בהן, ואתה נוטה "לצאת" מאפליקציות ע"י לחיצה על כפתור ה-Home (שזה לא באמת יוצא, רק מעביר לרקע), אל תתפלא שהזיכרון שלך יתמלא לחלוטין, ואל תתפלא שהבטריה מחזיקה לך פחות מיום עבודה

אתה לא יודע איך להשתמש במכשיר, אתה מסיק מהמערכת הפעלה הקלוקלת iOS על התפעול של האנדרואיד, עושה את כל הטעויות ואז אומר שהמכשיר לא שווה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

נחמד כמה אתה מסיק עלי, ועל צורת העבודה שלי.

אמנם הנקסוס 4 שלי הוא מכשיר זול(יחסית) אבל יש לו 2 ג'יגה זיכרון, לא מספיק? והוא עדיין מאתחל אפליקציות. בדיוק כמו שהיה לי במוטורולה דפיי עם 512 מגה לפני 3 שנים.

ולא, אין לי שום לאנצ'ר עליו כי אני יודע בדיוק כמה הם מעמיסים, וחוץ מווידג'ט של שעון, אין לי שום דבר נוסף על מסכי הבית.

וזה לא משהו שאני ממציא, אתה יכול למצוא על זה תלונות פה ושם ברשת, פשוט אף אחד לא מדבר על זה. לא יוגע מי אשם בזה, מפתחי האפליקציות או אנדרואיד עצמה, אבל זה קיים וזה מעצבן לפעמים.

ולא אמרתי לשניה שהמכשיר לא שווה, פשוט עדיין, גם בשנת 2013, יש כמה דברים שגוגל צריכה ללמוד מאפל בקשר למערכת ההפעלה.

פורסם

אני משתמש במכשירי סלולר כל היום, מכל קצוות הקשת, ממכשירי BREW עתיקים ועד המשוכללים ביותר של כל חברה

זה כולל גם את הנקסוס 4, את ה-S4, את האייפון 5, את הבלקברי Z10, אז כשאני אומר שזה לא מצב תקין למכשיר שיש לך, אני כנראה צודק

אולי כדאי לך לשקול Factory Reset

אין לגוגל הרבה מה ללמוד מאפל בנוגע למערכות הפעלה, כמו שכתבתי והסברתי כבר, זה מאוד קל לפתח מערכת הפעלה חלקה ומהירה כשהיא לא תומכת בדברים, או תומכת בהם בצורה עקומה או רק אומרת שהיא תומכת.

לעזאזל בקורס מערכות הפעלה אני כתבתי Shell בסיסי שיודע לעשות יותר מה-iOS, וזאת הייתה עבודה של אדם אחד, שעתיים בשבוע למשך סמסטר, בסה"כ פחות מ-30 שעות אדם

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
קח בחשבון שיש הרבה דברים שבביקורות פשוט לא מדברים על זה. תגוון ברבה מאוד ביקורות ורצוי את אלה המעמיקות שלוקחות בסביבות החצי שעה(יש הרבה כאלה ברוסית, אם אתה מבין את השפה)

ראיתי מספר השוואות של הנקסוס ,כל השוואה כ 16 דקות

אם תוכל להפנות אותי לביקורות המעמיקות עליהן אתה מדבר זה יעזור לי לגבש דעה סופית

תודה

• תוכן חדש...