Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכל המגיבים ,

ביום ראשון אני יגיש תלונה במשטרת ישראל .

אני עדיין המום מחלק מהתגובות בעיקר של רענן ועוד כמה חכמים .

המקרה שלי מלמד על התנהגות בריונית בכביש ולא על לעצבן או להרגיז נהגים , או ניידת סיור או משטרה , אני נהג ותיק בארץ ונוסע מאות קילומטרים בחודש , וחבל מאוד שאתם חושבים אחר .

אני מציע לכל החכמים אלה שהרגל לא עוזבת את הגז להתעסק בוויז כי הולכות להיות עוד 200 מצלמות .

וכנראה שאם אני יראה אחד ממכם בכביש אני ידע להיזהר .. כי אתם אלה שמזהמים את הכביש ,

אני לא עוד מקרה שנוהג בנתיב השמאלי בכייף שלי מתעסק וויז כמו כולם או אולי מתגלח או אולי מתאפר או משחק בנייד כמו כולם או אולי ישן ,

אני מציע לחברי שחושבים שאני טועה כמו רענן להיפגש איתי בשמאלי לא עם רכב שכור ומשפחה ברכב שלדעתו זה זעקת שמים :evil:.

אלה עם סילברדו שדוהר על 150 ושידבק לך כל הנסיעה מאחור ואז תבין שהחיים שלך בסכנה .

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נשמע סיוט, חבר.

אכן קיבלת שיעור לחיים - תהיה מודע יותר לגורילות שרק מחכות להרוג את המשפחה שלך כדי לשחרר קצת מלחץ האינפנטיליות שתכף מפוצץ להם וריד במוח.

הם לא רק ממשמר הגבול "נערי השוליים" הנה הם גם מתגאים בעצמם פה בפורום.

:roll:

פורסם
תודה לכל המגיבים ,

ביום ראשון אני יגיש תלונה במשטרת ישראל .

אני עדיין המום מחלק מהתגובות בעיקר של רענן ועוד כמה חכמים .

המקרה שלי מלמד על התנהגות בריונית בכביש ולא על לעצבן או להרגיז נהגים , או ניידת סיור או משטרה , אני נהג ותיק בארץ ונוסע מאות קילומטרים בחודש , וחבל מאוד שאתם חושבים אחר .

אני מציע לכל החכמים אלה שהרגל לא עוזבת את הגז להתעסק בוויז כי הולכות להיות עוד 200 מצלמות .

וכנראה שאם אני יראה אחד ממכם בכביש אני ידע להיזהר .. כי אתם אלה שמזהמים את הכביש ,

אני לא עוד מקרה שנוהג בנתיב השמאלי בכייף שלי מתעסק וויז כמו כולם או אולי מתגלח או אולי מתאפר או משחק בנייד כמו כולם או אולי ישן ,

אני מציע לחברי שחושבים שאני טועה כמו רענן להיפגש איתי בשמאלי לא עם רכב שכור ומשפחה ברכב שלדעתו זה זעקת שמים :evil:.

אלה עם סילברדו שדוהר על 150 ושידבק לך כל הנסיעה מאחור ואז תבין שהחיים שלך בסכנה .

תצרף לתלונה שלך גם את הסיפור בדיוק כמו שכתבת בפתיחת השרשור .

אתה כנראה מקרה אבוד, סע בימין ובקצב שלך (למרות שעדיף בקצב התנועה) ואף סילברדו לא ידבק לך.

כן וממש לא בא לי להיפגש איתך בשמאלי/ימני/אמצעי או בכול מקום !

וביטויים כמו "זיהום" תשמור לחוג מכריך ומשפחתך !

רענן

פורסם

הניידת חתכה אותי כאשר אני נמצא בנתב האמצעי של כביש בחלק הרחב שהוא 4 נתיבים

תודה על התייחסותכם

זו הפעם הראשונה ש"חותכים" אותך בכביש?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מאיפה אתה יודע שהוא לא רצה להיחשף, והוא עקב אחרי רכב? ואולי הוא חשב שהנהג שם לב אליו, ואז יתפתח מרדף, אז הוא בלם בגלל סיבות מבצעיות (כדי לגרום לרכב להתרחק, אבל לשמור על ק"ע)?

זו רק סיבה אחת. יכולות להיות עוד הרבה. אל תתנפל ישר.

אגב, אתה מגזים עם הדיבור שלך. צחצח אותו. אנחנו לא החברים מהשכונה שאתה יכול לדבר אליהם ככה. תכבד. מכבדים אותך? תכבד חזרה. לא משנה מה אתה חושב.

תלונה במ"י לא תסייע בידך לכלום, כי אתה תעשה מעצמך צחוק! זה רכב מבצעי, ואף אחד לא יודע מה הוא עשה באותו רגע, וככל הנראה זה היה מבצעי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

ההתנפלות עליו לא במקום. אל תתנהגו כמו חיות כי אני לא אסבול את זה.

גם לרוב חסימת המסלול האמצעי (אכן לא התנהגות אידיאלית אבל ניחא) לא מובילה לגילוי אלימות (בניגוד לחסימת השמאלי), כמו חסימת הרכב שמאחורייך, ובכל מקרה להתנהגות כזו אין הצדקה ולא משנה מה הוא חסם. אני בטוח שלשוטרים יש אמצעים טובים יותר מבריונות כביש בשביל לטפל בנהגים שמפריעים לתנועה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
מאיפה אתה יודע שהוא לא רצה להיחשף, והוא עקב אחרי רכב? ואולי הוא חשב שהנהג שם לב אליו, ואז יתפתח מרדף, אז הוא בלם בגלל סיבות מבצעיות (כדי לגרום לרכב להתרחק, אבל לשמור על ק"ע)?

השבכני"ק צודק, אחד הרכבים הכי סמויים שיש למשטרה הוא לאנד קרוזר ענק דנדש מבריק עם צ'קאלקה ולוחית אדומה.

פורסם

תתפלא, אבל אתה לא תשים לב לרכב שנמצא מאחוריך, כמה רכבים מאחור, ולא משנה כמה בולט הוא יהיה. אם הוא יהיה בלי כחולים הסיכוי שתבחין בו לא גבוה.

אל תזלזל חביבי. יש דברים שניידת גלויה יודעת לעשות הרבה יותר טוב מסמויה... (רוצה דוגמא? מישהו חושב שעוקבים אחריו, אבל הניידת "עוקפת" אותו, והוא חושב שלא עלו עליו, ודווקא כשהוא הכי שאנן צדים אותו)

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

חלילה שאזלזל במערכת הביטחון הישראלית.

(אגב הוא כן הפעיל כחולים)

ובכל מקרה, לא יודע כמה השוטר הבולש הזה היה מוצלח בתפקידו המבצעי באותו הרגע של "לא למשוך תשומת לב", כי לפי הכתוב הוא חתך אותו ואז בלם עד 0 קמ"ש באמצע הכביש המהיר בישראל לפני שהמשיך כרגיל.

3ru4iq.jpg

פורסם

גם אני לא מבין תמיד שוטרים. גם כשאני נוסע איתם בניידת. לפעמים הם עושים דברים שאף אחד לא מבין. לך תבין...

אבל מי אני שאמתח ביקורת? השוטר עובר הכשרות הרבה יותר מעמיקות ממני ומבין דברים יותר לעומק. שיהיה לו בהצלחה עם המח"ש שלו אם הוא יעשה טעות.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם
חלק מהאנשים פה כל כך אוהבים להתלהם, שזה מגיע למצב שהם מזהים הזדמנות, וישר קופצים עליה, מבלי לבדוק את העובדות. שימו לב לתמונה שהוא צילם, מדובר בעומס תנועה. יש רכבים לפניו, יש רכבים משמאלו (והרבה) וסביר מאוד שיש רכבים גם בימני. ואולי הוא נסע מהר מאלה שנסעו בימין והיה באמצע עקיפה. אין שום הצדקה לחיתוך בכביש.

גם אם הוא היה בשמאלי, שיעקפו אותו אותו מימין, אבל למה לחתוך? לחתוך זו הפעולה הכי מטומטמת שאפשר לעשות. לא משנה מה הוא עשה, אין הצדקה לחתוך אותו. (הוא הא, מי ישמע, נסע באמצעי). כאילו שהוא היחיד שעושה זאת (לא שזה בסדר). אם נהג הג'יפ היה חותך כל מי שנוסע באמצעי שלא למטרת עקיפה, הוא כבר היה נהרג/הורג מזמן. לפעמים מדהים אותי, איך העיקר זה להתלהם, גם מבלי לברר את שלל העובדות.

לפותח השרשור, גם במשמר הגבול יש נהגים מפגרים, זה חדש לך? אם כן, אז אני מצטער לשמוע. שתדע גם שרוב הסיכויים מדובר בנהג חדש/צעיר. הרי מן הסתם רוב הסיכויים שמדובר בנהג בוס או משהו.

סופסוף תגובה נורמאלית.

תודה ניקו.

תצרף לתלונה שלך גם את הסיפור בדיוק כמו שכתבת בפתיחת השרשור .

אתה כנראה מקרה אבוד, סע בימין ובקצב שלך (למרות שעדיף בקצב התנועה) ואף סילברדו לא ידבק לך.

כן וממש לא בא לי להיפגש איתך בשמאלי/ימני/אמצעי או בכול מקום !

וביטויים כמו "זיהום" תשמור לחוג מכריך ומשפחתך !

רענן

איפה אתה חי?

על מאדים או על שבתאי?

בכביש בגין בירושלים מותר 80, ואני נוסע על כמעט 90 בנתיב הימני ויודע מה?

נצמדים אליי כמו מטורפים.

אז אולי הוא צודק שהוא אומר שכל אלו שאומרים ש-110 על כביש 6 זה כמו 60 בכביש בין עירוני רגיל זה כמו זיהום על הכביש.

אולי מחר תחליט ששלטי העצור מיותרים ובוא נתעלם מהם (וזה כמעט מה שקורה היום)?

אז הוא בהמה על זה שהוא עוצר?

בינתיים אני "חוטף" צפירות כשאני עוצר בעצור, מאט במשולש, או חס וחלילה עושה את העבירה החמורה מכל - עוצר להולכי רגל במעבר חצייה.

וכמובן, אם לא צפירה אז אחרי המעבר "חותך" אותי ה"צדיק" העצבני שהיה מאחורי כשעברתי על חוקי התנועה שעצרתי לאיזה ילד שמבקש לעבור.

לא נראים לך החוקים שבכביש 6 מותר 110(נדמה לי שזה 120 היום, לא?)?

יש לך ברירה אחת ויחידה - וותר על רישיון הנהיגה ואל תעלה על כביש ציבורי.

רוצה ליסוע 180?

פתח מחשב ובחר אחד ממשחקי המירוצים הרבים שקיימים.

יש חוק!

לא נראה לך?

בעיה שלך, ושלך בלבד!

די "לרדת" על אלו שכן יודעים לנהוג וכן אכפת להם לנהוג כחוק ולהתנהג כמו בני אדם.

(לא ידעתי שאסור לנהגים להיות בנתיב אמצעי, חוק חדש?)

פורסם

מספיק עם הטפות המוסר ההדדיות, לכאן או לשם. תתרכזו בבקשה בנושא.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

בשורה התחתונה לא קרה כלום.

כנראה שבסופו של דבר, למרות ההפתעה תפקדת בסדר.

כל השאר סיפור (גרסה). אין ראיות לכלום.

מסקנות לעתיד - באיזה מהירות נוהגים ובאיזה נתיב...

כבר נתקלתי במכוניות ליווי (לנד קרוזרים) לאח"מ שנוהגות בצורה שיכולה להחשב כאלימה.

הן דואגות לפנות נתיבים והאחרונה גם מאטה בצורה מהותית בכדי להרחיק "נצמדים".

במיקרו הם חוליגנים...במאקרו - אלו ההוראות המבצעות שהם מקבלים...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לא חייבים להתלהם, אבל קצת הכוונה לאותם נהגים שנוהגים בנתיב השמאלי או האמצעי: אתם מפריעים לאחרים, ולא פחות, מפריעים ומסכנים את עצמכם.

אני תמיד רואה בנסיעתי נהג רדום שתקוע במהירות איטית יחסית לתנועה בצד שמאל. לאחד כזה כל פעם נצמד מאחור רכב אחר, צופר לו, מהבהב לו, עוקף מימין, וחוזר חלילה עם עוד רכב ועוד רכב.

אפשר לקרוא לאותם נצמדים בכל מיני שמות: מופרעים, חולי נפש, עבריינים, רוצחים, מה שתרצה, אבל... אותו נהג שנוסע בצד שמאל, הוא אוהב שעושים לו כך? האם זה טוב לו ?

הכביש הוא מקום ציבורי, די מסוכן, עם נהגים מזנים וסוגים שונים וצריך לדעת לזרום בתוכם. הממהר לא רוצה הרבה. הוא נסע במהירות שהייתה לו בסדר ופתאום נתקל במי שמאט אותו סתם כך, ואף בעצמו נוהג בניגוד לחוק המורה על שמירת הימין ובאנטיפטיות כלפי הסביבה. תאפשרו לאחד כזה לעבור ושכחו ממנו !!! לרוב בכביש אנחנו לא נתקלים באותם נהגים אלא כל פעם אחד שלא נראה אותו שוב, אז לחנך אחרים מאוד מיותר.

אז אם אתם נוסעים בכביש צר, בלי נתיבים במהירות המותרת ויש לחוץ מאחור שמעוניין לנסוע במהירות הכפולה מהמותרת, אז באמת אין לכם מה לעשות ואין לי איך להצדיק אותו, אבל בכביש עם 3 נתיבים ? איזה סיבה יש לנסוע דווקא באמצע או בצד שמאל ולהזמין אנטיגוניזם כזה ?! שחררו אותו ! בשבילו ולא פחות, בשביל עצמכם, ומלכתחילה אין מה לנסוע שלא בצד ימין, אלא לצרכי עקיפה, שגם אותה צריך לסיים מהר ככל האפשר ולחזור ימינה, ואם רכב משמאלכם מגיע במהירות גבוהה משמעותית משלכם, צריך לוותר על העקיפה עד שהוא יעבור. התנהגות אחרת מזו המוצעת על ידי גורמת לעיכוב בתנועה ועצבים. אמנם אין שום מקום והצדקה לעצבים על הכביש, אבל חיוני מאוד גם ללמוד גם לחיות במציאות שבמסגרתה יש עצבים, והרבה, ולהתגרות בהם בכוונה, זה להתגרות בעצמך.

פורסם

שמור לי על משמר הגבול

על כל החברה הטובים

ועל מצליח ונעים

ביום של שקט או של אש

בשביל עפר כשהמוקש

אורב להם בכל עיקול

אז שמור לי על משמר הגבול...

----------------------------------------------------

HU:JVC746,COMP FRONT:MOREL HYBRID 6.5,COMP BACK:MOREL DOTECH 6.5,AMPS:TRU S44,TRU S500,SUB:MOREL ULTIMO SC 12

• תוכן חדש...