Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין שום בעיה לבטח במקיף רכב ישן (אלא אם מדובר ברכב אספנות או משהו בסגנון).

זה הכל עניין של כדאיות כלכלית לבעל הרכב - בד"כ לא כדאי כלכלית לבטח רכב ישן בביטוח מקיף - אבל כל אחד והשיקולים שלו.

לדוגמא - רכב ששווה 20K יש מי שישלם לביטוח מקיף כ-10% משווי הרכב ויש מי שיוותר על הביטוח.

פורסם

בהחלט יש שתי בעיות לבטח כלי רכב ישנים בביטוח מקיף: האחת - חברות הביטוח בדרך כלל מסרבות לבטח כלי רכב בגיל מעל 10 (גם רכב שבוטח אצלן קודם), והשנייה - גם אם החברות מוכנות לבטח, המחיר יהיה גבוה ולרוב לא משתלם (גובה הפרמיה לעומת פוטנציאל הנזק המקסימלי בגניבה/שריפה/טוטאל לוס).

:turn-l:
פורסם

הרכב שלי בן 10 וביטחתי אותו במקיף בשבוע שעבר (אצל סוכן של שומרה).

השיקול היה פשוט מאוד: במידה ומחר הרכב נגנב/נשרף/טוטאלוס אין לי אפילו 10% מהשווי שלו כדי לקנות רכב חדש.

מצד שני, 500 שקל כפול 12 תשלומים כן יש לי.

פורסם

אצלי הרכב במוו שנת 99. מחירון 35000. לפני כמה ימים קיבלתי הצעה על מקיף באיזור ה 6K. רק על מקיף. וזה עוד אחרי אישור העדר תביעות.

שווה?. תלוי בשיקולים של בעל הרכב.

שונא גזענים !.

פורסם

לא יודע איך זה היום, אך לפני כחמש שנים המשיכו לבטח לי רכב שגילו היה מעל עשר שנים רק כטובה ולאחר שיכנועים מכיון שהרכב היה מבוטח אצל אותו סוכן כל הזמן.

לגבי כדאיות, הכדאיות היא בעיני המתבונן ועד כמה יש לו כסף זמין אם מישהו לרכבו.

פורסם

הכריזמה (המוצעת למכירה 8)) של אבא שלי שנת 98' (מחירון כ-10,500) מבוטחת בביטוח מקיף כל ימי חייה.

ההבדל בין מקיף לצד ג' יצא עניין של כמה מאות שקלים.

פורסם
הכריזמה (המוצעת למכירה 8)) של אבא שלי שנת 98' (מחירון כ-10,500) מבוטחת בביטוח מקיף כל ימי חייה.

בד"כ ההבדל הוא 2000-3000 שח

ההשתתפות העצמית היא כ 2000 שח

ובמקרה אובדן גמור מחזירים את מחיר הרכב בקיזוז 10%-20%

תעשה חשבון ותבין למה לא תמיד כדאי לבטח רכב של 10,000 שח

פורסם

תכף תגלה מה שוויה האמיתי (לא מזמן קניתי כריזמה 99 :wink:) לעומת המחירון. עדיין - כמה מאות שקלים יכול להיות מעל 10%.

את הכריזמה שלי אינני מבטח במקיף. סיכויי הגניבה נמוכים ביותר (בכל זאת כריזמה :lol:). הסיכוי לטוטל לוס באשמתי (או בכלל) הוא נמוך מספיק לטעמי, ופוטנציאל הנזק הוא מחיר הקנייה.

:turn-l:
פורסם

הביטוח המקיף עולה לאבא שלי 1650 ש"ח, וצד ג' יעלה בערך 750 ש"ח, זה נכון שזה לא כדאי כלכלית לבטח רכב שעולה פחות מבערך 20 א"ש בביטוח מקיף, אבא שלי פשוט לא היה מודע כלל למחיר הרכב שלו.

ולגביי המחירון והמחיר של האוטו בשוק אנחנו מודעים לזה (בגלל זה מוכרים בחצי מחיר) :-)

• תוכן חדש...