Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

כרגע אני בעיצומו של תהליך משפטי ולהוכחת טענותיי אני נדרש לספק תיעוד של הודעות SMS הנשלחו אליי.

מדובר רק על הודעות ב-SMS רגיל ולא בתוכנות כמו וואטסאפ וכו'.

האם הודעות אלו קבילות בבית המשפט?

אשמח אם יספק העונה אסמכתא לטענותיו.

אם קבילות, כיצד עליי להגישן לבית משפט? בצורת פלט מהמכשיר הסלולארי שלי? עליי לתמלל אותן?

עליי לבקש מספק הסלולאר תמלול שלהן? כמה זמן הספק שומר תמלול זה, אם קיים בכלל?

איך מתחילים תהליך כזה?

מרבית ההודעות נשלחו אליי כשהייתי לקוח של גולן טלקום ומקצתן כשהייתי לקוח של 012 מובייל (אורנג'), וכולן נשלחו מרשת אורנג'. עליי לדאוג שהצד השולח לא יגלה על בקשתי לקבל תמלול, לכן לא אוכל לפנות לאורנג' ולקבל תמלול של ההודעות היוצאות מהמכשיר של השולח.

בית המשפט הוא בית הדין לעבודה, אם זה רלוונטי.

פורסם

אני סבור שכן:

http://www.avivitmoskovich.com/2009/12/sms-%D7%9B%D7%A8%D7%90%D7%99%D7%94-%D7%91%D7%9E%D7%A9%D7%A4%D7%98-%D7%92%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%9F/ ... לא עלינו.

בבית משפא לתביעות קטנות, הסיכוי עוד יותר גבוה, כי הערכאה הזו יכולה לקבל גם "ראיות בלתי קבילות" לכאורה.

ראה עוד דוגמה: http://cafe.themarker.com/topic/1260990/

alfa 156 2.5.

פורסם
שלום רב

כרגע אני בעיצומו של תהליך משפטי ולהוכחת טענותיי אני נדרש לספק תיעוד של הודעות SMS הנשלחו אליי.

מדובר רק על הודעות ב-SMS רגיל ולא בתוכנות כמו וואטסאפ וכו'.

האם הודעות אלו קבילות בבית המשפט?

אשמח אם יספק העונה אסמכתא לטענותיו.

אם קבילות, כיצד עליי להגישן לבית משפט? בצורת פלט מהמכשיר הסלולארי שלי? עליי לתמלל אותן?

עליי לבקש מספק הסלולאר תמלול שלהן? כמה זמן הספק שומר תמלול זה, אם קיים בכלל?

איך מתחילים תהליך כזה?

מרבית ההודעות נשלחו אליי כשהייתי לקוח של גולן טלקום ומקצתן כשהייתי לקוח של 012 מובייל (אורנג'), וכולן נשלחו מרשת אורנג'. עליי לדאוג שהצד השולח לא יגלה על בקשתי לקבל תמלול, לכן לא אוכל לפנות לאורנג' ולקבל תמלול של ההודעות היוצאות מהמכשיר של השולח.

בית המשפט הוא בית הדין לעבודה, אם זה רלוונטי.

האם הטלפון שבו התקבלו ההודעות הוא שלך ? , במידה וכן אז גש לחברה הסלולרית שלך ובקש מהם שידפיסו לך את ההודעות

פורסם
האם הטלפון שבו התקבלו ההודעות הוא שלך ? , במידה וכן אז גש לחברה הסלולרית שלך ובקש מהם שידפיסו לך את ההודעות

כן, וכמו שכתבתי חברה זו היא גולן טלקום. אין מרכזי שירות ולא מי שיענה לטלפון מנציגי השירות.

פורסם

SMS זה ראיה קבילה, ואני אומר את זה בביטחון מלא. איך אני יודע? אבא שלי (עו"ד) אמר לי (חחח אני נשמע כמו ילד קטן).

לגבי איך מגישים את זה לשופט, אני אבדוק לך איתו.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

למען הוכחת חלק מטענותיי כנגד המעסיק שלי בבית הדין לעבודה אני נדרש לספק תיעוד של הודעות סמס שנשלחו אליי ממנו.

פורסם

אם כמו שאתה אומר, אתה נדרש להציג את הודעות ה SMS האלה בבית המשפט אז כנראה שזה קביל.

כי כמו שאמרת, *נדרשת* להציג.

פורסם

אוקיי דיברתי איתו.

כמו שאמרתי, SMS זה ראיה קבילה, הוא אומר שעדיף להציג תמלול של ההודעות ובכל מקרה לשמור אותם בטלפון כי יכול להיות שהשופט יבקש לראות את המקור.

לגבי התמלול עצמו, צריך לבדוק איך מדפיסים את ההודעות מהטלפון, אם יש לך אנדרואיד זה אמור להיות קל יחסית, אם יש לך אייפון, אני בטוח שמישהו כבר כתב לזה אפליקציה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...