Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו סניק 2002 לא מניע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הרכב של אמא, רנו סניק 1600 אוטומטי, דגם מנוע k4m שנת 2002 (עם 60,000 ק״מ אמיתיים, אוטו של פנסיונרית ותיקה...) לא מניע.

יש סטרטר טוב, מצבר טעון, יש קודנית של רב בריח שמגיבה כרגיל להקשת הקוד.

ניסיתי להניע בשני המפתחות, בשניהם לא מניע.

עבר טיימינג לא מזמן במוסך מורשה (מטופל שם מיומו הראשון), למיטב הבנתי הטיימינג לא נקרע.

יש דלק...

רעיונות לפני גרירה למוסך?

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

שלום.

ע"פ התיאור שלך רוב הסיכויים שמדובר על חיישן הצתה או התקע שלו.זו בעייה מוכרת ברכבים הללו.

ליותר מידע בצע חיפוש על "חיישן הצתה"+"מגאן". הסניק והמגאן דומות מאד ועד כמה שאני יודע מדובר על אותם רכיבים.

במקרה כזה כנראה שמדובר על כמה מאות שקלים עד 1500 ש"ח במוסך מורשה.

אפשרות נוספת יכולה להיות אולי משאבת דלק תקולה,אבל זה כנראה פחות הגיוני.

אתה חייב,לדעתי,לקחת למוסך שיאבחן את התקלה ולא להתעסק בניחושים.

לי היה מגאן 99 וסבלתי כמעט בדיוק מאותה תקלה לפני מס' שנים.הוחלף חיישן הצתה+תקע בעלות של 1100 ש"ח והבעיה נפתרה.

שוב,בצע חיפוש לקבלת יותר מידע.

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

אחרי ניסיון ההנעה יש ריח חריף של דלק? אם לא הבעיה כנראה במערכת הדלק (סתימה או משאבה שהגיעה לפרקה) אחרת הייתי הולך על מערכת ההצתה

כדאי שמוסך יבצע את הדיאגנוזה חבל להחליף חלקים לחינם

פורסם

ערב טוב

לדעתי אכן מדובר בחיישן הצתה,אך עדיף לבדוק תקלות במחשב עם יש.

לא יהיה ריח דלק,בגלל שמחשב המנוע לא מקבל מידע מחיישן ההצתה לגבי סיבובי המנוע ולכן אין הזרקה.

בהצלחה,גרור למוסך אולי יותר מסורבל אבל הכי בטוח.

בהצלחה

• תוכן חדש...