Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מה שאני מחפש. אפשרי גם חדר בקיבוץ, למשפחה קטנה. בריכה[לא חייבת להיות צמודה] זה יתרון, ארוחת בוקר גם.

לא רחוק מדי מדן, בניאס ועוד אטרקציות. לא צריך ג'קוזי, לא צריך טלויזיה 99 אינטש ולא אוכל שעבר פוטוסינטזה.

חדר טוב, פשוט ונקי במחיר הוגן גם בסוף שבוע.

איפה יש? כמה עולה? תודה.

פורסם

תגדיר "לא רחוק מידי".

היינו שלוש משפחות בחוה"מ פסח האחרון ב"צימר טל" בקצרין.

טיילנו בכל רמת הגולן עם הילדים (מבנטל,נחל יהודיה,ירדנו לכינרת...) . אז נוהגים קצת. גם הדרך זה טיול.

לדן/דפנה זה לא ממש קרוב. משהו כמו עוד חצי שעה 40 דקות נסיעה.

החדרים עצמם מרווחים מאד (יש רק שני חדרי משפחות. את המשפחה השלישית שיכנו בחדר "זוגי", שהספיק לכל המשפחה לעיל- 4 אנשים).

הצימר נקי מאד ומתוחזק למשעי. יש ג'קוזי גדול בחצר,פינת גריל מאובזרת, מטבחון לידה ומטבח נוסף מאובזר בחדר.

הזוג שמנהל את המקום נחמדים ונעימים, מארחים למופת, הגבר מדריך טיולים, שישמח לחלוק עמך ידע וטיפים , וגם האשה שולטת בסביבה וממליצה על אטרקציות ומסעדות. לכל דבר יש לה קופון הנחה לתת לך. ממש נחמד.

ארוחת בוקר - אין. תכין לבד:lol:

שילמנו כל משפחה 450 ש' ללילה (בחוה"מ! כשבסביבה ההצעה הכי זולה עמדה על 650!). אולי זה בגלל שלקחו הרבה לילותXהרבה משפחות קיבלנו הנחה, איני יודע, הנשים שבחבורה ניהלו את המו"מ.:-D

בכל מקרה-במקומות האחרים לא רצו להוריד שקל.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

מחיר הוגן = הגדרה בעייתית. כמה?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

צודקים שניכם, הכל עניין של מידה.

קרוב- נניח 20 דקות מן היעד, אך אינני שולל יותר אם שווה את זה, אני פשוט מתקשה לחשוב על אטרקציות שאינן חמות ויבשות מדי בפתח הקיץ חוץ מדן ובניאס. אם כבר קצרין, כמדומני מישהו הזכיר בעבר מסעדה טובה שם- לא יודע איזה ואם יש בשישי.

מחיר למשפחה קטנה כולל ארוחת בוקר, לא יודע למה לצפות. במערב אירופה זה יעלה 400. חשבתי שבארץ500- 600. אולי אני לא ממש בכיוון.

פורסם

לפני הרבה שנים שהיתי עם המשפחה מספר פעמים כאן:

http://www.nayadim.co.il/zimcity.php?zid=3608

מאוד נהננו מהכל. אני לא יודע אם זה נשאר כמו שהיה. אבל האנשים טובים ונותנים את הנשמה.

יקר יותר (כנראה יקר מדי), אבל קונספט שונה אך מהתנסות מספר פעמים גם מאוד ממליץ - בית הארחה בכפר גלעדי.

תהנו!

פורסם

בוודאי... מיטשוס. לא להחמיץ. מסעדת בשרים מעולה.

פתוח שני-שבת. (סגורה רק ביום ראשון).

תזמין מקום הרבה מראש.

ארוחה טובה נוספת אכלנו בחדר הVIP של "בראוהאוס בגולן". (במתחם "קסם בגולן",מיד ביציאה מקצרין) הפעם הזו בלי הבירות המצויינות שלהם (כי היה פסח, ולמרות שכשרות אינה אחד ממאפייני המקום, הם לא מכרו חמץ.:evil:)

אם מזמינים מקום בחדר מראש, זה לא עולה בתוספת תשלום, אלא רק במינימום הזמנה לאדם (שהוא מאד מאד סביר).

במסעדה עצמה מאד רועש, אבל האווירה מעולה.

וכמובן- אם יוצא לך להיות בערב בעין-גב, אסור להחמיץ את "מרינדו". יותר זולה ממיטשוס, ולדעתי האישית,(החברים חולקים עלי) גם יותר טובה.

אם אתה באזור דן ובניאס יש לך את כל מבחר ה"רפטינג" (כפר בלום,הגושרים וכיוב').

גם באזור הנחלים יהודיה וכו' יש המון מים השנה, והם קררררים.:lol:

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

מסעדת הטחנה במטולה.

אמנם לא ביקרתי שם כשנה, אך מספר פעמים רב הסתיימו בשובע וסיפוק.

ממליץ להזמין מקום.

פורסם

נשמע טוב וגם עשיתם אותי קצת רעב, תודה.

האם לעוד מישהו יש המלצות שיגרמו לי לרוץ צפונה? כזכור- לא מחפש מחיר אסטרטנומי, לא פאר, לא טליוזית ענק וג'קוזי ענק.

אני כן מחפש מקום משפחתי ונחמד, אולי ארוחת בוקר, אולי בריכה- אפשר גם בריכה קיבוצית.

• תוכן חדש...