Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט פנדה 2011 מהשכרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
25% נראה כמו הפחתה סבירה בנסיבות העניין.

לפי דעתי תשאף לכך.

בהצלחה.

לא רלוונטי 25% - אין מחירים כאלה

פורסם

טוב, הייתי שם היום בעצמי.

מה אגיד ומה אומר - הציעו לי רכב עם 42 אלף ק"מ מבציר נובמבר 2011, מעיכות בגג ובמרכב ולחיצות בפגושים במחיר של 45K - הנציג סובב אלי את המחשב וכתוב לו שם "לא יורד שקל".

נאלצתי לצחוק לו בפנים ולהגיד לו שניפרד כידידים.

רק כדי לסבר את האוזן, אפשר לקנות היום אחת חדשה במחיר של 60K על הכביש. הם מציעים אחת בת שנה וחצי ועבר מפוקפק (אולי הייתה בעמוד ענן?)

אני הייתי מתנהג בחשדנות אך לא פוסל. רשימת רכבים שנתקלתי בהם בצה״ל (שיכים לצבא) והפתיעו אותי:

- פיאט פנדה (גם אני לא האמנתי, דרשתי מסמכים וקראתי בעיון כדי לוודא שאני לא הוזה)

- טויוטה פריוס דור אחרון

- פיג׳ו 508

פנדה ראיתי בעמוד ענן,

הייתה לנו גם.

.

בכל מקרה - כשקמתי סוכן המכירות אפילו לא ביקש לרשום טלפון, מה שהופך אותו לסוכן המכירות הגרוע ביותר בעולם בלי שום קשר.

אני מבקש להקדיש לחברת אלדן את השיר הבא, שמייצג נאמנה את השאיפה שלהם לקבל 45K על רכב שקל אוטו מכרו לפני חצי שנה ב-37K:

http://www.youtube.com/watch?v=pftMWb3Ah4M דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם
לא רלוונטי 25% - אין מחירים כאלה

אז אל תקנה. אתה קונה את הרכב ב-5K יותר מהשווי האמיתי שלו. היית מוכן לשלם על רכב כלשהוא 5K מעל המחירון, סתם כי אין כרגע משהו אחר לקנות?

פורסם

לא עדיף לכם למצוא אחת פרטית בעוד כמה אלפי ש"ח? לדעתי האישית, ואני לא מזלזל בכמה אלפי שקלים, עדיף להשקיע את זה וגם לקבל רכב שלא נקרע בהשכרה, ובנוסף, ראש שקט יותר במכירה אחר כך. למיטב זכרוני יש כמה פרטיות בלוחות יד שניה.

פורסם
לא עדיף לכם למצוא אחת פרטית בעוד כמה אלפי ש"ח? לדעתי האישית, ואני לא מזלזל בכמה אלפי שקלים, עדיף להשקיע את זה וגם לקבל רכב שלא נקרע בהשכרה, ובנוסף, ראש שקט יותר במכירה אחר כך. למיטב זכרוני יש כמה פרטיות בלוחות יד שניה.

תראה, אם הרכבים הללו היו נמכרים במחיר ראוי, סביבות 37-38K (כמו שמכרו בקל אוטו), אז מדובר ברכב שבהחלט נותן תמורה למחיר.

אם המחיר הוא 45K "לא יורד שקל אח שלי גיבור", אז שיחכו לפראייר אחר. גם 42K זה הרבה בשביל רכב כמו מה שהוא ניסה לדחוף.

פורסם

תגיד לחבר שלך שיחסוך את הכסף, הינה כנסו ליד 2 וחפשו גרנדה ידנית, בקלות תימצאו אחל סביב ה25K~35K במצב טוב +1500 ש"ח ליישור קו והחבר שלך מסודר!.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=38&SubModelID=1043&FromYear=&UntilYear=&Auto=-1&chkAuto%5B%5D=-1&fromPrice=&untilPrice=&SubSubModelID=0&Info=

לא מבין מדוע להוציא כ45K על רכב שהתעללו בו בהשכרה שעם כבר בתוספת קטנה מוציאים חדשה מהסוכנות!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...