Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ALFA

רפי שטח
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באדיבות פורום אספנות בפייבוק

68590_571481896206234_804129530_n.jpg

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

עוד פרטים על הרכב אפשר למצוא כאן: http://www.carsfromitaly.net/alfaromeo/index.html

אם תשאלו אותי, לא 6 ולא 90 לא היו מסובבות שום ראש של אלפיסט ובוודאי של סתם חובב רכב, אלמלא היו נדירות, במיוחד בארץ.

בסופו של דבר ניסיון למתוח את השילדה של אלפטא לכיוונים שאלפא אף פעם לא ידעה לחיות בהם (וכך גם לא פיז'ו או כל יצרן אחר של מכוניות עממיות/ספורטיביות). עיצוב גמלוני, ניסיון ליוקרה במקום שבקושי החזיק גימור בסיסי של האלפטא.

קיה ספורטאז' 2.0 ליסינג

סקודיאק דיזל Exclusive לזוגתי (כבר לא: יונדאי סנטה פה דיזל, אלתיאה דיזל - עדיין מתגעגעים)

ALFA ROMEO 75 TS - מוסבת כבר לא ☹️, מקורית כבר כן 🙂

פורסם

האלפא 6 יצאה לשוק בסוף 1979. היא הייתה חדשנית יחסית והיוותה בין היתר ניסיון להתחרות בסדרה 5 של ב.מ.וו., זאת ללא הצלחה. מה שאפשר לזקוף לזכות ה6 הוא שברכב זה הותקן לראשונה מנוע הV6 המפורסם של אלפא (שחי עד אמצע שנות ה2000 בגרסאות שונות וברכבים שונים, 2.5 ו3 ל' עם 12 ו24 שסתומים).

הרכב צויד בתיבת הילוכים של ZF ובציר אחורי כבד כדי לאזן משקל פנים \ אחור, בניגוד לסדרה 116 (אלפטא) שצוידה בגיר אחורי. לרכב הייתה מערכת שמנתקת הצתה במקרה של נפילה בלחץ שמן. במשך 7 שנות ייצורה יצאו מהמפעל כ11,000 יחידות, ב5 גרסאות: 2.5 קרבורטורים, 2.5 הזרקה, 2.4 דיזל, 2.0 וגם גרסא אוטומטית. הרכב עבר מתיחת פנים אחת. לאלפא הזאת יש פנים קצת מוזר והגה מזעזע (עם מרכז מרובע, מה הם חשבו אני לא יודע).

הרכב נמכר לרוב באירופה והיה כישלון שיווקי מוחלט. כקוביה ספק גמלונית ספק מוזרה (ואני אומר זאת בתור אלפיסט) לא היה בו שום ייחוד חיצוני, והוא פשוט הזכיר אלפטא מגודלת. לאפיפיור הייתה כזו. הרכב הופיע בסרט בורקס איטלקי אחד או שניים. לאמריקה נשלחו 7 דוגמאות לשם תקינה, ולפי מה שאני יודע לאחר שהוחלט לא לשווק אותו הרכבים הושמדו. לארץ הגיעה אחת בלבד שכנראה הייתה שייכת לשגרירות איטליה. הרכב כיום הרוס לחלוטין ומתפרק לאט באיזה מושב בדרום.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

זוהי אלפא 6 דור ראשון 79-82 (הדור השני היה בין 83-86), היא הביאה לעולם את המנוע המדהים בן 6 הצילינדרים שאני נהנה ממנו בשתי מכוניות בבעלותי. לפני מספר ימים חגגנו 100 שנים להולדתו של ממציא המנוע המדהים הזה Giuseppe Busso.

למי שמתעניין, יש למכירה בגרמניה אחת עם 6000 ק"מ למכירה במצב חדש...

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
לכיוונים שאלפא אף פעם לא ידעה לחיות בהם

ידעה גם ידעה אך עם הזמן שכחה:

6c-2500-tourismo-210-001.jpg

i272088.jpg

938920.jpg

ואז שוב נזכרה:

166_001.jpg

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף