Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש סקוץ'. אבל לדעתי צריך להזמין ספוגים מיוחדים.

לגבי הנימפומנית.. לך תדע אולי היא התלהבה והתחילה לייבא לחברות..:lol:

והינה סרטון עבודה עם המוצר.

ממה שראיתי הגודל שלו זה 4 אינץ, ככה שעבודה עם פד 4 אינץ רגיל אמור לעבוד.

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אולי החברה ממגואירס ישראל ירימו את הכפפה וישווקו איזה דיל שכולל את יחידת ה DA ביחד עם מברגה מתאימה ולא יקרה לטובת אלה שאין להם נקודת חשמל?

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם

לשווק עם מברגה נראה לי בזבוז ומייקר את העסק, גם בשבילנו וגם בשבילם, סך הכול מברגה פשוטה מספיקה פה לפי מה שרשום באתר של מגס, ובסרטונים המסבירים, יש מברגות גם ב100 שקלים ועובדות בסדר גמור.

פורסם

כנראה יוזמן, זה פתרון מצויין, גם למי שאין מברגה בבית בטוח יש לאחד השכנים זה לא כמו מכונת פוליש. ובנוסף יש מברגות שעובדות עם בטריה כך שלמי שאין נקודת חשמל ליד האוטו יכול להשתמש בזה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

כמה כפפות הם עוד ירימו?

קודם כל שיתחילו לשווק את המערכת הזאת בארץ.

שנית הכלי הזה נועד על מנת להוזיל עלויות לצרכן הרגיל (צרכן שיש לו כלים רגילים ואין לו צורך להוציא מאות דולרים על פולישר)

לכן אין פה שום היגיון למכור את זה בבאנדל.

ההצעה יכולה לגרום למשווק להביא לארץ מלאי של מכשירים סיניים עם מותג מדבקה, ולפרסם שהמברגה הזאת עובדת מעולה עם המערכת DA שלהם.

הצרכן הפשוט ישתכנע,והיבואן יחגוג על הרווחים! (שזה ההפך הגמור ממה שהמערכת אמורה לעשות)

ולכל השאר. שמח שעזרתי.

פורסם

השכרת מכונה ומקום לפעם אחת עולה כמעט כמו המוצר הזה.

מצד שני אי אפשר לדעת עד כמה זה נופל מפולישר.

מי הראישון להזמין?:-D

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
כמה כפפות הם עוד ירימו?

שנית הכלי הזה נועד על מנת להוזיל עלויות לצרכן הרגיל (צרכן שיש לו כלים רגילים ואין לו צורך להוציא מאות דולרים על פולישר)

ההצעה יכולה לגרום למשווק להביא לארץ מלאי של מכשירים סיניים עם מותג מדבקה, ולפרסם שהמברגה הזאת עובדת מעולה עם המערכת DA שלהם.

הצרכן הפשוט ישתכנע,והיבואן יחגוג על הרווחים! (שזה ההפך הגמור ממה שהמערכת אמורה לעשות)

ולכל השאר. שמח שעזרתי.

קשה לי להתווכח עם יודעי כל. אני מקווה שיביאו את המוצר, ושכולנו נהנה ממנו.

[email protected]

פורסם
כמה כפפות הם עוד ירימו?

ולכל השאר. שמח שעזרתי.

הם צריכים להתחרות עם vix איך שהוא, אם אין להם שירות יוצא מן הכלל הם צריכים להרים הרבה כפפות :lol:

אני מסכים איתך שעדיף לקנות מברגה בנפרד, מעבר לכך שלא חסר מה לעשות עם מברגה.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
לשווק עם מברגה נראה לי בזבוז ומייקר את העסק, גם בשבילנו וגם בשבילם, סך הכול מברגה פשוטה מספיקה פה לפי מה שרשום באתר של מגס, ובסרטונים המסבירים, יש מברגות גם ב100 שקלים ועובדות בסדר גמור.

מברגות ב 100 שקלים לא יהיו טובות כי הם לא אימפקט.הם מסתובבות ב 500 סל"ד וזה לא מספיק.כזאת מברגה פשוטה יש לי.

הזמנתי את הערכה (במשלוח ימי) אז היא תגיע בעוד איזה חודש.כנראה שאשתמש במקדחה אז צריך נקודת חשמל כדי לעבוד.

למישהו יש מושג בכמה אלטר משכיר את הסטודיו שלו(כן אני יודע שאני יכול להתקשר-שואל בכל זאת אם מישהו יודע)?

[email protected]

פורסם

אני יותר מאשמח להגיע ולראות את הערכה, כמעט והזמנתי היום אבל התלבטתי.

אפילו סרטון יהיה טוב, אם תעלה איזה שרשור לפורום אני מאמין שרבים יודו לך.

תודה מראש.

פורסם

בשמחה.. הייתה איזו הנחה עד 12 בלילה של 40 שקלים אז הלכתי על זה. מי אמר שפרסום לא עובד. . עדיין לא מאוחר.

[email protected]

פורסם

+1 m.l

מברגת אימפקט מתאים לזה ? עד כמה שאני יודע המברגה הזאת נותנת פיקים לפעמים שמפעילים עליה לחץ, זה לא יכול להרוס את הצבע שפתאום יש חלקים יותר חזקים (או שאני פשוט לא יודע נכון ?)

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

מאמזון דרך buy2usa.

לפי מה שאני יודע למברגות אימפקט יש אפשרות של ביטול הפיקים האלה. מה שציך למעשה זאת מברגה עם סלד גבוה.. יונדאי ב 350 תעשה את העבודה, או מקדחה.

[email protected]

• תוכן חדש...