Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מגמגמת אבל נתנה הצגה נגד מילאן.

שום דבר לא נגמר, השחקנים עדיין חיים.

מילאן יצאו אמא של הפראיירים באותו משחק. יכלו לצופף, להפסיד 1-0 ולעלות. לא יודע למה, לא עשו את זה.

מילאן עלו במשחק מול בארסה באותו הרכב שניצח בבית 2-0, וזאת הייתה הטעות הגדולה והיחידה שעשו באותו משחק, אם היו עולים בהרכב יותר הגנתי ועם השחקנים הטובים יותר שישבו על הספסל המשחק היה משעמם מוות אבל היה נגמר בתיקו ומילאן היו עולים.

ברצלונה לא ניצחה את המשחק הזה, היא בסך הכל גמגמה כמו בכל משחק, מילאן עלו בהרכב שמראש היה ברור שיפסיד וכך גם הייתה התוצאה

כל הת'רד עקבתי ושתקתי עד שעברו פה גבול אדום שחור 8)

Confidence In Motion

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דורטמונד הייתה צריכה לנצח לפחות 2-0, כמה אפשר להחמיץ?

יהיה גמר גרמני לחלוטין, אני אוהב אנדרדוגים, אז נקווה שדורטמונד תנצח את באיירן.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא מסכים, לריאל גם היו מצבים מעולים בתחילת המשחק.

בוא נגיד 3-2, 4-2 לריאל זו תוצאה שהייתה יכולה להיות.

דורטמונד כמובן הכניסו את עצמם לצרה, סתם, כי השתעשעו.

משכנתא זה קל

פורסם
לא מסכים, לריאל גם היו מצבים מעולים בתחילת המשחק.

בוא נגיד 3-2, 4-2 לריאל זו תוצאה שהייתה יכולה להיות.

מסכים בהחלט. עד דקה 15 ריאל היו יכולים לחורר לדורמונט את הרשת. חבל שזה הגיע רק בסוף.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

ריאל אומנם שלטו בדקות הפתיחה, אבל עד לשני השערים בדקות ה-80 דורטמונד עמדו היטב על המגרש והחמיצו החמצות מסמרות שיער. שני שחקנים שהתלהבתי מהם אתמול (למרות שאני מכיר אותם היטב עוד הרבה לפני המשחק) הם מאטס הומלס שהיה פשוט אדיר בהגנה וראשון כמעט לכל כדור גובה, ומרקו רויס שלטעמי הוא השחקן הטוב ביותר שיש לנבחרת גרמניה להציע. ובכלל כשחושבים על זה, לנבחרת גרמניה יש שחקנים מדהימים. רק לחשוב ש-ויידנפלר הוא השוער השני (!!!) שלה, זה מראה על עוצמתה.

השורה התחתונה, עם כל האהבה שיש לי לכדורגל הגרמני, אחזיק אצבעות היום לבארסה אהובתי, למרות שבתור אוהד הפועל איוב אמונה היא הדבר האחרון שקיים בי. מה גם שלא רק שקשה לי לראות את בארסה עוברת, אני חושב שהיא לא תנצח לאור ההגנה הנוראית שהיא הצליחה לבנות השנה ולאור מספר הפצועים הרב שפקד אותה.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

לא סתם השתעשעו, הם הבינו יפה מאוד שצריך לקרות נס בכדי שהם לא יעלו לגמר ולכן שמרו על עצמם גם ברמת הפציעות וגם ברמת הכושר.

אם כבר, אז לדעתי מגיע להם שאפו ענק על צורת המשחק שלהם אתמול, הרבה קבוצות אחרות היו יוצרות את בונקר האימים מהדקה הראשונה ועד סוף הדקה ה 95.

יאללה, איל פאט, מאת! עזבו שטויות.

בואו נתרכז בהימורים איך מסתיים המשחק היום! :twisted:

4:2 לבאיירן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

2:1 לבאיירן (אחרי שבאיירן תוביל, בארסה תשווה, ובדקות האחרונות באיירן תכבוש שוב).

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

אתפרע עם הניחוש- 0-3 לברצלונה עם לחץ מאסיבי בדקות האחרונות :oops:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני חושב שברסה יתקשו לנצח היום, אם בכלל.

מעניין אם באיירן יעלו בהרכב מלא, יש שמה המון שחקנים עם סכנה לספיגת צהוב שירחיק אותם מהגמר.

פורסם

היינקס טען שהוא יעלה עם ההרכב החזק שעומד לרשותו. הוא בטח מפחד :wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

נראה לי הגרמנים לוקחים סמים, הקפיצה ביכולת שלהם בשנה שנתיים האחרונות זה דבר שלא ראיתי בחיים....

הם פשוט רצים פי 2 מהיריבות...

• תוכן חדש...