Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה צודק.

אני יכולה לתת לך דוגמא מהעבר הלא רחוק, סה"כ 20 שנים לאחור,

בתקופה שהייתי תלמידה, תלמידים כיבדו את המורים, למעט בודדים אשר היו פורקים כל עול,

ל'

טוב, אני יכול להביא דוגמאות מהתקופה שבה אני הייתי תלמיד ב"ריאלי" - לפני 40 שנה. תלמידים שהוציאו אויר מגלגלי המכונית של המורה (ואח"כ עזרוה לה להחליף גלגל), תלמיד שהיה דוהר בשבילי ביה"ס עם אופנוע ופעם דרס מורה, ועוד אי אילו פרחחים, שד"א - היו בני טובים מאד. מצד שני - הם היו מיעוט, מאותו מחזור יצאו למעלה מ-90 רופאים, כמה פרופסורים בטכניון ובאוניברסיטה, אלופים במטכ"ל ועוד אנשים שתורמים לחברה. למעשה אלה הרוב.

כאשר אני בוחן את החברה שבה מסתובבים הבנים שלי - רובם הם האנשים שתרצי כבני\בנות זוג לילדייך. יש שם פרחחים, אבל גם אלה מעטים וחלק נכבד מהם גם מתבגר נכון.

ובכל זאת - יש בחברה הישראלית (ולא רק הישראלית) קבוצות שבולטות בהתנהגותן הפרועה והבלתי מתחשבת בזולת. כיון שאנחנו נוטים לזכור את השליליי הרי שהם בולטים במיוחד. את הילדים שזכו במדליות באולימפיאדת המתמטיקה או הכימה או הרובוטיקה או בתחרות הסרטים נזכור, במקרה הטוב, עד סיום קריאת האייטם במקומון. את הפרא שפירק ספסל בגן הציבורי לא נשכח שנים רבות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש לי תחושה שהילד הזה לא ייצא אקדמאי.

אקדמאי זה לא מדד לכלום.

אני כן לומד, ועוד מלפניי צבא, זה כי מצאתי מקצוע שאני אוהב+יש לו ביקוש טוב ופרנסה טובה.

אבל אני מכיר אנשים שלא יכולים לשבת ולקרוא ספר, ומצד שני יש להם חוש ניהול ועוד הרבה כשרונות, ככה שהם לא יהיו בעלי תואר, אבל הם יוכלו ליהיות בעלי עסקים מצליחים.

מסכים עם זה שהסיכוי שהילד הזה יצליח בחיים הוא כבר קטן יותר, אני מכיר גם אנשים מהסוג הזה.

חבל שמגיל קטן מראים לו את הדרך שעוברת על החוק, אבל לא מראים לו איזה מסכנים אנשים שעוברים על החוק באופן קבוע.

פורסם

כמה שטויות אתם מדברים!

נתחיל מזה שאתם לא יודעים מה קרה שם באמת, התקשורת תמיד יכולה לרשום מה שהיא רוצה וכולם מאמינים לזה כמו לא יודע מה.

נמשיך עם זה שבדר"כ השוטרים הם העבריינים, אולי לא יצא מהילד הזה אקדמאי, אבל הסיכויים שלו להיות שוטר מאוד גבוהים.

פורסם

האבא ריחף להגנת הילד? לפי הכותרת חשבתי שמדובר ב007.

מעניין יהיה לראות לכמה שנים האבא יכנס לכלא על תקיפת שוטרים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הייתי שם כשזה קרה, לא ראיתי את התפיסה של האופנוע, אבל מה שכן ראיתי זה את השוטרים מכים באלות (!!) את האבא.

אחרי בערך חצי שעה-שעה עברתי שם שוב וראיתי אותו אזוק לעץ, אמבולנס שהגיע למקום יחד עם ניידת נוספת.

אני שוב מדגיש שלא ראיתי איך המקרה התחיל והתפתח, ויכול להיות שהאב אינו טלית שכולה תכלת

אבל אלימות כזאת ממש ממש לא הייתה מתאימה:-(

פורסם

ככה צריך.

שאנשים ידעו שבא שוטר, הם שוכבים על הרצפה וסותמים את הפה.

בבית משפט\מול חוקר תדבר עד מחר, התפקיד של השוטר הוא לקחת אותך לתחנה במקרה הזה.

פורסם
יש לי תחושה שהילד הזה לא ייצא אקדמאי.

:lol: :lol: :lol: הרגת אותי מצחוק.

אגב תראה מה כתב אחת התוקבקיסטים לכתבה שפורסמה למעלה:

Ran Berko · Tel Aviv, Israel

הייתי שם :

המצב הפוך.. האב הוכה ע״י השוטרים לעיני בנו המבוהל!!!!!!!!

אבל ברגיל אצלנו במערב הפרוע המשטרה תמיד צודקת ו/או מנהלת את התקשורת גם.

הם אזקו את האב השכיבו אותו על מכסה המכונית המשטרתית למרות שהאב התחנן

Reply · · 3 hours ago

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

נהגת שודים-

"אני יכולה לתת לך דוגמא מהעבר הלא רחוק, סה"כ 20 שנים לאחור,

בתקופה שהייתי תלמידה, תלמידים כיבדו את המורים, למעט בודדים אשר היו פורקים כל עול,

ההורים היו מעורבים במה שמתרחש מגיעים לאסיפות הורים, ואם היה משהו חריג היו מומזנים באופן אישי למורה/ רכזת שיכבה ואף למנהל.

היום כבר עברתי צד, אני זו שיושבת בחדר המורים מהצד השני של הכיתה,

יש תלמידים טובים, אין לי ספק בכך, אבל ההורים הפכו להיות פחות מעורבים, לא מתעניינים במה שקורה,

והכי גרוע "נותנים גב" לילד בכל דבר שנעשה.

כן אפשר לשאול את השאלה הזו בקול רם "החינוך לאן?"."

כל עוד ההורים לא יפנימו שהעבודה,אולי הכי חשובה בחייהם, חינוך והקניית ערכים לילדיהם, מוטלת על כתפייהם ולא על כתפי בית הספר,

וזה לא כי בית הספר הוא חסר חשיבות בעניין, המציאות כנראה שלא הולכת להשתנות לטובה.

בעידן שבו הילדים הם הנסיכים ולעיתים אף אדוני הבית תחושת המגיע לי איננה יודעת שובע או גבולות.

בעידן שבו ההורים רוצים להיות החברים של ילדיהם ולא ההורים שלהם, כל שנותר להם הוא לצפות שאחרים יעשו בעבורם את העבודה,

אבל היי ,אל להם לשכוח להודות כמובן, על ההזדמנות החד פעמית שנפלה בחיקם לחנך את הנסיך או האדון התורן לבית x.

בעידן שבו ההורים מרגישים צורך לפצות את ילדיהם על החסכים הרגשיים (ריצה אחר היישגים חומריים מתישה), בהקניית ערכים קלוקלים

העתיד לא נראה משהו.

במקום שבו יש דור שלישי ורביעי של גובי עלבון הוריהם ,החברה כנראה תמשיך לסבול.

וכן, יש הורים רבים המבינים את גודל המשימה שהביאו על עצמם, אבל בהרגשתי הם הופכים להיות סוג של שמורות טבע.

פורסם
ראיתי זה את השוטרים מכים באלות (!!) את האבא.

אחרי בערך חצי שעה-שעה עברתי שם שוב וראיתי אותו אזוק לעץ, אמבולנס שהגיע למקום יחד עם ניידת נוספת.

רן, זה כבר מקום שני ברשת שאני קורה את תגובתך ו"עדותך". או שאתה ממש לא הבנתה מה ראית, או שאתה משקר בכוונת תחילה!

למה אני יכול להגיד זאת?

כי אני השוטר של מתנ"א שהגיע למקום וטיפלתי באירוע.

אבל לפי סדר:

ילד בן 13 רוכב על אופנוע שטח 124 סמ"ק בשטח ישוב, יתרה על כך - משתולל בשטח פרטי של בית קפה.

רכז בטחון של מקום מנסה לעצור אותו, ואשר ילד לא נשמעה וממשיך להשתולל סביב רכז - רכז עוצר אותו פיזית. מייד מדווח למוקד 100 ומזמין סיוע (בין היתר ממשטרת תנוע, אשר היא מתפלת בנהיגה ללא רישיון).

בשל זה אבה ירד מהשמיים ובא למקום. הוא מנסה לקחת את האופנוע ולתת לילד לברוח. רכז בטחון מזדהה בתעודת מנוי (זה גם האב אמר לי אישית) ודורש לא לגעת באופנוע עד שתגיע ניידת. האב בוחר לתקוף את הרכז בטחון. רכז מזהיר אותו מספר פעמים שלא רוצה לאזוק אותו מול הילד, אבל יעשה זאת אם בחור לא ירגיע.

אב לא נרגע, תקף את רכז אבל הוא הצליח להשתלת אל האב להשיבו על הרצפה.

עד עכשיו - סיפור של רכז,שלא ראיתי את הדברים, אבל לי ישית זה נשמה אמת וגם ברובו מאומת על ידי מילים של האב עצמו.

בשלב זה אני הגעתי עם ניידת ודבר ראשון שראיתי - בחור מנסה לקום מרצפה ורכז מנסה לעצור אותו. יצאתי מניידת, ראיתי שבחור דוחף את הרכז ומתנגד בכוח ממש. מה הוא רצה - לברוח או להרביץ - אין לי מוסג. עובדה שהוא תקף שוטר בתפקיד, שסה"כ רצה לעקב אופנוע עד לטיפול של משטרת התנועה.

בחור המשיך להשתולל ולא נשמה לשוטרים. אבל אף אחד לא הכה אותו באלות. אף אחד לא נגעה לו באלות או בכלל במכות - ברגע שהוא ראה אלה בידיים של שוטר - התקפל, נשכב למכסה מנוע של ניידת ל-5 שניות בדיוק כדי שיאזקו לו ידיים באזיקים. אחרי זה קם והיה הרבה יותר רגוע. דרך אגב, רכז בטחון ביוזמתו פנה אלינו בבקשה להוריד אזיקים, כי לא נעים לו שילד יראה את אבה אזוק.

כך ש... אחר כך שחזרת, בחור לא היה אזוק - הוא התחיל להתלונן שמרגיש לא טוב וישב לו ליד עץ חופשי. אני הזמנתי לו אמבולנס. פרמדיקים אמרו לי "לא לפרוטוקול" שלבחור אין אפילו סרטה ולא ברור לו למה אנו מבזבזים את הזמן של אמבולנס ל"שחקן" כזה.

כן, לשם הצדק - ילד (לדברי האב) באמת לומד מוטוקרוס מזה שנה וחצי. אבל מוטוקרוס - זה אופנועים אם מספרים עלהם ובמקומות מוגדרים תחת השגחה של מורה מוסמך. ילד זה נהג בלי שום השגחה במקום ציבורי ואחרי זה בשטח פרטי על אופנוע ללא לוחית עליו, שרישיונו פג תוקף לפני כשנה. וזה אני אומר לי מבדיקה של מספר שלדה של אופנוע מול מחשב משטרתי.

פורסם

סיכוי טוב שהילד יאכל אותנו בלי מלח -אינטלקטואלית.

סיכוי טוב שכל האירוע ,הוא נקמה באבא על אירוע אחר שקשור לטיסה ממונעת במצנח רחיפה ,שלטענת הרב"ש הפריע לו...

מכיר את האב ואת הבן (וגם את הילד השני...)

אז מה היה לנו שם?

אבא ( מבריק אגב, מחזיק כמעט לבד מחלקה חשובה במפעל היי-טק ידוע),שאוהב אקסטרים ומנסה להנחיל זאת לילדיו.

האופנוע -מותאם פיזית לילד.

הרכיבה בשטח חולי,רחוק מהעין ובמקום שאינו מסכן את "המשתמשים" בדרך (פשוט כמעט אין אנשים).

חוקי? לא.

האם אני הייתי נותן לבן שלי לעשות זאת?

לא.

תפס את הילד הבן של רב"ש של הישוב ארסוף.

הוא פשוט העיף את הילד מהאופנוע -ללא סמכות,ללא אישור תוך כדי הפרה בוטה של החוק. הרב"ש הגיע והכריח את הילד לקרוא לאבא. עד שזה הגיע ,הרב"ש ובנו ניסו "להחרים "את האופנוע ולהעמיסו על הטנדר שלהם. במילים אחרות,למרות שהם מתנדבי מג"ב ומכיוון שלא היו בפעילות רישמית ורשומה,הם ניסו לגנוב את האופנוע.

האבא כמובן לא נתן להם לקחת את האופנוע אבל מכיוון שבינתיים הגיע משטרע...

תגיבו עכשיו נכבדי הטוקבקיסטים.

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

שני הסנט שלי, בלי להיכנס יותר מדי למה היה שם, כי לפי מה שאני רואה חצי פורום היה שם. מי שמרים ידו על שוטר, מגיע לו שישפצו לו את הפרצוף.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

רב"ש רצה לגנוב את האופנוע? :shock: :shock: :shock:

ממש לא מסתדר עם זה עובדה שהוא זה שהזמין תגבור, מתנ"א בכדי להחרים אופנוע על בסיס חוקי וביקש מילד לקרוא לאבא שלו!

עוד דבר אחד: מי שתפס - זה רב"ש. אבא שלו הוא הבעלים של שטח בו נתפס הבחור משתולל על האופנוע.

פורסם
שני הסנט שלי, בלי להיכנס יותר מדי למה היה שם, כי לפי מה שאני רואה חצי פורום היה שם. מי שמרים ידו על שוטר, מגיע לו שישפצו לו את הפרצוף.

:king:

פורסם

זה שהוא מחזיק מחלקה שלמה במפעל הייטק זה טוב ויפה, מאחל לו להתקדם יותר מזה, אבל איפה החינוך?

אפשר גם בדרך חוקית להנחיל את האקסטרים לילדים.

קח דוגמא אחת: אופניים, ואני לא אפרט כמה אנדרנלין אפשר להוציא מהכלי הזה.

סך הכל החוק בא לטובתו.

אם חס וחלילה האופנוע של הבן שלו, בזמן שהבן נוהג עליו, היה פוגע בבנאדם, או סתם הילד היה נופל, הוא היה מפסיד את המכנסיים שלו, ומצטער על הכל.

במקום כל זה, מחכים לגיל 16 וחצי או מתי שאפשר להוציא רישיון 125, ונגמר הסיפור.

אם הייתי אבא, ויש לזה עוד זמן, בשבילי זה היה בושה גדולה ששוטר מתקשר\בא אליי בגלל שהבן שלי עשה משהו שעובר על החוק.

• תוכן חדש...