Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל אתה מוציא עוד 40 אלף שקל מהכיס על רכב שמבצע את אותה הפעולה כדי לחסוך 2,000 שקל בשנה בעלויות אחזקה.

תאורטית אתה משלם 40,000 ש"ח יותר (במקסימום), מעשית בסוף תקופה שילמת 100 ש"ח יותר בחודש ונהנית מסחיבה טובה יותר.

אתה יכול גם להגיד שאת ה-40,000 ש"ח אתה יכול להשקיע ואחרי כמה שנים גם לקבל תשואה / להפסיד על הריבית בהלוואה.

מה שאני מנסה להגיד שההפרש בין דיזל לבנזין הוא לא מפלצתי, והדילמה של הלקוח הפשוט היא שהוא לא הולך עם העדר.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למשפחה/יחיד יש תקציב מסוים. כשמשפחה נאלצת להוציא עוד 40 אלף שקל על רכב אתה גוזל 40 אלף שקל מחסכון לדירה, חופשות בחו"ל, חינוך לילדים, בגדים, תרופות, שיפוץ הדירה ועוד.

פורסם

אתה מסתכל מנקודה שהלקוח צריך להוסיף 40,000 ש"ח.

אני מסתכל מנקודה שהלקוח שוקל להפחית 40,000 ש"ח.

כל אחד רואה את חצי הכוס מנקודה שונה.

Just daily

פורסם

למשפחה/יחיד יש תקציב מסוים. כשמשפחה נאלצת להוציא עוד 40 אלף שקל על רכב אתה גוזל 40 אלף שקל מחסכון לדירה, חופשות בחו"ל, חינוך לילדים, בגדים, תרופות, שיפוץ הדירה ועוד.

כתבת למה להוציא עוד 40 אלף מהכיס על מכונית שעושה את אותו הדבר, ואתה גוזל כביכול 40 אלף ממטרה אחרת. זה בדיוק העניין. למה לקנות משהו יותר יקר למשפחה מקיה ריו ב-80 אלף אם היא מספיקה לגמרי? אתה מבין לאן אני חותר?

פורסם
כתבת למה להוציא עוד 40 אלף מהכיס על מכונית שעושה את אותו הדבר, ואתה גוזל כביכול 40 אלף ממטרה אחרת. זה בדיוק העניין. למה לקנות משהו יותר יקר למשפחה מקיה ריו ב-80 אלף אם היא מספיקה לגמרי? אתה מבין לאן אני חותר?

אז למה בכלל לקנות חדש מהחברה ולא ריו בת 6 ב-35,000 ש"ח? למה לגזול 43,000 ש"ח נוספים לרכב חדש?

Just daily

פורסם

נניח יש לשנינו 120 אלף שקל במזומן. אם אני קונה ריו בנזין ב-80 אלף נשאר לי עודף 40 אלף לדלק, ביטוח, אגרת רישוי וטיפולים. אם אתה תקנה ריו דיזל ב-120 אלף תצטרך להוסיף עוד כסף לדלק, ביטוח, אגרת רישוי וטיפולים. החסכון שלך חסר כל משמעות כי אני מתחזק את הרכב על העודף בזמן שאתה נוגס בהכנסה הפנויה שלך.

אז למה בכלל לקנות חדש מהחברה ולא ריו בת 6 ב-35,000 ש"ח? למה לגזול 43,000 ש"ח נוספים לרכב חדש?

רכב בן 6 שנים נכנס לפרק באורך חייו בו מתחילות להופיע התקלות היקרות. בנוסף ישנם שיקולים שלא ניתן לחשב אותם בכסף כמו בטיחות, נוחות, הנאה, סמל סטטוס ועוד. בדרך כלל עדיף לקנות רכב בן שנה - שנתיים וליהנות משני העולמות. מצד אחד מקבלים רכב טרי ומצד שני חוסכים הרבה כסף.

פורסם
רכב בן 6 שנים נכנס לפרק באורך חייו בו מתחילות להופיע התקלות היקרות. בנוסף ישנם שיקולים שלא ניתן לחשב אותם בכסף כמו בטיחות, נוחות, הנאה, סמל סטטוס ועוד. בדרך כלל עדיף לקנות רכב בן שנה - שנתיים וליהנות משני העולמות. מצד אחד מקבלים רכב טרי ומצד שני חוסכים הרבה כסף.

אבל יש לך בכיס 43,000 ש"ח שכביכול חסכת... מה תגיד על זה?

אתה עושה חישוב של מישהו שחי ממשכורת למשכורת, שזה מלכתחילה לא מצב שכדאי להגיע אליו.

עצם העובדה שלא כלכלי לקנות רכב חדש אני מסכים איתך, אבל גם כמשומשת - הדיזל תהיה עדיפה לדעתי.

Just daily

פורסם

נניח יש לשנינו 120 אלף שקל במזומן. אם אני קונה ריו בנזין ב-80 אלף נשאר לי עודף 40 אלף לדלק, ביטוח, אגרת רישוי וטיפולים. אם אתה תקנה ריו דיזל ב-120 אלף תצטרך להוסיף עוד כסף לדלק, ביטוח, אגרת רישוי וטיפולים. החסכון שלך חסר כל משמעות כי אני מתחזק את הרכב על העודף בזמן שאתה נוגס בהכנסה הפנויה שלך.

אז למה כולם לא קונים ריו? היא מעולה למשפחה ואתה חוסך המון כסף. מי שמחפש רכב משפחתי הוא לא אדם עשיר אחרת הוא היה קונה רכב ב-300 אלף. יותר מזה, למה כולם לא קונים דירה בבאר שבע? תאר לך כמה כסף תחסוך לעומת דירה במרכז!

פורסם

רכבי הדיזל של קיה אמנם נמצאים במחירון לפרטיים אך מבחינה עסקית מיועדים למוניות בלבד (שם התמחור של הרכב והטיפולים אגרסיבי מאד) ולכן לקחת את קיה בתור דוגמא להפרש בין דיזל לבנזין - זה לא נכון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
רשמת שהיצרן מתמקד ב-TSI ולא היבואן. וזה לא נכון.

למקרה שזה לא הובן, רשמתי שהיצרן מתמקד בTSI באגף הבנזין והיבואן בוחר לשווק בעיקר מנועי בנזין ולא דיזל.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אתה קורא את מה שאתה רושם? תעבור שוב על ההודעות, אין לי שום בעיות בהבנת הנקרא תאמין לי.

• תוכן חדש...