Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניתי OBD2 BLUETOOTH

LVV
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה תוכה למחשב נותנת לי את כל התקלות במחשב ?

למי יש נסיון עם קריאה עצמית של תקלות ?

האופטרה שלי מגמגמת כניראה שמן בפלאגים אני מנחש MISSFIRE צריך אטם ראש ומשחה 50 שקל תיקון עצמי

אבל אי אשר לדעת בלי קריאה של המחשב , או למי יש כז שמוחר USB או שיש לו ביכלל OBD2 בבית ?

אני זמין במרכז ובצפון ,באוטו נוסע חלקית הגיר מחליק טורים משתנים לבד...

צרו קשר ,תודה חברים.

פורסם

לפי תיאור התקלות הנרחב שלך, אני רואה שלא יעזור לך מכשיר לקריאת תקלות

יש לך בריחת שמן מהפלגים וגיר מחליק ומה עוד? אתה צריך בדיקה מקצועית של מוסך( וזה לא 50 שקל גומחה וגמרנו)

שי.

פורסם

שירות תיקוני דרך אמר שאפשר לנסוע ברכב ולא נידלקת המנורה , אבל יש נזילת שמן מהמנוע , וראיתי שמן על המנוע

החלפתי שמן סינטטי ליקוי מולי לפני שבועיים ,אם יש עודפים זה לא מתנקז או נישרף ?

מה הסיבה לדליפה ? רק אטם ראש לא , מחליפים לבד ,לא?

פורסם

נבעיה שיש לי אייפון לא פרוץ , מה מקביל שניתן להריץ על אייפד עם סידיה ?

מכירים מוסך שאפשר לבוא אליו רק עם החלקים , לא אחד שיחרטט תקלות אין , כי זה אוטו אמין מאד , אם ש בלאי זה בכל אוטו

ב UMI תאכלס עובדים שם גם סיימו תיון במגמת מכונאות אז אין הבדל ,רק במחיר הגבוהה ,

איזה מוסך ביפו מתקתק ?

• תוכן חדש...