Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יושב ואפילו נהנה .

אבל אני לא מבין איך הוא עדיין חי. גרם הפסד ובלאגן לכלך הרבה אנשים עם הרבה מאוד כסף, אני מאמין שלפחות לכמה מהם יש את היכולת להעלים אותו.

פורסם

אל תשכחו שבכלא הכסף קונה הכל.

מה הבעיה להציע כמה מליוני דולרים למאפיונר הראשי כדי שיספק לו הגנה?

+ כמה סוכריות לסוהרים המושחתים (ויש כאלו בכל כלא) והבחור יכול להתכופף חופשי בכלא.

פורסם

"אין מחיר לחופש"

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

יושב כמו גדול.

ולגביי הפחד מלהדקר/להאנס/למות...

עם הכסף הזה אתה יכול להיות הבן אדם הכי חזק בכלא.

ביום הראשון של המאסר , הולכים לאיש/ארגון הכי חזק בכלא , מעבירים לו סכום ״סביר״ ובתמורה אתה הופף להיות הבן אדם הכי מוגן בכלא. הבעיה היחידה היא שהאיש או הארגון יכולים לפתח תיאבון ברמה כזאת שהסכום ההתחלתי שתכננת להשקיע על הגנה , יעלה במקצת. ממש כמו לקנות איטלקייה מזדקנת.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם

מישהו מוכן לשבת בכלא במדינות כמו פקיסטן/מקסיקו/אפגניסטן/תאילנד למשך שנה ולקבל 200 מיליון דולר? כמובן שאין הבטחה לצאת בשלום, אבל מי שמכיר את הסדרה כלואים בארץ זרה ידע פחות או יותר למה הוא נכנס ואיך הוא יוצא, אם בכלל :-)

פורסם

על הנייר כולם גיבורים, בפועל, אחרי יומיים אני רוצה לראות מה אתם חושבים.

לגבי קניית שקט, תאמינו לי שאחרי שידוע לבוס של הכלא, שיש לך צ׳ק של 100מ׳,

הוא ידאג למצוץ את דמכם, ככה שפתרון בטוח זה לא. בלי קשר, תמיד יכול לבוא איזה

מחורפן ולגמור לכם את הסיפור.

פורסם
על הנייר כולם גיבורים, בפועל, אחרי יומיים אני רוצה לראות מה אתם חושבים.

בדיוק.

כל אחד פה גיבור גדול, "בקלות אני עושה 5 שנים", כאילו כולנו מינימום אבי אסולין. לא הייתי עושה את זה רק בשביל חוסר הפרטיות בשירותים / מקלחת.

.Your average Notepad

פורסם

ביררתי, וככל הנראה הוא ישב בClub Fed בפנסילבניה. לטעמי בהחלט שווה שלוש שנים, היות ומדובר במוסדות לא אלימים (אסירים אלימים מוצאים מהם מיד) ודי נקיים מסמים, לפחות בהשוואה לוול סטריט שיש בה בעיית סמים רצינית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

יש כאלה שיושבים בשביל הרבה פחות מזה.

יש גם כאלה שתמורת תשלום לוקחים אחריות על פשעים של אחרים (כמובן בגבולות הסביר), ויושבים בכלא במקומם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אלה שלוקחים אחריות באים משכבות נמוכות של החברה. הבחור הזה היה עשיר גם קודם, ולא ציפה שישב בכלא בכלל.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

איך קראו לבת הבליעל שהונתה את הבנקים במאות מליוני דולרים, כביכול לכסות על החובות של אחיה בשוק האפור? לא מזמן העלו את בת הבליעל לכותרות בכך שהיא מבקשת קיצור עונש בכך שהיא התנהגה למופת בכלא ובגלל שחייה כבר לא כמו שהיו פעם?

שכחתי את שמה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...