Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סמל לקוואליר קבריולט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

במשך תקופה חיפשתי את הרכב הזה, ואז מצאתי אחד ליד הבית שלא בשימוש, ושכנראה אקנה אותו בקרוב.

חיפשתי באיביי סמל לחלק הקדמי של הרכב, מה שנקרא "Hood", אבל לא מצאתי שם משהו יפה, כנראה שצריך לעקוב.

יש לכם מושג בנוגע לאיפה אפשר להשיג כאלו בארץ או בחו"ל?

פורסם

תקנה סמל בצבע אדום מאיביי.

יש לי על הרכב ובכללי אפשר לקנות את הכחול הרגיל.

בוא נגיד ככה, אני מקווה בשבילך שהסמל זה מה שצריך כדי שהיא תיהיה מושלמת 100%.

פורסם

חחח כן אה?

אני זה שפניתי אליו, הוא לא פרסם אותה ואני קצת חשדן לגביו

אני אעלה אחר כך תמונות.

ראיתי את האדום באיביי, זה שבלי המילוי? חשבתי בכלל לצבוע את הרכב בכחול מטאלי.

השבוע ראיתי את אותו הדגם בצבע ירוק עם סמל עגול של קורבט, עם הדגל, משהו מגניב כזה.

פורסם

לדעתי הקבריולט לא משהו, מה גם, מניסיון, לא הייתי סומך על האיכות האמריקאית (לגבי הגג מתקפל!), שלא יבוא גשם ותמצא את כל הרכב רטוב.

אני הייתי הולך על סטנדרט 4 דל', אפשר למצוא כאלה במצב מעולה בכלום כסף, ומשקיע בצבע שחור מטאלי\מט, ג'אנטים סבבה שלא יחשבו שאני איזה בנדוד, מערכת סבבה והכל טוב.

אם אתה כל כך מת על הרכב, תקנה קוואליר קופה, היא יותר יפה ומוצלחת.

אם אתה רוצה, יש בעיר שלי, פונטיאק סנבירד קבריולט למכירה (ראיתי אותה על כביש ראשי, לא יודע מה מצבה).

אם תשאל אותי, אם כבר קוואליר, אז קח את המנוע אקוטק (מ2002-2004), שיפרו בהם גם באגים שיש לקוואליר הישנות.

ואם תשאל אותי שוב, לא הייתי הולך על קוואליר.

אם כבר אמריקאית, אז בכל הכוח, שזה מאליבו או אימפאלה, או אפילו לא שברולט, אלה לכיוון הביואיק להסאבר\קרייזלר סברינג.

אם נניח בצד לרגע את הצריכת דלק, תראה שאתה מביא רכב מפנק ברמה גבוהה מאוד, בכלום כסף יחסית.

וכמה שאני מת על האמריקאיות, ואני חולם שתיהיה לי ספינה (כגון לוצרן או לאקרוס לדוגמא), בארץ זה בעייתי, כי רוב הנסיעות שלי לדוגמא הם עירוניות, ואמריקאית פחות נוחה בעיר לדעתי. (רק לעיר אני מעדיף רכב קטן זריז וידני).

לגבי הסמל.

אדום משתלב הכי יפה על קוואליר לבנה. (בלי מילוי עד כמה שאני יודע).

לי הקוואליר שבסמלון, צבע טורקיז (לא אני קניתי את הרכב), ויש לי סמלים של שברולט בצבע כחול מלא (הכוונה במלא שזה כמו פלסטיק כחול כזה).

פורסם

קודם תבדוק אותו טוב טוב ואם הוא טוב תקנה, ולאחר מכן תתעסק בקניית סמלים לפי דעתי.

אולי לבסוף לא תרכוש אותו אז מה תעשה עם הסמל? :-)

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
לדעתי הקבריולט לא משהו, מה גם, מניסיון, לא הייתי סומך על האיכות האמריקאית (לגבי הגג מתקפל!), שלא יבוא גשם ותמצא את כל הרכב רטוב.

אני הייתי הולך על סטנדרט 4 דל', אפשר למצוא כאלה במצב מעולה בכלום כסף, ומשקיע בצבע שחור מטאלי\מט, ג'אנטים סבבה שלא יחשבו שאני איזה בנדוד, מערכת סבבה והכל טוב.

אם אתה כל כך מת על הרכב, תקנה קוואליר קופה, היא יותר יפה ומוצלחת.

אם אתה רוצה, יש בעיר שלי, פונטיאק סנבירד קבריולט למכירה (ראיתי אותה על כביש ראשי, לא יודע מה מצבה).

אם תשאל אותי, אם כבר קוואליר, אז קח את המנוע אקוטק (מ2002-2004), שיפרו בהם גם באגים שיש לקוואליר הישנות.

ואם תשאל אותי שוב, לא הייתי הולך על קוואליר.

אם כבר אמריקאית, אז בכל הכוח, שזה מאליבו או אימפאלה, או אפילו לא שברולט, אלה לכיוון הביואיק להסאבר\קרייזלר סברינג.

אם נניח בצד לרגע את הצריכת דלק, תראה שאתה מביא רכב מפנק ברמה גבוהה מאוד, בכלום כסף יחסית.

וכמה שאני מת על האמריקאיות, ואני חולם שתיהיה לי ספינה (כגון לוצרן או לאקרוס לדוגמא), בארץ זה בעייתי, כי רוב הנסיעות שלי לדוגמא הם עירוניות, ואמריקאית פחות נוחה בעיר לדעתי. (רק לעיר אני מעדיף רכב קטן זריז וידני).

לגבי הסמל.

אדום משתלב הכי יפה על קוואליר לבנה. (בלי מילוי עד כמה שאני יודע).

לי הקוואליר שבסמלון, צבע טורקיז (לא אני קניתי את הרכב), ויש לי סמלים של שברולט בצבע כחול מלא (הכוונה במלא שזה כמו פלסטיק כחול כזה).

לא הבנתי מה הבעיה עם הגג המתקפל?

ולמה שיכנסו מים לרכב?

היה לך רכב כזה? השברולט שבתמונה הוא לא קבריולט

לדעתי יש נטייה לאנשים בפורום ובכלל לשלול מכוניות בלי שהם נהגו בהן או באמת מכירים אותן.

אחרי הכל יצרני הרכב לא כל כך מטומטמים ולא היו מייצרים רכב שהחסרונות בו כל כך גדולים

קראתי גם תגובות של הרבה אנשים, צעירים ומבוגרים, שקנו את הרכב ונהנים ממנו מאד לעומת הרכבים הקודמים שלהם.

פורסם
לא הבנתי מה הבעיה עם הגג המתקפל?

ולמה שיכנסו מים לרכב?

היה לך רכב כזה? השברולט שבתמונה הוא לא קבריולט

לדעתי יש נטייה לאנשים בפורום ובכלל לשלול מכוניות בלי שהם נהגו בהן או באמת מכירים אותן.

אחרי הכל יצרני הרכב לא כל כך מטומטמים ולא היו מייצרים רכב שהחסרונות בו כל כך גדולים

קראתי גם תגובות של הרבה אנשים, צעירים ומבוגרים, שקנו את הרכב ונהנים ממנו מאד לעומת הרכבים הקודמים שלהם.

לא אמרתי שיש בעיה בגג המתקפל.

אבל מניסיון עם האיכות חלקים וחומרים, לא הייתי סומך על גג מתקפל אמריקאי בן 17 או לא יודע בן כמה.

יש לי קוואליר רגילה 4 דל', עבדתי עליו הרבה, אני יודע איפה החולשות שלו, במיוחד שהיא בת 18.

אם אצלי הגומיות מסביב לרכב כבר במצב לא משהו, ויום אחד מצאתי את הגלגל רזרבי שוחה בתוך בריכה, אז מעניין מה עם הגג של הקבריולט. (יכול ליהיות שהוא מצב מצויין וזה הגג הכי טוב שיש, אבל כמובן צריך לבדוק ב10 עיניים).

לגבי יצרני הרכב, תאמין לי שיש הרבה רכבים שהמהנדסים שלהם מטומטמים, ויש הרבה יותר חסרונות מאשר יתרונות.

• תוכן חדש...