Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

על תקן "האיש הטכני" בסביבת המשפחה אני מנסה לפענח בעיה ברכב של בן משפחה - הונדה אקורד COM 08

מזה מספר חודשים שנורות הדרך האחוריות והקדמיות [למעט אור ברקס, רוורס, פנס ערפל אחורי] נשרפות בתדירות גבוהה במיוחד. זה התחיל בהדרגה לפני מספר חודשים כשכל פעם נורה אחת הייתה נשרפת, החלטתי לבצע סנכרון בלאי והחלפתי את כל הנורות ברכב. מאז הכל היה תקין למשך כחודש ואז חוזר חלילה בכל שבוע - נורה אחורית, קדמית שמאל, קדמית ימין, קדמית שמאל.

בבית הנורה השמאלית קדמית נראה שחדרו מעט מים מהגשמים, אבל לאחר ביקור במוסך העניין תוקן ולא נראו סימני חלודה או קורוזיה במעגל.

מהמר על מחשב תאורה

יש השערות נוספות כדי לשלול?

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם
שלום,

על תקן "האיש הטכני" בסביבת המשפחה אני מנסה לפענח בעיה ברכב של בן משפחה - הונדה אקורד COM 08

מזה מספר חודשים שנורות הדרך האחוריות והקדמיות [למעט אור ברקס, רוורס, פנס ערפל אחורי] נשרפות בתדירות גבוהה במיוחד. זה התחיל בהדרגה לפני מספר חודשים כשכל פעם נורה אחת הייתה נשרפת, החלטתי לבצע סנכרון בלאי והחלפתי את כל הנורות ברכב. מאז הכל היה תקין למשך כחודש ואז חוזר חלילה בכל שבוע - נורה אחורית, קדמית שמאל, קדמית ימין, קדמית שמאל.

בבית הנורה השמאלית קדמית נראה שחדרו מעט מים מהגשמים, אבל לאחר ביקור במוסך העניין תוקן ולא נראו סימני חלודה או קורוזיה במעגל.

מהמר על מחשב תאורה

יש השערות נוספות כדי לשלול?

חיברת וולטמטר לראות כמה הנורות מקבלות?

אולי יש בעיה ביצוב מתח של האלטרנטור...

פורסם
אלו מנורות אתה מתקין ברכב? האם מנורות זולות או משהו מותג בסיסי שמכבד את עצמו?

שללתי כבר בהתחלה עם זוג של OSRAM, לאחר מכן פיליפס, וזוג סיני מתחנת דלק באמצע הלילה.

בדוק מצב תושבות פנסים, אם אין בידוד מוצלח מרעידות הדרך הנורות לא יחזיקו מעמד.

איך אני בודק את זה?

נענוע בכוח מתון של הפנס הוא לא זז מהמקום.

חיברת וולטמטר לראות כמה הנורות מקבלות?

אולי יש בעיה ביצוב מתח של האלטרנטור...

אין ברשותי את המכשיר הנ"ל. אבדוק, תודה.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

יש לך משהו שמקצר בבית המנורה, ועל כן נשרפות לך מנורות כל הזמן.

היה לחבר את אותו בעיה באקורד שלו.

גש לחשמלאי רכב לבדיקה, עלה לנו 160 ש"ח.

פורסם

הככל הניראה יש ברכב הזה טעינת יתר, המתח גבוה מהמותר ולכן הנורות נשרפות בעקבות התקלה רכיבים אלקטרוניים אחרים יכולים לשבוק ולגרום נזקים כבדים.

פורסם

מאמין שהבעיה הינה כתוצאה מרעידות, בעיקר באמפרים. זה מה שאמרו לי כשהיתה לי סקודה אוקטביה, שם ישנה מנורת חיווי בלוח השעונים על שריפת נורות, בעיקר הקדמיות היו נשרפות, כולל הרכבה זה היה עולה כ- 50 ש"ח.

פורסם
מאמין שהבעיה הינה כתוצאה מרעידות, בעיקר באמפרים. זה מה שאמרו לי כשהיתה לי סקודה אוקטביה, שם ישנה מנורת חיווי בלוח השעונים על שריפת נורות, בעיקר הקדמיות היו נשרפות, כולל הרכבה זה היה עולה כ- 50 ש"ח.

גם אני מהמר על מגעים לקויים, גם אם הם מחזיקים את המנורה היטב, זה לא מחייב שלא יהיה חוסר מגע או מתח שגוי לנורה.

נסה לרסס ספריי לניקוי מגעים על התושבות של המנורות ולאחר מכן שמתייבש, לנקות ולרסס שוב, לנקות ולהרכיב את הנורות.

אם התופעה לא חוזרת על עצמה, מה טוב, אם כן - צריך כבר לגשת לחשמלאי שיבדוק את החשמל ברכב.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

שים לב שאם זה נגרם כתוצאה מטעינת יתר, הנזקים הנוספים אשר עלולים להיגרם הם עצומים.

עקב טעינת יתר, נשרפו לי ברכב מנורות ולאחר מכן נדפק המחשב, נתק בצמת החשמל, קודן ועוד.

• תוכן חדש...