Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי סונטה 2009 או מאזדה 6 2006-2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברצוני לרכוש אחד מהרכבים האלה , מבחינת המחיר הסונטה מאוד מפתה סה"כ הרכב יהיה חדש יותר עם ק"מ נמוך

לגבי המאזדה , נראה שהיא יותר איכותית זריזה וחסכונית אך בשנים האלה מדובר על רכבים עם קרוב ל 100K ק"מ

כרגע דיי התלהבתי מהסונטה כי הרכבים יחסית נראים חדשים עם ק"מ נמוך ואבזור מלא

מה דעתכם ?

פורסם

אני בעד הסונטה

אבל זה בגלל שאני יותר אוהב רכבים שמכויילים לנוחות ונסיעה רגועה בשיוט מאשר לרכבים שמכויילים לתת הרגשה יותר נוקשה וספורטיבית.

שני הרכבים רכבים טובים, המאזדה תשמור קצת יותר על הערך שלה ותרגיש זריזה יותר, טוב אם אנחנו מדברים על נפח 2 ליטר היא גם תהיה זריזה יותר אבל זה זניח ברכבים האלה, כי הם לא רכבים למי שמחפש באמת תאוצה, הם רכבים משפחתיים גדולים שנועדו להיות חזקים יותר ונוחים יותר מהקטגוריה שמתחתם.

הסונטה היא רכב שנועד בתכנון שלו לשוק בארה"ב וזה הופך אותה לרכב מאוד נוח - מה גם שאם אתה ממש רוצה להתפנק אז תחפש את הנפח מנוע 2.5 ליטר דווקא ולא את ה2, יש לו צריכת דלק הכי טובה מבין שלושת הדגמים וגם מגיע עם רמת אבזור טובה כולל סלון עור, גימור קצת יותר איכותי, חישוקי סגסוגת ואני חושב שגם בחלק מהדגמים תוכל למצוא סאן רוף, בדגם של ה3 ליטר אני חושב שזה מגיע כסטנדרט.

אני חיפשתי אחת כזאת וכמעט קניתי 2.5 ליטר אבל בסוף נפלה לי לידיים האוונסיס שאני נוהג בה כרגע, לא יכלתי לסרב - מה גם שהמוסך שאני מטפל בו בטויוטה הוא מוסך שמעולם לא אכזב אותי, אז למה להחליף סוס מנצח.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה על התגובה

אני מתעניין ב 2.0

אגב , כשאתה אומר לא זריזה לגבי הסונטה , נגיד שאשווה אותה לטיוטה קורולה 2010 מבחינת זריזות , היא תהיה "עגלה" לידה ?

נכון שהשוק של שתיהן (מאזדה 6 וסונטה) הוא מאוד חלש , אבל של הסונטה יותר , למרות שמאוד התלהבתי ממנו

בהנחה שהמחירון 66000 , 10% הורדה על יד ראשונה וק"מ נמוך נראה לך שווה ? או יותר ?

בסך הכל גם לי יהיה קשה למכור וגם אצטרך להוריד , השאלה כמה ...

אגב , ה 2.0 מגיע עם כל התוספות

תודה!!

פורסם

עגלה הסונטה ממש לא - פשוט אל תצפה ממנה להיות טיל בליסטי.

האוונסיס (2006) דווקא מאוד הפתיעה אותי עם נתון מיאוץ שיורד מ10 שניות חייב לציין, אבל אני יכול לאמר לך שB4 10 שנתון המיאוץ שלה הוא 11 שניות בכלל לא מרגישה עגלה גם כן

הסונטה תהיה זולה יותר מהמתחרות שלה באותו השנתון ואתה בפועל, במובן של פינוקים מקבל יותר רכב בתמורה לכסף שלך ואני, שונא עדרים - הייתי הולך באופן טבעי על האנדרדוג אם זו היתה הבחירה שלי בין יונדאי למאזדה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה רבה

אגב , גם B4 הייתה בכיוון , אבל אחרי סיבוב באחת שנת 2008 עם רעש המנוע שהזכיר לי את הלגאסי שהיתה לי לפני 10 שני

הוריד לי את החשק ממנה לגמרי , גם לא אהבתי את הישיבה

• תוכן חדש...