Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אילו כללים יש ברכב שלכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מסטיקים

אויב מספר אחת שלי, מסטיקים.

בעבר הרחוק לקחתי ידידה דאז שהפכה ליזיזה והיא נכנסה לרכב שדבוק לרגלה מסטיק. ניחה זה היה נדבק על השטיח שאפשר להוציא ולנקות. אבל לרוע המזל זה נדבק בשטיח של הרכב ושום דבר לא הוריד את זה. עכשיו נשאר כתם קטן.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תגובות 173
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תשתו תאכלו תעשנו הכל הולך.. רק לא באוטו שלי :)

הינה עוד מתחכם..

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

מספיק להגיד אני גנן או שצריך לפרט: תשתו תאכלו תעשנו פתחו חלון תסגרו תעשו מה שאתם רוצים רק תכנסו עם נעלים כי יש קוצים וזבל ברצפה.

פורסם
מתחכמים: תעיפו אותם !!! :lol:

+1 בנימה כזו או אחרת.

פורסם
1. בלי עישון כמובן

2. אוכל רק סגור בשקית

3. תיקים גדולים ומלוכלכים רק בתא מטען אפילו שאין בו מקום, זה יידחס עד שיהיה מקום

4. הידיות של של הפתיחה ידנית של החלונות מאחורה נמצאים בארון בבית

5. הפח נמצא בתא מטען, שלאף אחד לא תהיה החוצפה להשאיר משהו באוטו שלי

6. הרגליים על השטיח בלבד

7. אסור להחזיק את הידיות המפגרות האלה שמעל החלונות - איזה מזל שבפנדה אין כאלה, חסך לי עצבים

8. אין לשחק בפתחים של המזגן

9. אין להתלונן על טיסה נמוכה, זה BUIT-IN בנהג

10. רק אני נוהג, חוץ מאבא שלי לעיתים רחוקות שהוא פי אלף יותר פדאנט

11. כמה שפחות מוסך - כל דבר שאפשרי איכשהו לתקן \ לטפל בבית - ייעשה בבית גם אם צריך לחקור חודשים באינטרנט

12. שטיפה על ידי בבית בלבד

13. משתדל להעיר כשאנשים שמים את הידיים המסריחות שלהם על הריפוד הצהוב בהיר בפנדה

14. בלי מדבקות שלא אושרו על ידי

15. אסור לפתוח את הדלת על קיר או אוטו אחר

עם זאת, מותר:

1. 5 אנשים בפנדה, בעיה שלהם

2. לא להיות עדין עם האוטו בנהיגה, בשביל זה הוא קיים :twisted:

3. מוזיקה בפול ווליום

4. לקלל

5. לדבר בטלפון - הגזימו פה אנשים :o

לא הבנתי, זאת פנדה , לא? אז על איזו טיסה כבודו מדבר? התכוונת כנראה לשמירה על הקצב עם התנועה שסביב...

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

1. אסור לעשן.

2. אסור לאכול.

3. לשתות - רק ורק מים.

4. אסור לטרוק דלתות.

5. אסור להניח את הרגלים על משהוא שהוא לא רצפה.

6. לא נכנסים מלוכלכים/אחרי מילואים/אחרי התעמלות, בלי להחליף בגדים לפני הכניסה לרכב

7. מטען - אך ורק בתא המטען.

8. שטיפה - ידנית בלבד, לעולם לא במכונה.

9. בטח יש עוד כללים שאני לא זוכר כרגע

10. נהיגה של מישהו אחר - רק אחרי שהוא "חותם" על הרכב, כולל כל הכללים שלעיל.

אם זה מעניין מישהו, יש לי 2 תינוקות (בני שנה ושנתיים) והכללים האלה, לרבות עניין האוכל, חלים גם עליהם, ללא יוצא מהכלל.

ברכב של אשתי המצב שונה.

פורסם
אוי באמת,כל אחד משחק אותה ממש יס מן,מספיק כבר עם השוויץ של "שירד בצומת" "שיקח אוטובוס".

זה לא עושה לכם את ה..... יותר גדול.

זה לא באמת, זאת פשוט רשימה , סוג של "תחרות" מי חשב על משהו שאחרים לא חשבו עדיין...

נראה לך שמישהו העיף מישהו מהאוטו בגלל ששינה תחנה ברדיו או שכח את החגורה לא במקום? נו באמת.

והבדיחה הכי גדולה, שנכתב כאן שהאשה לא תנהג ברכב...חחח... את זה הייתי מת לראות.

הכללים שלי?

להשתדל לשמור נקי ככל האפשר.

להשתדל לא לחנות על פינות ולא לזרוק את הרכב במקום מועד לפגיעה או פורענות.

לא לשים איברים אנושיים איפה שמתכנני הרכב לא לקחו בחשבון (לדוגמא רגליים על הדש או על המושבים)

ו... זהו.

ניסיתי פעם להקשות ולשאול מדוע הילד חייב לאכול ביגלה עם זעתר או במבה דווקא כרגע במושב האחורי, המבט שקיבלתי מאישתי הבהיר לי שאם אני אמשיך להעיר, הזעתר באמת יהיה הבעיה האחרונה שלי:wink:

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...