Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש טכנאי מחשבים באולם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי לפטופ מסוג acer 5736z, לא יודע איך קרה הדבר,אבל המערכת הפעלה כניראה נדפקה,יש לי מדבקה על הלפטופ של windows 7 ,מה שאומר שאפשר לשחזר את מערכת ההפעלה המקורית על המחשב? ללא צורך בהתקנה מחדש ממקור אחר. יש אמת בדבר? אשמח אם יש ביניכם משהו שמבין בזה ויוכל לעזור לי עם המחשב.בתשלום כמובן.. אני מראשל״צ. אוכל להגיע לחולון אם צריך והסביבה . יש פה אנשים נהדרים שתמיד עוזרים כן ירבו כמוכם!

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

בעולם אני לא יודע אך בראשון ישנו מני המהיר 0522996767 שהוא גם נחמד ולא יקרן. מאידך, אולי אנשים כאן יעזרו-ייעצו לך בחינם. בהצלחה.

עריכה:מישו ערך מעולם לאולם, אולם לעולם לא נדע מי האדם שההקטין עולם לאולם ובכך הקטין היצע הטכנאים מן הסתם.

פורסם

To access the recovery partition on your Acer computer for recovery, follow the steps listed below.

1. Power on the computer
2. At the white ACER BIOS screen, hold the Alt key and press the F10 key simultaneously to start Acer eRecovery.
3. Once eRecovery has loaded, click Restore to Factory Default Settings
4. Click OK to continue
5. From here, the eRecovery process will update all the data on the C: drive and restore a fully functional factory image (approximately 10 minutes).
6. Once eRecovery has run, press OK to reboot unit

Note that all data will be lost during this process and your computer will be brought back to it's original factory state and settings.

מקור: http://www.geekpolice.net/t7449-acer-system-recovery-partition-hotkey-instructions-erecovery

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

נדמה לי כשהמערכת עולה, אתה יכול ללחוץ F11 ואז המחשב בודק את עצמו לבד.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

״ואהבת לרעך כמוך״ הפורום הזה הוא דוגמא קלאסית לאהבת חינם!! בזכותכם הצלחתי לתקן את המחשב!! חסכתם לי כסף רב ואת הריצה לטכנאי. F10? מי ידע על זה בכלל?? המחשב חזר לחיים והוא יותר מהיר מאי פעם! והכל בזכותכם.. לא פעם נעזרתי פה בעצתכם בנוגע לבחורות(דייטים וכל החרא הזה) טיפול ברכב, ועוד נושאים רבים וטובים שאני לא זוכר כרגע. אף פעם לא יצאתי מאוכזב!! אתם אנשים טובים גולשי קארס פורום. יש פה גרעין אנושי איכותי. תודה לכם כל אחד באשר הוא! אני גאה להיות חבר בפורום הזה

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

• תוכן חדש...