Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ואולי יש לה מישהו אחר....

ואולי תפסיקו לזרוק שטויות באוויר.

התיאור של הבחור מוכר לי היטב מהקשר הזוגי שלי.

כי אני הצד שמתרחק ומתנתק.

ממש אין לי אף אחת אחרת, לא בגדתי ואני לא מתכוון לבגוד, אני אוהב אותה בלב שלם וזאת אהבה מדהימה, אבל, ויש אבל גדול.

בזמן האחרון שמתי לב שלא טוב לי בקשר. יש כמה דברים ספציפיים שלא אפרט כאן שבגללם גם נגרמת לי התחושה הזאת, אבל בגדול זאת תחושה רעה שגורמת לי כרגע להמצא בהליך פרידה קשה. תמיר, הקדש זמן לרגשות שלה. תגיד לה שכל מה שלא עובר עליה, אתה לצידה ושאתה תמיד מוכן להקשיב ולשמוע ולקבל אותה. תנסה לברר אולי זה משהו שאתה לא עושה בסדר, או שזה בכללי הקשר שלכם (כלומר: הקרבה שבו, המיניות שבו, האופי שלו וכו') שלא כל כך מתאים לה. אל תלחץ שתספר לך מה עובר עליה פשוט תבהיר שאתה לצדה, יכול להיות שהיא סתם באיזשהי תהפוכה רגשית וסערת רגשות, ויכול להיות שהיא בכלל צריכה את הspace שלה. אל תשפוט.

יכול להיות שבסופו של יום לא נועדתם להיות. אבל תילחם ואל תוותר, בצורה שלא תלחץ אותה או תפחיד אותה. אל תתן למחשבות כמו "יש לה מישהו אחר" להכנס למשוואה כי זה כבר מתכון להרס. בעיקר תהיה אוזן קשבת ותנסה להבין מה רע אצלה. תפעל גם בדרכים שלא קשורות כמו לתת לה מדי פעם תחושה שהיא מלכה, לקחת אותה למסעדת יוקרה על חשבונך, לקנות לה בגדים יפים או כל מיני. יכול להיות שזה יעזור לה, אבל שוב, שום דבר לא יותר מדי אינטנסיבי.

עריכה: תזכור לא לעשות שום צעד אינטנסיבי, כמו להתעצבן ברגע ולזרוק אותה בSMS. זה מה שהיא מצפה שתעשה בעוד שעליה עובר משהו לא טוב, תראה לה שאתה שונה, שאתה סבלני ומוכן לעבור תקופות רעות איתה.

בהצלחה.

פורסם
ואולי תפסיקו לזרוק שטויות באוויר.

ממש לא שטויות וקרו דברים. תשאל כל אחד שבגדו בו והוא יספר לך על זה שהבת זוג שלו פתאום קרה ומרוחקת.

פורסם

יש עוד סיבות לקרירות והתרחקות, לא צריך לחשוב על בגידה אפילו.

סביר להניח שזה לא הכיוון אבל יש אנשים שזה קורה להם כשהם כבר לא רוצים להיות בקשר אבל כבר רגילים לזה, אז מתעצלים לעשות את הצעד.

גם אני התרחקתי בקשרים מסוימים כי לא הייתי שלם עם הקשר וחשבתי שזו אהבה.

בסוף שמים לב שזה לא זה וזה נגמר.

קורה...

פורסם

ובגלל שאתה מכניס לו דברים כאלה למוח, הוא עוד יזמין בלש פרטי, שיעקוב אחריה ואז הקשר הזה לגמרי כבר לא תקין והרוס. (כמובן שאני מקצין אבל הבנת את הפואנטה)

נכון שיש את האופציה שהיא בוגדת אבל צריך לצאת מנקודת הנחה שעובר עליה משהו לא טוב, כי אם יוצאים מנקודת הנחה שהיא בוגדת- גם אם היא לא- הקשר כבר הרוס ואין טעם לנסות לתקן אותו. בקשר זוגי It's all about reliability, ברגע שמישהו מתחיל לחשוד אפילו קצת הקשר לא בריא ונועד לכשלון.

Well played, Carsforum, well played.

פורסם

לדעתי אם אתה לא מקבל תשובות מלאות על הנושא ואתם רבים על הזוגיות שלכם בגלל שהיא לא יודעת מה עובר עליה, אז פשוט תוריד הילוך. תתרחק מעט ותהיה בשקט יותר. תהיה בשלך, בעבודה בחברים.

תן לה להרגע או להבין מה קורה איתה.

היה לי את זה עם החברה לשעבר, אותו הדבר בדיוק, קרירות, חוסר סקס, לא יודעת מה יש לה, והכל לטענתה בגלל לימודים ומצב רוח דיכאוני (לפעמים היתה גם באה אלי בטענות שאני מעצבן, וכל דבר שהיתי עושה מעצבן אותה). היתי מתחרפן מזה. אבל אל תוציא עצבים עליה. תאכל את זה בשקט ולפעמים אם צריך ללכת הביתה אז תלך. הרבה נשים שיצאתי איתן היו צריכות את הזמן לבד (כמו שאני צריך לפעמים).

היו ימים שבאתי לנשק אותה והיא היתה מזיזה את הראש בתשובה של "לא בא לי...".

אז בלי עצבים, פשוט אמרתי אוקי.

בפעמים הבאות אפילו לא ניסיתי לנשק, היתי קריר יותר ונחמד ולא תלותי.

כשבאתי ללכת מהבית שלה היא בעצמה באה אלי ועשתה זאת לבד.

אל תגרר איתה לריבים, אם עובר עליה משהו לא טוב והיא לא יודעת למה או מדוע, פשוט תן לזה להרגע וללכת, שתצא עם חברות, תצא גם אתה עם חברים. וכמו שאמרתי לא טלפון על כל דבר קטן ולא הודעות.

אם זה לא עובר וזה המצב - לפעמים אין מנוס והתשובה האחרונה היא להפרד.

רק אל תהיה תלותי.

גם אם זה מגיע למצב של דיבור על פרידה פשוט תאמר לה מה היא בשבילך. והכי חשוב תקבל את זה טוב בלי עצבים, ותקום ותלך.

Opel Adam S 2017

פורסם

בתור אחד שעבר את זה גם - אצלי זה פשוט נגמר בזה שהיא שאלה אם היא לא חושבת שהפכנו לסתם ידידים+סקס, באותו רגע זה נגמר אחת ולתמיד (וזה אחרי שלפני חצי שנה עשינו הפסקה של כמה חודשים שממנה היא רצתה לחזור)

בנות הן עם מוזר, בכל מקרה - במצב הזה להיות אקסטרה-טוב אליה, לא יתן לך כלום לדעתי. תהיה רגיל, ואפילו קר יותר, אם היא תרצה להישאר איתך היא תתעשת ותבין שהגיע הזמן להתעורר, אחרת זה יגמר.

פשוט כנראה שהיא, כמו גם האקסית שלי, בחורה עם קצת תסביכים על עצמה, שחושבת שלא מגיע לה שטוב לה ומשקיעים בה.

בכל מקרה בהצלחה, בנות שכיף לדבר איתן ועל הדרך גם כיף ל***** איתן - קשה למצוא!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

פות" ש,

העובדה שלקחתם פעמיים הפסקה עשתה יותר נזק.

כשיש בעיה צריכים לפתור אותה במסגרת "הביחד ", לא משנה מה קורה הפתרון הוא לא פרידה לצורך חזרה.

Gn'f'R

פורסם

בכל מקרה בהצלחה, בנות שכיף לדבר איתן ועל הדרך גם כיף ל***** איתן - קשה למצוא!

צר לי לאכזב אותך, לא חיפשת מספיק.

בגלל זה בזוגיות לא מתפשרים ומחפשים טוב טוב אז שמוצאים את האחת...

מצד שני, לכולנו יש חסרונות שגם איתם צריך לדעת להתמודד, השאלה למה אתה נותן יותר דגש.

פורסם

^^ בדיוק מה שאומרים 2 החברים מעלי. בדיוק.

כל אחד אוהב משהו קשה להשיג, וברגע שהיא מתרחקת ממך עולה בך הצורך להתייחס אליה טוב יותר בתקווה שהיא תחזור אלייך.

אל תעשה את זה, תעשה בדיוק להיפך, עם כמה שזה נראה לך רע, פשוט תתרחק, תתקרר יותר, פחות איכפתי.

למה אתה חושב נשים מתות על מניאקים בדרך כלל..גם אני נפלתי על כזו שהתיחסו אליה זוועה במשך 4 שנים, וכשבא משהו טוב היא לא ידעה איך לאכול את זה. בפרידה הראשונה שלי ממנה - כשהסכמתי היא היתה בהלם והתשובה שקיבלתי לאחר שהסכמתי לפרידה היתה - "פשש אז אל תחפש אותי אחר כך". כמובן ששבוע לאחר נתק ממנה היא שלחה לי הודעות "חיבה" מוזרות.

הדוגמאות שנותנים לך כאן היא כדוגמתך.

היום יש נטיה לאנשים במקום לתקן את הנושא ולהמשיך, פשוט לזרוק ולעבור הלאה, אם אתה מסוג אנשים שעושים טוב לנשים, והיא זרקה עלייך "חרא" אפשר לומר, ברגע שתתרחק ממנה היא תחזור אלייך שוב.

הבעיה היא האם כדאי לך.

Opel Adam S 2017

פורסם

אם היה לה מישהו אחר, היא לא הייתה עולה במשקל. אישה שבוגדת בדר"כ משקיעה בעצמה יותר מבעבר.

נראה לי שהיא פשוט בדיכאון או משהו.

פורסם

תראה, הבעייה מ חיל בזה שאתה פוגש אותה 3 פעמים בשבוע ומז&%ן כל יום. איך אתה רוצה שהיא לא תחשוד ולא תתרחק.

וברצינות, שב איתה ופתח את מה שאתה מרגיש (לא מה שהיא מרגישה אלא מה שאתה מרגיש). משם בהתאם לתשובות קבל החלטה אם מתאים לך הקשר או לא. מה שחשוב זה שאת ההחלט תקבל אחרי מחשבה של יום או יומיים ולא במקום. עם כל הכביד לאהבה (ויש כבוד) יא רק תנאי הכרחי אבל לא תנאי מספיק לקשר טוב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אם היה לה מישהו אחר, היא לא הייתה עולה במשקל. אישה שבוגדת בדר"כ משקיעה בעצמה יותר מבעבר.

נראה לי שהיא פשוט בדיכאון או משהו.

תמיד יהיו גברים שאוהבים מלאות.

• תוכן חדש...