Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לאחרונה יש לי מספר בעיות בקשר ארוך עם החברה (שנה וארבעה חודשים)

אני מאמין שהבעיה שאתאר כאן קרתה לאנשים בפורום ואשמח לייעוץ.

לא יודע אם זה הפורום הנכון, בכל זאת רוב מוחץ של גברים אבל אנסה.

אתחיל עם הקדמה, לפני מספר חודשים היא הייתה קרה, לחצתי ושאלתי מה קורה והוצאתי ממנה שהיא כבר לא יודעת מה היא מרגישה. נתתי לה הפסקה והיא רצתה לחזור, וחזרנו.

לפני חודשיים בערך, אותו מקרה, כל כך התעצבנתי נתתי לה הפסקה, והחלטתי לזרוק אותה בסמס.

היא חזרה על ארבע, דמעות בטירוף. הנחתי שעשיתי את העבודה וחזרנו.

לאחרונה, משהו כמו חודש בערך, הסקס לא כמו פעם.

החברה פחות נמשכת, לא עושים את זה יותר מפעם ביום, וגם ככה לא נפגשים יותר מ3 פעמים בשבוע.

אני עוד בטראומות מהפעמים הקודמות ישר מדבר ושואל מה קורה.

אין לה הסבר, אולי בגלל שהיא השמינה קצת, הלחץ בצבא (קצינה) טוענת לחוסר חשק לכלום, מה שבדיעבד היא יוצאת עם חברות ולטיולים.

היא רוצה שנגוון יותר ביציאות ואולי זה יעזור.

שאלתי אם היא נמשכת אלי, היא אומרת שכן והיא לא יודעת מה קורה לה.

אתמול איכשהו זה נפתח שוב והיא פשוט לא רוצה לדבר על זה, לא אומרת אם אני יכול לעשות משהו ולעזור.

אז מה אתם הייתם עושים?

דעות של חברים מגוונות לכאן ולכאן.

אשמח לעצות לפני שדופק את הראש בקיר:oops:

תמיר.

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם זה נמשך הייתי נפרד ממנה, לפי הסיפור שלך זה לא נראה כמו זוגיות לחתונה. לכן בסוף מגיע הרגע בו כל אחד הולך לדרכו שלו - אולי הרגע הזה הגיע ?

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

הכלל אומר שבנקים מוכנים להלוות כסף לאלה שלא צריכים אותו ונשים נמשכות אחרי גברים שקצת בורחים מהן.

יש לי תחושה שהיא מרגישה יותר מידי בטוחה בקשר איתך, שאתה תמיד תהיה כשהיא רק תרצה.

אין דבר מחליש קשר יותר מבן זוג מובן מאליו.

נסה קצת לאתגר אותה, קצת להעלם לה, קצת ליצור רושם של שם ז' עליה, כדאי שהיא תדע שבחורות מתחילות איתך - בקיצור משחק של חם/קר תמיד עוזר.

אל תהיה מובן מאליו שזמין תמיד לכל דרישה שלה.

פורסם

לפי מה שאתה מספר, עשית הכל כדי להוציא ממנה מה יש לה.

מבינה אותך, לא פשוט לנסות להוציא מבן אדם מה עובר עליו והוא לא משתף פעולה ואומר שהכל בסדר.

אני לא רוצה להגיד לך לוותר ולהרים ידיים כי אני מאמינה שצריך להילחם בכל הכוח ואם זה קשר ששווה להילחם בשבילו - אז לכו על זה. אבל אם ניסית וכבר נפרדתם וחזרתם זה פחות בריא לקשר ולכם, אולי היא בצומת דרכים בחייה שהיא צריכה קצת לבד אבל מצד שני לא רוצה לוותר עליך בתור בן זוג כי זה פשוט נוח שיש שם מישהו להישען עליו.

אני הייתי מנסה לתת צ'אנס של חודש-חודשיים לעשות למענה דברים כייפים, להפתיע אותה קצת, לגרום לה לחייך ואם אתה רואה שאין זרימה ואין עם מי לדבר אז כנראה שעדיף לכם בנפרד כרגע, אפילו אם אתה הכי אוהב אותה בעולם. לפעמים עדיף להרפות אפילו שזה הכי קשה שיש.

שוב, ממש קשה לי להמליץ לך להרפות באופן מידי, ואני באמת חושבת שבשביל זוגיות טובה צריך לעבוד אבל זה לא פייר מצידך אם הקשר כרגע הוא חד צדדי... אתה עלול להיפגע לטווח הארוך.

שמעתי גם סיפורים על גברים שקצת מודאגים או מבולבלים ולא בא להם סקס. זה לגיטימי והגיוני כי ברגע שהבן אדם חושב רק על מה יהיה ומטורד ממשהו ספציפי הוא לא מפנה מקום לשכב עם בת זוגתו כי פשוט אין לו חשק.

לא הייתי ממהרת גם לקפוץ למסקנות שאתה הלא בסדר ושאתה לא מושך אותה, ההפך. יכול להיות שמשהו בתוכה "לא בסדר", יכול להיות שהיא לא שלמה עם עצמה וזה בא לידי ביטוי בקשר שלכם כרגע.

פורסם

דורקי אבל אתה לא חושב שהמשחקים האלה זה קצת ילדים/ממש תחילת קשר.

הם כבר שנה וחצי ביחד, כמה אפשר לשחק!? צריך להיות אמיתיים.

לדעתי היא לא רוצה אותך ואם הייתה לה אלטרנטיבה אז הייתה עוזבת אבל אין לה אז היא משגעת אותך.

נ.ב.

הסקאלה שלי בסמלון נראת כמו של אסטון מרטין עכשיו...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מה שאתה מתאר קורה לא מעט בקשרים ארוכים וגם אני חוויתי את זה על בשרי.

במקרה שלי משכנו את זה הרבה יותר מידי כאשר הסוף היה כבר ידוע (פאדיחה שלי) וזה נגמר בפרידה.

מקווה בשבילך שזה יגמר שונה, אבל מנסיוני עדיף לסיים את זה מוקדם מלגרור את הסבל.

שיהיה בהצלחה.

פורסם

איך שזה נשמע מהצד שלך, אתה די אדיש, כזה.

הוא רוצה ללכת, שולח אותה. רוצה לחזור, מקבל אותה.

כל זמן שהמין תדיר וסדיר, סבבה.

אז באמת שאלה, איך אתה מרגיש כלפיה?

מה יש לכם במשותף מלבד מין?

אתה כן נמשך אליה באופן ייחודי?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מאוד אוהב אותה, אם זאת שאלתך.

בנוסף בזמן שהיינו בהפסקה מישהי חיזרה אחרי בטירוף, והיא נראית טוב ומינית.

זה לא מה שאני מחפש, אני אוהב מאוד את הבחורה. חכמה, יפה, כיף לדבר איתה.

פשוט זה טבעי שאני אדבר ככה ואשמע אדיש אחרי מה שעברתי איתה ושפעמיים קיבלתי אותה למרות מה שאמרה (וזו חתיכת נורה אדומה)

תמיר.

פורסם

אתה יכול להגיד לעצמך בשיא הרצינות שאתה מסוגל לחיות עם זה כל החיים?

אם לא, תסיים את זה עכשיו, לפני שתעשה טעויות רציניות.

אהבה זה לא הכל. צריך שכל האלמנטים יעבדו בזוגיות כדי שזה יעבוד.

להיות בזוגיות זה לא מספיק, צריך גם לדעת שתהיה מאושר איתה בעתיד. לפי מה שאני שומע, אתה לא חושב שתהיה.

פורסם

אין עשן בלי אש, ולפעמים יש מישהו עם מצית מהצד.

לא סתם נהיים קרים ולא מוכנים להגיד מה קרה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
דורקי אבל אתה לא חושב שהמשחקים האלה זה קצת ילדים/ממש תחילת קשר.

הם כבר שנה וחצי ביחד, כמה אפשר לשחק!? צריך להיות אמיתיים.

לדעתי היא לא רוצה אותך ואם הייתה לה אלטרנטיבה אז הייתה עוזבת אבל אין לה אז היא משגעת אותך.

נ.ב.

הסקאלה שלי בסמלון נראת כמו של אסטון מרטין עכשיו...

זה נכון בעיקר בתחילת הקשר אבל גם בהמשכו.

שים לב מה המשחק שלה (אולי משחק ואולי זו נורה אדומה ואולי סתם לא בא לה) עושה לפותח השרשור - ותבין.

פורסם
תתקין לה keylogger במחשב, just in case :wink:

:lol:

צריך להתקין גם בסלולארי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תבדוק אם קרה משהו מיוחד, אם עבר עליה משהו, אם היא עברה משהו שהשפיע עליה, אם משהו מטריד אותה.

תשאל אותה אם זה קרה לה גם בעבר, עם ובלי קשר לזוגיות.

לפעמים יש משהו שאנחנו לא מודעים אליו.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

• תוכן חדש...