Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 70K עבור סטודנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח,

אני מעוניין לקנות רכב והתקציב שלי הוא עד 70,000 ( עדיפות לפחות)

אני אמור לנסוע סביב ה - 18,000 ק"מ לשנה למשך שלוש שנים של התואר,

כמו כן אני מעוניין ברכב אשר ישרת אותי גם בתקופה שלאחר התואר , רכב אמין כאשר אני מעדיף שיהיה בעל תכונות ספורטיביות.

חשבתי ללכת על הסיאט איביזה 1.4 ידני אבל אני לא משוכנע שהרכב הנ"ל יספק לי חווית נהיגה ספורטיבית

האם כדאי לי לקנות רכב משנתון קצת ישן יותר (2009-2010) אך בעל אופי ספורטיבי ?

אני קצת מבולבל ולא סגור על איזה כיוון של רכב כדי לי ללכת אשמח לקבל את המלצותיכם.

נ.ב.

צריכת דלק נמוכה יחסית זהו גם נתון אשר חשוב לי .

HU-jvc kdlh810

amp-infinty 475a

comp-infinity refrence 6.5

sw- lanzar vibernat

פורסם

או שאני מפספס משהו או שלא הבנת בעצמך מה אתה מחפש, אופי ספורטיבי וחיסכון בדלק לא הולכים ביחד :|

התקציב שלך יכול להעמיד לך יופי של אופציות שוב השאלה מה באמת אתה מחפש

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

אני חושב,שבתור סטודנט אתה צריך מינימום הוצאות,אבל אם החלטת,זאת החלטה שלך.

באיביזה 1.4 אין שום דבר ספורטיבי,בטח לא המנוע.

כדי לך לשקול אולי היאריס ספורט,אמינה,105 כ"ס נראית טוב,יש פה חבר פורום בשם איתמר,שיש לו אותה,לא מזמן הוא פירסם סיכום,ממליץ לחפש ולקרוא.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...