Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיאט סאונד במצח שלי.

איזה מערכת שאינה אור לגויים כלל ועיקר.

יש רדיו קסטות,לא ניתן לשים רדיו דיסק נורמאלי יש רק אפשרות להוספתצינג'ר של פנסוניק שמשדר בFM

אז כבר קניתי משדר FM

הרמקולים מזעזעים!

אשמח להמלצות לזוג רמקולים קידמיים {חשוב לי עומק של בס-לא עוצמה}-JBL\פיוניר\סוני רחמנא ליצלן\ ליייטינג אודיו

תקציב עד 500 שקל,אפשר גם משומש.

5ורבע אינץ לפי דעתי.

ומאחורה אני חושב שיש 4 אינצ', לא הצלחתילפתוח שם אתהעסק. מישהו יודע?

מגבר לא היה ולא יהיה-אין כסף.

אחחחח געגועי לBMW, איזה שקט היה בתוך הרכב. והיה כולה מגבר פיוניר 800W,קומפוננט מורל קידמי 4" וקומפוננט אחורי של מורל 4" וסאב של רוקפורט פוסגייט. 8 שנים של מערכת-0 תקלות!

תודה

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

אם אהבת את הצליל של מוראל אז תישאר איתם.

אם אין מגבר בתמונה, תמתח קצת את התקציב, תקנה קומפוננט לקדימה טמפו, ולאחורה 6X9 טמפו.

עם קומפוננט לבד לא תשיג עומק באס כמו שאתה רוצה.

פורסם

מה? איך? למה?

איך מBMW 318 הגעת לסיאט קורדובה :shock: אולי עדיף שלא תענה בעצם :roll:

בשביל להגיע לשקט שהיה לך בבימרית בקורדובה - אתה תיאלץ להשקיע לצערי כמה אלפים בבידוד רכב - וזה לא שווה את זה.

אבל לגבי המערכת - ב500 שקלים אני מניח שכדאי לך באמת לחפש סט רמת כניסה של מוראל ביד 2

לאמר לך את האמת אני חשוב שהעצה הכי טובה היא זוג אזניות טובות ואייפוד - רק חבל שזה לא ממש בריא לנהיגה ברכב.

ואני מקווה עבורך שתחזור לרכב ברמה דומה לזה שהיה לך במהרה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אין מה לעשות

לאנספורס,

הגיר התחיל להחליק, אני יעשה הסבה לידני שיהיה לי 7 וחצי אלף שקל

ונימאס לי שהאישא נוסעת עליה כבר 3 שנים {מתוך8 שהיא אצלי} אז קניתי את הסיאט.

רישיונות הופקדו, מאמין שעוד שנה שנתיים תחזור לנסוע.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

שמע - בימר פור לייף אני מבין, יפה!

ולגבי הסיאט - אם התקציב הוא כרגע 500 שקלים - אל תשתולל יותר מידי, אולי אפילו עדיף שתביא רמקולים שהם נצילים יותר ללא הגברה - קואקסיאליים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אחי אני באותו מצב שלך.מת להחליף את המערכת המעפנה הזו (בילדאין) :?: במערכת 7" מגע דאבל דין.הבעיה היא מערכת המיזוג מחוברת למערכת ואם אתה מנתק את המערכת המזגן לא עובד.אמרתי מערכת מעפנה?

אם למישהו או לך יש רעיון איך להחליף את המערכת הקיימת בחדשה ממליץ לו לדבר וכמה שיותר מהר.:-D

חוץ מהמערכת המעפנה והרעש מהמנוע בנסיעה אני מבסוט מהרכב חבל"ז ולי יש קורדובה 2002 דיזל.

פורסם

אבדוק לך מחר מול דרור אביזרים בירושלים

הוא אמר שהוא יכול אחד דין לעשות שם פתח ולהכניס

אבדוק מול 2 דין

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

היי בגלל שאתה עובד פסיבי ,

הייתי ממליץ לך כרגע על זוג רמקולים פיוניר TSA6983S .

היה לי אותם פשוט ולא צריך שום הגברה מי מגבר, ויחסית לא יורדים מרמה של טוויטר בודד,

יש להם בס נחמד .

המברנה שלהם עשויה זכוכית פיבר כזה לא רע יחסית.

והמחיר שלהם בערך 350~400 ש"ח משהו כזה מימה שזכור לי

הייתי מביא לך את שלי, אבל שחכתי אותם בגשם אז כבר זרקתי אותם.

לפי דעתי אתה לא צריך להשתולל יתר על המידה.

[h=1]בהצלחה[/h]

חי ונושם הרץ , כי הרץ זה החלום

פורסם

תודה אבל האוטו כבר ז"ל וטוב שכך

אף פעם לא ראיתי כזאת עלות תיקון לרכב כזה

ואני מחזיק BMW ישנה כבר 9 שנים!

הלך הגיר הידני

ועלות ההחלפה הייתה יקרה בטירוף

2800 שקל + קלאץ 980 שקל וגם היה לרכב טסט שהיה צריך להעביר, עוד 1200 שקל.

שלחתי אותו להיות פחית בשטחים.

כרגע אני מחפש 6X9 , חשבתי ללכת על רוקפוקט פוסגייט, יש לי איתם ניסיון טוב בבימר.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746866

מחיר זול מאוד

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם
אחי אני באותו מצב שלך.מת להחליף את המערכת המעפנה הזו (בילדאין) :?: במערכת 7" מגע דאבל דין.הבעיה היא מערכת המיזוג מחוברת למערכת ואם אתה מנתק את המערכת המזגן לא עובד.אמרתי מערכת מעפנה?

אם למישהו או לך יש רעיון איך להחליף את המערכת הקיימת בחדשה ממליץ לו לדבר וכמה שיותר מהר.:-D

חוץ מהמערכת המעפנה והרעש מהמנוע בנסיעה אני מבסוט מהרכב חבל"ז ולי יש קורדובה 2002 דיזל.

דרור אביזרים יעזור לך

http://www.d.co.il/34530730/27930/

הוא חותך את המערכת המקורית ומכין מקום.

דבר איתו

BMW E36 M40 year of 1992

• תוכן חדש...