Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כי מתחילכבר להיות נושא נדוש,חודש יורד,חודש הבאה עולה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רוב הנושאים הם על האמרת המחירים.

לפחות הירידה חדה. המגמה הברורה היא עלייה-עלייה-עלייה-ירידונת.

יפה שדוחים את הירידה ביום במקום להקדים אותה בשבוע (מישהו מת מהורדת מחירים לפני הזמן?)

פורסם

דווקא שהמחירים יורדים לא אומרים כלום כדי לא לעשות עין רעה ;) עכשיו ברצינות, ביבי כאילו עושה לנו טובה שהוא מוריד 25 אג' לליטר.

פורסם

38 אג', והפעם אלו כוחות השוק הנסתרים. לא ביבי ולא לפיד.

כבר שנים לא היתה הורדה מטעם האוצר למעט פעם אחת שעיכבו העלאה מתוכננת כשהמחיר חצה לראשונה את רף שמונת השקלים.

פורסם
תודה לשר האוצר הנכנס, יאיר לפיד, כל הכבוד!!!

אני לא בטוח אם אתה ציני או סתם טמבל.

המחירים עולים - ביבי מנוול.

המחירים יורדים - ביבי מנוול כי הוא לא עשה את זה לפני שבוע / כי הוא לא הוריד את מחיר העופות / כי הוא הוריד את המחיר כדי להעלות אותו (את ההגיון כאן אני ממש לא מבין :shock:).

אאל"ט הירידה לא קשורה לממשלה בכלל.

בכל מקרה, סתם מתוך התעניינות, האם תהיה השפעה על מחירי 98?

.Your average Notepad

פורסם
אני לא בטוח אם אתה ציני או סתם טמבל.

המחירים עולים - ביבי מנוול.

המחירים יורדים - ביבי מנוול כי הוא לא עשה את זה לפני שבוע / כי הוא לא הוריד את מחיר העופות / כי הוא הוריד את המחיר כדי להעלות אותו (את ההגיון כאן אני ממש לא מבין :shock:).

אאל"ט הירידה לא קשורה לממשלה בכלל.

בכל מקרה, סתם מתוך התעניינות, האם תהיה השפעה על מחירי 98?

למה זה כן קשור? למה דווקא בישראל המחיר גבוה? מע"מ 17%, הבלו לא זוכר ודלק נראה לי 4 או טיפה פחות.

פורסם

בטח שזה קשור ללפיד, רק נקווה שזאת לא ירידה לצורך עלייה, הרי ידוע שאנחנו במגעים חשאיים עם איראן על מחירי הנפט בעולם כל הזמן

:wink:

• תוכן חדש...