Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא קשור לביבי. הנפט ירד ב-9% והדולר ב-3% והם משפיעים על המחיר הסופי.

לעומת זאת, אם יעלה המע״מ באחוז, אנחנו נשלם עוד 8 אג׳ לכל ליטר.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תאכלס הם יכלו להעלות את המס על הדלק ואז המחיר ישאר באותו מקום ולהצדיק את זה על גירעון בקופת המדינה,

אבל זה שלא עשו את זה מראה על שינוי כלשהוא בממשלה.

פורסם

אבל יש בור בתקציב, וכסף לא גדל על העצים. אנחנו מדינה מוקפת אויבים, ואין מה לעשות, אנחנו צריכים צבא מתוקצב היטב.

לו הייתי צופה אובייקטיבי שלא שותף לעול התשלום, הייתי בעד העלאת המע"מ והייתי בעד מס הבלו. מה שכן, אני מאוד בעד קיצוץ בביטחון ללא קיצוץ בהגנה על המדינה. לקצץ "במקומות הנכונים". להביא מומחים, אפילו ממדינות אחרות, שהעבודה שלהם היא לייעל תקציבים של חברות ענק. לתת להם להתייחס לצה"ל כאילו זאת חברה כזו (למעשה, צה"ל הוא באמת סוג של חברה), ושיתחילו לעבוד.

.Your average Notepad

פורסם

הם התעסקו החודש בהרכבת הכנסת, כנראה זה גרם להם לשכוח להעלות את מחירי הדלק, בכל מקרה חודש הבא נראה את השלמת הפערים...

Kia Niro 2018 | Honda civic 94 MT

פורסם

שטויות,לביבי יש כבר תוכנית מגרה לכבוש את ערב הסעודית,להשתלט על שדות הנפט ולהוריד פה את המחיר ל4 שקלים.

וריינג' רובר ספורט גודש לכל אזרח מעל גיל 30.

Porsche 944 turbo

פורסם

אני היחיד ששם לב שהירידה במחיר לא תהיה בראשון לחודש אלא בשני לחודש?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה משנה במשהו?

יכול להיות שזו בכלל בדיחה ל1 באפריל, אבל צריך לתת להם הזדמנות ולא לקטול ישר.

אם באמת אחרי שנה נתחיל להרגיש הקלה בעומס המיסים כנראה שמישהו מנסה לקיים את הבטחותיו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

צ"ל: כאשר חלה, אך מיד נפסל בהעדר כשל"פ!

hala_L.jpg

אני היחיד ששם לב שהירידה במחיר לא תהיה בראשון לחודש אלא בשני לחודש?

ציינתי את זה, היו צריכים להקדים ביום ולא לאחר.

אז תהיה ירידה ביוום שני (מחר) או בשלישי? אני בדיוק צריך לתדלק.

בין שני לשלישי בחצות. תדלוק נעים!

פורסם

לא מדברים כי זה נמאס כבר.

אנחנו האזרחים הקטנים, תמיד נידפק, מה לעשות.

חודש יורד חצי שנה עולה, עדיף שלא ישתנה וזהו.

• תוכן חדש...