Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברצוני לתכנן טיולון, סיור בירושלים ביום חמישי הקרוב החל משעות הבוקר המוקדמות.

אנו נגיע לירושלים מוקדם מאוד, נתחיל מארוחה כלשהי, יש המלצות?

לאחר מכן, לפי בקשה נתחיל ביד ושם ומכאן, הכל פתוח.

מנהרות הכותל ושרשרת הדורות, הכל תפוס, אך זה יחכה לפעם הבאה...

מה אתם ממליצים? חוץ מההגעה לכותל עצמו, נקודות תצפית? הליכה ברובע כלשהו?

אשמח לקבל טיפים כיצד לנצל את היום, אם ישנה אפשרות ללא מדריכים וכו', מכיוון שבתכנון לסיים את היום לקראת השעה 14:00 ככל הנראה.

תודה מראש וחג שמח :)

פורסם

שוק מחנה יהודה, אם זה מדבר אליכם, מומלץ מאד - צבע, טעם וריח שקשה למצוא במקום אחר. המסעדה, מחניודה, הרבה פחות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

השוק בפסח? מגבלות כשרות. אולי הירושלמים יעזרו.

מה מעניין את המסיירים, חוץ יד ושם?

מה מזג האויר הצפוי?

אם אתם בעניין של מוזירונים הוסיפו את מוזיאון ישראל וסגרתם את היום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לך את שכונת ימין משה - השכונה הראשונה מחוץ לחומות. אתה מתחיל בתחנת הקמח, וממשיך עם המדרגות עד גיא בן הינום, שם אתה מתחבר לבריכת הסולטן ויכול להמשיך לביום בממילא או להמשיך לכותל.

אתה יכול להיכנס לעיר העתיקה (אם אתה לא מפחד, כמובן) ולעשות סיבוב משער יפו ולצאת בשער שכם. יש את באב א-זהרה (שער הפרחים) שיש שם מלא מלא חנויות וכל זה.

יש לך את יער ירושלים - להיכנס מהר הרצל ולעשות פיקניק.

יש לך אפשרות לעשות טיול שמתחיל בתחנה מרכזית, עובר את כל רחוב יפו, בצומת שטראוס לקחת שמאלה, ולעלות את כל הדרך על לבית הכנסת הגדול, משם להמשיך לכיכר פריז ולהיכנס למושבה הגרמנית. על קינג ג'ורג' יש לך את בית הכנסת הגדול, כמו שאמרתי, בית אבי-חי שאולי יהיו אירועים שם. ברחוב יפו יש לך את שערי צדק הישן (רשות השידור)וכמובן את שוק מחנה יהודה.

אם אתה רוצה באיזור ספציפי, תגיד לי. אני מכיר את העיר יותר מדי טוב.. :roll:

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

סיור ברגל במגרש הרוסים כולל אצבעו של אוג (ויקי) יכול להיות נחמד (זה אובליסק שהתגלה בחפירות).

זו באמת עיר עם אפשרויות בלתי מוגבלות, רק תגידו מה מעניין אתכם.

גם סיור עצים / פסלי ציפורים בקמפוס של גבעת רם יכול להיות נחמד. אפשר להכנס לספריה הלאומית.

פורסם

בוקר טוב,

מחר אני עולה לירושלים עם עוד זוג.

התוכנית היא לעבור דרך עין כרם לארוחת בוקר וטיול קצר, להמשיך לירושלים ומשם לרחוב יםפו ונחלת שבעה, להגיע למלון, אח'כ המושבה הגרמנית, הכותל, ממילא וזהו לפי דעתי.

יש עוד מקומות מומלצים?אני אשהה לילה בירושלים ואני מגיע עם תינוקת בעגלה לכן אני צריך מסלול נוח.

חג שמח

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם

תביא בחשבון שהכותל עלול להיות לא נוח מבחינת הובלת התינוקת - או קשיי חניה באזור שער האשפות, או הובלה בדרכים עם מדרגות דרך העיר העתיקה. אולי יהיה לך מזל עם חניה, או שאת התינוקת תוביל בעיר העתיקה במנשא ולא בעגלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ממילא - נאה מבחינה עיצובית, שילוב של ישן וחדש.

בתור מרכז קניות, בשקלול בתי קפה - הציון שלי הוא בינוני מינוס (ביחס למושבה הגרמנית, למשל. כך גם מבחינת חנייה)

טיילת ארמון הנציב: גם שווה ביקור.

• תוכן חדש...