Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי לאנסר קלאסיק 2006, באינטרנט כתוב שהמיכל דלק שלי הוא 50 ליטר

כאשר מחוג הדלק מראה כאילו כמעט אין דלק בכלל אני ממלא ב100 וזה עולה לי לחצי טנק אפילו טיפה יותר לפעמים..

איך זה הגיוני ש12 ליטר ממלאים לי חצי טנק ?, בחיים לא מילאתי פול [יש לי את האוטו חודש]..

אגב אני נוסע מראשלצ לכפר סבא כל יום הלוך חזור 80 קילומטר [הרוב בינעירוני אבל פקוק מאוד] ב50 ש"ח..

כל פעם אני מתדלק 100 וזה ממלא לי חצי טנק ומספיק לי ל80 ק"מ פעמיים.. לפי האינטרנט הצריכה הממוצעת היא 1:9.7

איך זה הגיוני? [ועוד אני מדביק תדוושה לפעמים]

בקיצור השאלות הם

1.איך אני נוסע 160 ק"מ על 12 ליטר בפקקים כשהצריכה הממוצעת היא 1:9.7 ?

2.איך 12 ליטר ממלא לי חצי טנק כשהמיכל שלי אמור להיות 50 ליטר ?

בקשר לשאלה 2 חשבתי שפשוט המחוג משקר וזה מראה לי חצי מיכל כאשר בפועל יש רבע אבל המחוג מוריד רבע מיכל כל פעם שאני נוסע הלוך חזור לעבודה 80 ק"מ ולפי הצריכה שאמורה להיות לי 80 ק"מ זה 8 ליטר במקרה הטוב [אומנם בינעירוני אבל פקוק]

אשמח אם מישהו יעשה לי סדר

• ספונסר פורום
פורסם

מחוג הדלק ברכב לא מדויק והרבה פעמים כשהמחוג מראה חצי, יש פחות מחצי מכמות הדלק בתוך המיכל.

אני מציע לך לבדוק את צריכת הדלק כמו שצריך ולא להסתמך על הבדיקה המאוד לא מדויקת שעשית.

פורסם

תמלא פול, תצלם את המד קילומטרז, אחרי זה תמלא עוד פעם פול (שיגמר הדלק, כאילו קצת פחות מרבע אחרון לדוגמא), ואז תחסיר את הקילומטרים, ומה שיצא תחלק בליטרים שנכנס.

זה יותר מדוייק ממה שאתה עושה, אבל לא הכי מדוייק (סטייה של 0.5 לא תהרוג אף אחד:wink:)

לגבי המחוג, זה שטויות, הדבר היחידי שהוא מראה נכון זה שנגמר הדלק, אל תתיחס אליו.

(תלוי במיכל דלק, איך הוא בנוי, כל מיכל בנוי שונה, יש רכבים שרבע אחרון מחזיק הרבה, ויש כאלה שהוא תוך 50KM נופל)

פורסם

תודה חבר יקר שלי, וכן אני מכיר את השיטה המדוייקת פשוט לא יצא לי לעשות כי לא מילאתי פול עדין.

• תוכן חדש...