Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האינפיניטי, שירתה אותי נאמנה תקופה ארוכה מאוד, בחיי לא החזקתי רכב כל כך הרבה זמן.

אמינות ללא דופי והזנחה די פושעת מצידי, אבל הזמן עושה את שלו, הספקתי לדרוס זאב\דביבון, לנסוע אחורנית אל תוך תיבת דואר והמון מעיכות קטנות ומציקות, בנוסף, חורים בשטיחים (מה לעשות נפלו לי הרבה סיגריות מהתרגשות).

בכל מקרה נמאס לי, נמאס לי מצריכת הדלק החולנית של האינפיניטי, 16 מייל לגלון!!!

אז נסענו לפיאט, כמה רציתי את האבארט, 160 כ"ס על בודי כ"כ קטן, סאונד מדהים וצריכת דלק לא רעה.

לקחנו לנסיעת מבחן, אני והאשה אהבנו מאוד וניסינו להתעלם מהעודה שממש צפוף ברכב הקטן הזה, המחיר הגיע ל30K$ כולל מיסים ותוספות, כמעט ולקחנו את הרכב אתמול, אבארט לבנה עם פסים אדומים, ריפודי עור אדום ועוד כמה קשקושים.

אבל השעה הייתה 6:30 והיינו מוזמנים לארוחת ערב ב7:30, וצריך ללכת הביתה להתארגן, הצוות בפיאט הודיע שהוא יעבור על כל הפרטים, ישייף את העסקה ובבוקר הם יתקשרו ונגיע לאסוף את הרכב ולחתום על הניירת.

בבוקר אף אחד לא התקשר, חיכינו וחיכינו, שנינו לקחנו חופש מהעבודה ותכננו לקחת את האוטו בבוקר ולהתפנק בשאר היום.

השעה 11 ואף אחד לא התקשר, התקשרנו לסוכנות והסתבר לנו שכל מי שטיפל בנו אתמול, מנציג המכירות, למנהל, אחראי הטרייד-אין, מנהל החשבונות, כולם בחופש!!!

נסענו לסוכנות אחרי שהנציגה הסתומה לא יכלה אפילו לענות לשאלה בסיסית בטלפון.

הגענו לסוכנות ופתאום בחור אחר הציג את עצמו כמנהל המכירות, אמרתי סבבה, באנו לחתום ולקחת את האבארט הלבנה שחונה בכניסה, אתם אמורים לקחת את האינפיניטי. הבחור מסתכל ומתחיל לעשות את המשחק של אנשי המכירות שוב (מה שלא ממש קרה יום קודם לכן כשהצוות היה מאוד פייר וישיר), הרכב שלך מכוסח, אתה מצפה שאפסיד כסף? לא הולך לקרות. באותו הרגע אמרתי לאשה - יאללה לא רוצה את האוטו הזה.

יצאנו וחצינו את הכביש ליונדאי.

בקיצור, שירות מעולה, קפה מדהים, נסיעת מבחן על ולוסטר ידנית, נסיעת מבחן על ולוסטר טורבו.

שיחה קצרה, הגענו להסכמה, יונדאי ולוסטר לבנה ידנית.

הרכב בהשוואה לפיאט, מרגיש הרבה יותר כמו רכב, הוא עדיין קטן במידות, צריכת הדלק מעולה, יש פנדורה רדיו, ריפודי עור, מערכת מולטימדיה עם מסך ענקי ונוח ואחריות של 10 שנים ו100K מייל.

הגענו למחיר הרבה יותר טוב מהאבארט, העסקה נסגרה על $27K ואני אפילו שולט ביונדאי מהטלפון (מיקום, הנעה מרחוק, צופר, פתיחה וסגירה של הרכב... הכל מהאנדרויוד כולל מידע מלא על צריכת דלק וטיפולים).

אז אני אמשיך לפרט שוב, בינתיים בנסיעה הביתה צריכת הדלק עמדה על 34.6 מייל לגלון! וואו.

מערכת השמע (פרימיום) פשוט מעולה, המושבים נוחים מאוד, חישוקי 18" עם צמיגי קיץ רחבים והתיבה הידנית מאוד נוחה לתפעול, יותר מהפיאט.

20130320_195746_zps40f0762f.jpg

haters will hate

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
100 אלף שקל לוולסטר טורבו חדשה? עם 10 שנים אחריות?

גם אני רוצה :shock:

מחכה ליום שגם אני אוכל לברוח מכאן, אם יגיע בכלל :cry:

אם כבר אז עוד מלח על הפצעים :)

אבל ה-27K של האמריקאי הם ממש לא ה-100K של הישראלי. יותר לכיוון ה-50-60K.

פורסם
100 אלף שקל לוולסטר טורבו חדשה? עם 10 שנים אחריות?

דווקא וולוסטר טורבו?

זאת ולוסטר רגילה, שימו לב לאגזוז ולחוסר הכיתוב ״טורבו״.

בכל מקרה, תתחדש!

Stay Dirty

פורסם

תתחדש.

רק הערה קטנה, אולי כדאי להוסיף הדגשה בתחילת ההודעה שאתה ממוקם בארה״ב למען הסר ספק של אי הבנת הנקרא (מיילים, דולרים משמע ארה״ב), או לכל מקרה שמגגל תמים יעלעל בהודעה ויחשוב שמדובר בחווית שירות רעה מידי עומר גלברט שיעשה פליק-לאק כפול באויר כדי לתת לקהל הלקוחות את חווית הקניה הטובה ביותר כאן בישראל.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

גם אני שמתי לב שאין את כל הקשקושים של הטורבו (שלדעתי מכערים מאוד את הרכב),

האם בארה"ב יש אפשרות לקחת את הטורבו עם הפנסים והגריל של הרכב הרגיל??

בברכה!

יונתן.

פורסם

אין בעיה, מן הסתם אנשים יקראו את השרשור, או שלא יחפשו.

לא טורבו, אמרתי שאם כבר הולכים על הוולוסטר אז מכוונים על חסכון בדלק, חתכתי את ההספק ביותר מחצי !

אבל הרכב ממש חמוד והוא מהווה צעד הגיוני, אני אחסוך בממוצע כ-800-900 דולרים בחודש על דלק.

ב900 דולרים לחודש יש לי CLS550 חדשה בחניה! אז עושים צעד חכם ובוגר.

אני מאמין שהוולוסטר תהיה מכונית מאוד נוחה לשימוש יומיומי, יש את הקיימן בחניה אבל גם שם מדובר על 14-18 מייל לגלון...

אז עדיין יש משהו לנשמה :)

ות'אמת זה היה או משהו שיקי או איזו פריוס. ואני שונא פריוס.

וסוף סוף אפשר להחנות בלי לבלוט לרחוב ....

IMG_2634_zps275db508.jpg

IMG_2629_zps13fc835d.jpg

haters will hate

פורסם

16 מייל לגאלון זו צריכה חולנית?

אלוהים תשמור. אני על 11.5 ומשלם בשקלים.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

צריכה חולנית כשעושים המון המון נסיעות, שנה שעברה הוצאתי מעל 20K$ על דלק ! אז ההיגיון אומר שצריך משהו עדין יותר ליום יום. יש אחלה אופנוע ואת הפורשה לסופ"ש.

haters will hate

פורסם

תתחדש בנצי, אני מקווה שיקרו לך רק דברים טובים עם הרכב הזה. מזל טוב :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תתחדש! נראה כמו רכב מאוד מעניין יחסית למחיר, גרסת הטורבו מוסיפה הרבה פלפל לרכב.

יחד אם זאת, לפי מה שהבנתי את חיי בארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות, למה דווקא יונדאי?...

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

תתחדש, לדעתי עיסקה הרבה יותר הגיונית ליום-יום מפיאט.

הגודל שלה היה הורג אותך אחרי כמה שבועות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תתחדש!

אבל דווקא לבן?

לא רצית צבע קצת "שובב" יותר?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...