Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה רכשתי רכב עם מצבר של שנפ שהאחריות שלו עד 06/2013

כעת המצבר התחיל לעשות קצת בעיות.

1) האם האחריות של המצבר עובר לבעלים החדשים עם רכישת הרכב? או שהיא תקפה רק למי שרכש את המצבר בפועל, כי על תעודת האחריות רשום את שמו של הבעלים הקודמים של הרכב, ולא את שמי.

2) האם אני מחוייב לבוא למרכז שירות של שנ"פ עם הרכב שלי? או שמספיק שאני מביא להם את המצבר עצמו לבדיקה?

תודה.

פורסם

העובדה שהרכב בבעלות אחרת לא צריכה למנוע ממך לממש אחריות אם ברשותך חשבונית ותעודת אחריות.

הטוב ביותר - לגשת למקום בו נרכש המצבר, ודאי שעם הרכב, הרי יש לבדוק אם הבעיה נובעת מהמצבר או מרכיב אחר.

פורסם

העניין היא שאני ירושלמי ובעל הרכב הקודם מאזור המרכז.

חשבתי שאולי אפשר לגשת למרכז שירות בירושלים, ורציתי לדעת האם אני חייב להביא את הרכב, כי יש לי קטנוע ומשם אני ממשיך לעבודה...

פורסם

לי היתה אותה בעיה וזה לא משנה בכלל אם יש לך חשבונית או לא... יש להם טביעת תאריך על כל מצבר וכך הם יודעים עד מתי האחריות... גש למרכז שירות באזור ביתך ויחליפו לך את המצבר במידה והוא יהיה תקול

בהצלחה

• תוכן חדש...