Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 175
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש חדש בפורמולה ירושלים – קבוצת מארוסיה F1 ומקס ביאג'י מגיעים

מתקרב מועד האירוע המוטורי הגדול והמרשים שנראה בארץ הקודם, אנו מוצאים לנכון לעדכן אתכם בפרטים. מי הצטרף ומה יהיה, תיכף תדעו הכל

http://motocarnew.allmag.co.il/page/176967?utm_source=newsletter_car&utm_medium=email&utm_campaign=car_05_29

אני דיסלקטי גאה! *כשכתוב נכון, מתקנים לי.

פורסם

בשנה שעברה ביקרתי באיטליה במסלול ווללונגה, שם ראיתי וצילמתי מירוץ של הסופרסטרס V8, יחד עם הפרארי צ'אלנג' המדוברים- לדעתי, שווה פי אלף את הפורמולה 1.

הנה לינק לגלרית הסטילס.

והנה שני וידאו-ים:

הבעיה הגדולה היא, שלפי הלינקים בהודעות שמעלי, מרצדס אחד וכמה פרארי צ'אלנג' זה לא בדיוק זה. בכל זאת, למי שלא ראה מרוץ רציני מימיו, כדאי ללכת.

פורסם

אני עולה עכשיו לירושלים כדי לחוות קצת את הפורמולות. אעלה תמונות בהמשך. בינתיים בהצלחה לי עם כל המשטרה שיש שם!!

מי בא איתי?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אני גם מתכנן על חמישי/שישי. יותר לכיוון החמישי כנראה. למישהו מהאזור או עם inside tips יש המלצה לגבי מקומות תצפית מומלצות?

כמו כן, אתר אחד נורמאלי שמרכז את כל המידע, יש?!

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

טוב חברים! הגיע הרגע! לאחר ששילמתי 25 ש"ח לכניסה, צילמתי 130 תמונות (באיכות סבירה, הייתי בלחץ של זמן). הרכבים אקזוטיים, אבל לא רבים: 3 פורמולות, ארבע פרארי - 2 458 ועוד שתיים שאני לא זוכר מה הדגם, אאודי אחת, לוטוס, אופנועים של BMW ודוקאטי ועוד אופנועי כביש/שטח בחוץ.

בפנים כמובן היו כל הרכבים האקזוטיים, ובחוץ היו הפחות מרשימים (אבל יפיפיים) - אימפרזה WRX ואסתי, מגנום, עוד חיה מוזרה, ועוד כל מיני קארטינגים חמודים...

ולמי ששאל: אני יום שישי שם. מי שרוצה לקבוע - בשמחה, בה"פ.

אני מעביר את התמונות, זה ייקח מעט זמן. אנא התאזרו בסבלנות.

אלרואי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

הייתי שם הערב. כניסה למתחם תצוגה עולה 27 ש"ח. נכון להערב (ערב פתיחה), התצוגה בחוץ לא נראת מרשימה, אז לכן לא נכנסתי פנימה.

מה רואים בחוץ: כמה ג'יפים ובאגים ישראלים + מכונית ראלי אחת וגם רכב פורמולה כלשהי. בנוסף, מסך ענק עליו מקרינים כל מיני קטעים הקשורים לספורט מוטורי ופרארי, וישנה גם חנות מתנות - נדמה לי גם של פרארי.

אני מעריך שאת רכבי פורמולה 1 ופרארי צ'לנדז' שומרים באוהל/ביטן סגור.

Spirit In The Dark

• תוכן חדש...