Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מילא זה, שמת לב שהמילה 'שלום' מתחבאת לה איפשהו?

כנראה הסיבה היחידה שהמשתתפים באירוע הסכימו לבוא היא למען 'השלום', אבל זה לא משהו שאתה רוצה לפרסם בארץ :wink:

אני אהיה שם בכל מקרה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 175
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עריכה ראשונה ומהירה.

CFGPOABG_1254.jpg

CFGPOABG_1261.jpg

CFGPOABG_1312.jpg

CFGPODSC_5385.jpg

CFGPODSC_5402.jpg

CFGPODSC_5494.jpg

CFGPODSC_5527.jpg

CFGPODSC_5610.jpg

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

עוד תמונות

CFGPODSC_5730.jpg

CFGPODSC_5923.jpg

CFGPODSC_5968.jpg

CFGPODSC_6047.jpg

CFGPODSC_6170.jpg

CFGPODSC_6196.jpg

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

למי שלא היה ותאחלס גם למי שהיה פשוט שווה ללכת יופי של אירגון ברוב הנקודות אתה על המסלול, והמכוניות פשוט אדיר ...

שווה ללכת נקודה.

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם

עקפתי מסלול פעמים ברגל- מעגל פנימי וחיצוני. מה שנקרא חיפשנו מקום אולטימטיבי:loco:

המלצה שלי - במתחם ממילא ליד בית קפה יש מדרגות למטה לטרסות שבמקביל לכביש יצחק קריב. זה ממש ממול למקומות VIP. רואים גם את המסך וגם רחבת המופעים בצורה יפה מאוד.

פורסם

לאלו שהיו שם היום, אשמח לשמוע קצת המלצות אני הולך מחר, קודם כל לגבי השאטלים, אני מתכנן להגיע לטדי ולקחת שאטל, לאן הוא מגיע? מומלץ? לא מומלץ?

בנוסף אשמח לדעת איפה אתם ממליצים לעמוד, חשבתי על האזור מתחת לממילה שם גם המתחם הראשי איפה שעושים את המופעים והצלחות, מה אתם אומרים?

תודה :lol:

פורסם

הייתי שם היום. פשוט משהו מיוחד, תענוג לאוזניים ולעיניים. הסרטונים, איך נאמר? לא משהו. רואים יחסית בסדר ושומעים מעולה. המיקום שלי היה לא משהו (מאחורי בן דוד ואחותו שהיו נורא פלצנים, וזה היה מאוד מסריח, מה שגרם לי לברוח משם). אבל נהניתי לשמוע את הרכבים, וכאמור צילמתי סרטונים. להנאתכם!

טוב. אני לא מצליח להעלות את הסרטונים לפורום, אני מעלה את זה ל4SHARED.

הצלחתם לראות תמונות?

עריכה: לינק לסרטונים. http://www.4shared.com/folder/9Gbk36_H/__2013_.html

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
עם כל הכבוד, הישראלים עשו שם פדיחות (בהקפה האחרונה)..

:lol: ברור ,מעניין של מי היה הרעיון לדחוף חובבנים לצידו של מקס ביאג'י ,רק בישראל !

גם כאן "הישראלי הספורטאי על" היה צריך להגיד את המילה האחרונה ועוד עם רפליקות מזויפות .

פורסם

היה ארוע מאורגן ומסודר !!

בכל נקודה בתוואי המסלול ישנה נקודת תצפית טובה. הלכנו מחניון ממילא עד לתחנת הרכבת החדשה/ישנה ומשם בחזרה למלון מצודת דויד תוך כדי שאנחנו מצלמים נקודות שונות במסלול. היה מאוד מהנה, חבל שאנחנו תמיד מפגרים אחרי מדינות אחרות בתחום הזה.

ציפינו לראות את החברה הישראלים אבל היה ממש חלק מצומצם, כנראה בגלל שהיו צריכים לסגור את הארוע.

מחר אמור להיות יותר עמוס, אבל לא משמעותי.

לראות, ולהזיל ריר.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

היה הרבה קהל?

כי לפי התמונות לא ממש ניראה ככה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...