Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

השתחררתי בסוף ינואר ועד עכשיו לא קיבלתי את הפיקדון וגם לא המענק. הפרטים שלי לא עודכנו בארגון "הכוונה" וכרגע אין שום סימן של התקדמות. התקשרתי לפניות ציבור או איך שזה לא נקרא שם והם פתחו פניה ומטפלים בזה. מאז עבר כבר שבוע וחצי ואין שום התקדמות, כל פעם שאני מתקשר אני שומע תשובה חסרת תוכן של "זה בטיפול, ברגע שיהיו עדכונים נחזור אלייך".

נרשמתי לקורס פסיכומטרי שהעלות שלו גבוהה מאוד(יואל גבע) ואני מסתמך על הפיקדון על מנת לשלם להם. הקורס מתחיל בעוד פחות מחודש! ועדיין לא שילמתי להם. הם כבר קבעו אלף ואחת תאריכים שאני אחזור אליהם עם תשובה מה לגבי הפקדון וכל הזמן התשובה היא 'זה בטיפול'. בנוסף, אני הסתמכתי על כספי המענק בשביל לעזור להוריי כרגע וגם זה יוצר מספר בעיות.

מה עליי לעשות? עבר כבר יותר מחודש וחצי וכל מי שדיברתי איתו כולל נגדים וקצינים, כולם ללא יוצא מן הכלל קיבלו את המענק והפקדון גג חודש אחרי השחרור. גם בקורס הבחורה שאני מדבר איתה מתפלא למה זה לוקח כל כך הרבה זמן.

אשמח לייעוץ ועזרה בנושא. אני תקוע בלי הכסף שאני זקוק לו ובלי תשובה ממשית של מה מתרחש עם זה. אם אני אשב בבית ואחכה שהם יחזרו אליי אני מאמין שהכסף יגיע בול בזמן ליציאה שלי לפנסיה.

פורסם

מוזר שלא קיבלת מענק, זה אמור להיכנס אוטומטית לחשבון הבנק שלך - כדאי לשאול בסניף אם הייתה תקלה.

קפוץ למשרדים של ״הכוונת חיילים משוחררים״ ודבר שם עם הנציגים. יש להם את כל הפרטים בעניין אצלם במחשב

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

את הפקדון שלך אתה יכול לשחרר בכל סניף בנק, גם אם אינך לקוח שלו. כל שעליך לעשות זה להצטייד במספר מסמכים (למיטב זכרוני: ת.ז., תעודת שחרור ואישור שמכון ההכנה לבחינה הפסיכומטרית אמור לנפק לך) כדי לקבל צ'ק עם הסכום הדרוש.

שים לב! אם ביצעת משיכה חלקית של הפקדון, תוכל לשחרר את יתרת הסכום אך ורק מאותו סניף ספציפי שממנו ביצעת את המשיכה הראשונה.

בהצלחה בבחינה וברוך הבא לאזרחות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מה זאת אומרת לא נכנס? למיטב זכרוני הוא אינו אמור להיכנס משום מקום. הבנק פשוט מנפיק לך המחאה למוטב בלבד על הסכום הדרוש לצורך הקורס שאתה עושה ואח"כ מתקזז עם משרד הבטחון על הסכום. ההתקזזות הזאת כלל אינה מעניינך ואינה קשורה אליך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
את הפקדון שלך אתה יכול לשחרר בכל סניף בנק, גם אם אינך לקוח שלו. כל שעליך לעשות זה להצטייד במספר מסמכים (למיטב זכרוני: ת.ז., תעודת שחרור ואישור שמכון ההכנה לבחינה הפסיכומטרית אמור לנפק לך) כדי לקבל צ'ק עם הסכום הדרוש.

שים לב! אם ביצעת משיכה חלקית של הפקדון, תוכל לשחרר את יתרת הסכום אך ורק מאותו סניף ספציפי שממנו ביצעת את המשיכה הראשונה.

בהצלחה בבחינה וברוך הבא לאזרחות.

זה כבר לא ככה היום. שינו את זה והמשיכה אפשרית רק בבנק הפועלים

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מה זאת אומרת רק בבנק הפועלים?

אני בא לסניף הבנק שלי עם הטופס שנשלח אליי מיואל גבע ודרך הבנק שלי משלם להם.

פורסם

הייתי בעמוד הזה. הבעיה ש"הכוונה" לא קיבלו בכלל את הפרטים שלי. אין לי זמן להמתין 60 יום או לא יודע כמה. במיוחד כששוב, כל מי שאני מכיר קיבל את הכסף לא יאוחר מחודש לאחר השחרור.

פורסם
אם כך, חידשת לי. ממתי השינוי הזה?

זה מלפני שנתיים.

מה זאת אומרת רק בבנק הפועלים?

אני בא לסניף הבנק שלי עם הטופס שנשלח אליי מיואל גבע ודרך הבנק שלי משלם להם.

לא. אתה צריך להבין שחשבון הפיקדון הוא ממש כך - חשבון שנפתח על שמך. אם תשלם בבנק שלך, הכסף ירד מהחשבון שלך.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני הייתי בסיצטואציה דומה, במקרה שלי התחלתי פסיכומטרי בחפש"ש.

במקרה שלי אמא שלי נתנה את מספר הכרטיס אשראי ושבאתי עם הפקדון הם דאגו לזכות אותה.

אם ההורים שלך יכולים לעמוד בתשלום הקורס, אז תעשה את זה דרכם.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני לא מתכוון לעשות שום דבר בסגנון. אני אשלם דרך הפקדון. אין לנו כרגע סכום כסף פנוי בכלל.

Keyser - באתי לסניף שלי עם הטופס של הפסיכומטרי, מילאתי טופס מיוחד של הבנק של תשלום מחשבון הפקדון איך זה יירד מהחשבון שלי? נראה לי אתה טועה.

פורסם

קפוץ לקצין העיר, תעלה בפניהם את הבעיה ותראה איפה הפער.

תבדוק לפי מספר אישי שאתה משוחרר וכל תהליך השחרור התבצע.

בקש אישור בו מצויין השחרור שלך, לדוגמה אישור מהלך שירות. בשורה האחרונה אמור להיות תאריך השחרור שלך.

בלי שום קשר יש קצין/קצינה שיכולים לעזור לך במקום.

פורסם
אני לא מתכוון לעשות שום דבר בסגנון. אני אשלם דרך הפקדון. אין לנו כרגע סכום כסף פנוי בכלל.

Keyser - באתי לסניף שלי עם הטופס של הפסיכומטרי, מילאתי טופס מיוחד של הבנק של תשלום מחשבון הפקדון איך זה יירד מהחשבון שלי? נראה לי אתה טועה.

זה נכון אם את בבנק הפועלים. בנק אחר יפנה (צריך להפנות אותך, אולי מכאן הבעיה...) לבנק הפועלים

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...