Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לשאול איך בודקים שמן בלמים ברכב? איזה סוג שמן שמים ,ואם אפשר להחליף לבד? וכשאני לוחץ על הברקס חזק, הדוושה יורדת למטה ויש רעשים.. מה זה אומר?? תודה לעונים!

מה הוא לוחש בלילה, מה הוא לוחש?

פורסם

איך בודקים שמן בלמים ?

השמן צריך להיות בין סימן המינימום לסימן המקסימום שמצוייר על המיכל עצמו.

יתכן ויהיה יותר קל להבחין בגובה השמן לאחר פתיחת המכסה של מיכל השמן.

סוג שמן ?

תבדוק מה רשום בספר רכב או על המיכל של השמן ברקס (כמדומני שברנו רשום על המיכל).

אני מאמין שזה שמן DOT4.

האם ניתן להחליף לבד ?

אם יש לך ידע טכני - כן.

לאור שאלתך, אני מאמין שעדיף לך לגשת למוסך.

דוושה יורדת למטה וכו' -> יתכן שחסר שמן ברקס (צריך לבדוק מדוע חסר - אולי נזילה). אולי תקלה במשאבה. אולי רפידות גמורות.

מומלץ לפנות בהקדם למוסך לצורך בדיקה.

פורסם

רק מוסך!

ביחוד אם הגעת למצב כזה.

חוסר נוזל בלמים מעיד על נזילה ודורש תיקון - לא נכון להוסיף נוזל ולהמשיך לנסוע!

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

שכחו להוסיף, שמומלץ שתגיע בגרר למוסך !

עם הידע שאתה מפגין, יש סכוי רב , שאתה משחק עם חייך, אך מדוע אחרים צריכים להפגע?

בדחיפות בגרר למוסך.

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

האמת שהאוטו עבר טסט לפני 3 חודשים ולא היו בעיות בבלמים וגם המוסכניק הסתכל ולא אמר כלום, תודה לכל העונים ובמיוחד לצביקה...אגש למוסך

פורסם

הלכתי למוסך והמוסכניק אמר לי שהרעשים התקתוקים=זה מיסב גמור ,ויש לי רעידות בזמן בלימה, במהירות גבוהה אבל לא חסר שמן בלמים מה זה יכול להיות?

פורסם

סהר שלום רב !

זה שהגעת בשלום למוסך, זה כבר נס, וחשוב שהגעת כי הנזק ממיסב גמור יכול להסתיים בגלגל שמתנתק מהרכב בנסיעה, את ההמשך אתה יכול רק לדמיין!

המיסב הגמור גרם לאחיזה לא טובה , של מעצורי הדיסק בדיסקת (צלחת הבילום), ומכאן האחיזה של רפידות הבלם נחלשת , הדוושה היורדת, ולכן אתה גם חש רעידות בגלגל ההגה, בזמן הבלימה.

בהזדמנות חגיגית זאת שביקרת במוסך, עלייך היה לשאול היכן נמצאת משאבת בלם מרכזית, שעליה מורכבת מיכל הנוזל בלמים, ולהסביר לך עד היכן יש למלא נוזל בלמים ובאיזה סווג(דוט 3 או דוט 4).

אני מקווה שבמוסך נבדקו עובי רפידות מעצורי הדיסק, והאם אין חריצים בצלחת הבילום, מה שמחייב לחרוט, או להחליף את שני הצלחות בגלגלים הקדמיים כולל הרפידות.

כמובן יש לבדוק האם הקליפר לא נפגע.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...